Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hangi anlamda dedin anlamadım da

Karadeniz kaplanı derler ya hani bizimde bir simgemiz olsun dedim
    İşte ben de tam olarak bize kaplan denmesine karşıyım ezelden beri.

Bence fırtına temasına odaklan. Bizi daha çok temsil ediyor.

Biz estik mi İstanbul hayvanlar alemini yerle bir ederiz.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İşte ben de tam olarak bize kaplan denmesine karşıyım ezelden beri.

Bence fırtına temasına odaklan. Bizi daha çok temsil ediyor.

Biz estik mi İstanbul hayvanlar alemini yerle bir ederiz.

Kaplanı vurguluyorum çünkü hamsi demeleri incitiyor beni

Yorum

• Başkanın söylemlerine göre gelecek yıl 200 bin forma satma hedefleri varmış .

Bu seneki formaların baya kötü olması ve az üretilmesi dolayısıyla alamayan baya insan var , önümüzdeki senenin çubuklusu güzel olursa ve göğüs sponsorluğu için de iyi bir anlaşma yapılırsa baya forma satılır , ha 200 bin olmaz belki ama önemli olan yüksek bi hedef koymak ve ulaşmaya çalışmak .

Yorum

• İlk olarak Kamer' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Başkanın söylemlerine göre gelecek yıl 200 bin forma satma hedefleri varmış .

Bu seneki formaların baya kötü olması ve az üretilmesi dolayısıyla alamayan baya insan var , önümüzdeki senenin çubuklusu güzel olursa ve göğüs sponsorluğu için de iyi bir anlaşma yapılırsa baya forma satılır , ha 200 bin olmaz belki ama önemli olan yüksek bi hedef koymak ve ulaşmaya çalışmak .
          Eğer Fly Emirates olursa o rakam 600 bin olur

Yorum

Hamsiyi tahrik amaçlı kullanıyorlar da hamsinin ne kötülüğü var ben de anlamış değilim . Fazla takmamak gerek öylelerini , hamsi de bizimdir , kaplan da , fırtına da .

Yorum

Eğer Fly Emirates olursa o rakam 600 bin olur
              Çok büyük etkisi olur kesinlikle , 600 olur mu bilmem ama olur yani Kaç kez forma almaya gittiğimde TS Club'ta özel olarak formaya Turkish Airlines yazdıranları görmüştüm sponsorumuz olmamasına rağmen .

Yorum

• İlk olarak Kamer' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hamsiyi tahrik amaçlı kullanıyorlar da hamsinin ne kötülüğü var ben de anlamış değilim . Fazla takmamak gerek öylelerini , hamsi de bizimdir , kaplan da , fırtına da .

Simge olarak takıyorum yoksa sıkıntı değil

Yorum

• Muharrem Usta: "Sponsorluk olmazsa olmaz. İsim, gögüs, sırt sponsorlukları konusunda anlaşmalarımızda var görüşmelerimizde devam ediyor."

Yorum

Evliya Çelebi Trabzon seyehatnâme'sinde bir kesitte hamsinin ne kadar mübarek ve şifalı bir balık olduğunu anlatıyor. Allahın Trabzon şehrine bir armağanı olarak anlatıyor hamsi balığını. Bence bir oku, fikrin tamamen değişecek.

Bi ota yaramayan uydurma Kanaryalarını, hayvanlar aleminin en vahşi hayvanları Aslan ve Kartalını dillere destan ettiler adamlar. Biz bi hamsicumuze sahip çıkamadık. İstanbul züppeleri dedi diye incinme bence.

Milli Takımım TRABZONSPOR
                    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Evliya Çelebi Trabzon seyehatnâme'sinde bir kesitte hamsinin ne kadar mübarek ve şifalı bir balık olduğunu anlatıyor. Allahın Trabzon şehrine bir armağanı olarak anlatıyor hamsi balığını. Bence bir oku, fikrin tamamen değişecek.

Bi ota yaramayan uydurma Kanaryalarını, hayvanlar aleminin en vahşi hayvanları Aslan ve Kartalını dillere destan ettiler adamlar. Biz bi hamsicumuze sahip çıkamadık. İstanbul züppeleri dedi diye incinme bence.

Ben hamsiye buyuzden demiyorum laf olarak kullanılmasına diyorum yoksa sıkıntı yok biliyorum ne kadar faydalı bir balık

Yorum

• Arkadaşlar özellikle çok fotoğraflı ve uzun paragraflarla dolu mesajları alıntılamak yerine sahibini etiketleyerek cevap verirseniz başlığa giren diğer üyeler aradıklarına daha kolay ulaşırlar.
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• Bjk bile bizim bordomuzu çalmış ya
                            İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                            Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• OLMUŞ BU

Yorum

• Muharrem Usta'nın 200 bin forma hedefini çok önemsiyorum. Eğer gerçekleşirse gelecek sene Nike'a istediğimiz tasarım ve kalitede forma yaptırma konusunda elimiz ciddi oranda güçlenir. Hem nike nezdindeki izlenimimiz düzelir hem de ticari potansiyelimiz realize olur.

Bu arada, gelecek yıl katalog forma giymemizin forma başı kar anlamında bi artısı olur mu? Atıyorum normal bize özel bi tasarımda forma başı net kar 50 lirayken, katalog formada bu rakam artar mı?

Eğer artarsa bu denklemde 200 bin forma muazzam bi gelir demek. Önceki yönetimin şerrinden bi hayır çıkmış olur.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X