Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fenerbahce 92 93 95 96 yillarindaki giydigo formalari gunumuze uyarlayip satisa sundu
    Galatasaray buna uefa kupasini kazandigi yildaki formasiyla karsilik verdi
    Kulubumuzden benzer bir hamle beklerken bizde de satisa lacivert beyaz yaka detayli gogsunden kirmizi turkuaz seritli pek anlam veremedigim bir taraftar formasi cikti
    Usta yonetimine guveniyorum ama forma ve urun isi hala olmuyor
    Yukaridaki tasarimlar cok guzel buarada

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Fenerbahce 92 93 95 96 yillarindaki giydigo formalari gunumuze uyarlayip satisa sundu
      Galatasaray buna uefa kupasini kazandigi yildaki formasiyla karsilik verdi
      Kulubumuzden benzer bir hamle beklerken bizde de satisa lacivert beyaz yaka detayli gogsunden kirmizi turkuaz seritli pek anlam veremedigim bir taraftar formasi cikti
      Usta yonetimine guveniyorum ama forma ve urun isi hala olmuyor
      Yukaridaki tasarimlar cok guzel buarada

Sen dedikten sonra baktım ürünlere. Gs'nin ürünlerinde taraftar formasının ucuz olması güzel, UEFA ve Süper Kupa için çıkan formalarda bulunan cup winner logoları abartılı.

fb'nin formaları nostaljik olarak iyi, bunu ilk bjk yapmıştı. Emlak Bankası reklamının olması ise oldukça saçma.
      Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tasarımların çok güzel emeğine sağlık ama neden hala şu ölü soluk maviyi kullanıyorsun anlamadım

Yorum

• forma konusunda beklentileri bu yılda çok yüksek tutmamak gerek ama ne olursa olsun geçen sezon formalarından güzel olacağı kesin
          İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
          Karl Marx
          анархія-мама

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sen dedikten sonra baktım ürünlere. Gs'nin ürünlerinde taraftar formasının ucuz olması güzel, UEFA ve Süper Kupa için çıkan formalarda bulunan cup winner logoları abartılı.

fb'nin formaları nostaljik olarak iyi, bunu ilk bjk yapmıştı. Emlak Bankası reklamının olması ise oldukça saçma.
            Valla fikir guzel hocam detaylari onemsemiyorum pek biz de keske kurulusumuzdaki forma ilk sampiyonlugumzdaki forma vs cikartabilsek

emlak bankasi bence de sacma olmus ama belki onlarla ozdeslesmistir o vakit bileme o kadarini

Yorum

• En son the_storm_boy tarafından düzenlendi; 25.05.2016, 09:37.

Yorum

• [MENTION=38380]the_storm_boy[/MENTION] Bu forma da güzel olmuş, farklı bir tarzı var. Acaba bordonun tonu biraz değişebilir mi dedim sadece. Biraz fazla koyu geldi sanki bana.
                En son Faruk BERBER tarafından düzenlendi; 24.05.2016, 22:25.
                BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  [MENTION=38380]the_storm_boy[/MENTION] Bu forma da güzel olmuş, farklı bir tarzı var. Acaba bordonun tonu biraz değişebilir mi dedim sadece. Biraz fazla koyu geldi sanki bana.
                  Renk tonları konusunda en iyiyi yakaladığımı düşünüyorum kendimce. Sadece burada ki arkadaşlar kullandığım maviden biraz şikayetçiler. Fakat ben böyle güzel olduğu kanısındayım. Teşekkür ederim.

Yorum

• Formalar temmuzun ortasi net bilgi

Yorum

• Yorum

• Senelerdir formalarımız temmuz ortası çıkıyor zaten başkan da çubuklu olacağını söylemişti aylar öncesi ekstra bilgi yok yani

Yorum

• .nevzat reis akhisar çubuklusunu yalanladı gençler.sıkmayın lütfen.

Yorum

• İlk olarak orhanunal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            .nevzat reis akhisar çubuklusunu yalanladı gençler.sıkmayın lütfen.
                            3 sene evvel de yalanlamıştı.
                            hatta beğenmemişti falan ama formalar onlar olmuştu.
                            geçen bir tivite yorum yapmış formayı beğenmemiş yine, kesin odur yeni sezon formamız.
                            En son Murathan tarafından düzenlendi; 25.05.2016, 01:24.

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              3 sene evvelde yalanlamıştı.
                              hatta beğenmemişti falan ama formalar onlar olmuştu.
                              geçen bir tivite yorum yapmış formayı beğenmemiş yine, kesin odur yeni sezon formamız.
                              Peki....

Töbe töbe...

Yorum

• Yalanladı ama aha buraya yazıyorum. Bu forma çıkar.

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X