Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yorum

• İlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      [ATTACH]9218[/ATTACH]

Adidasdan iyi kurtardık Kırmızı şeytanların deplasman forması
      Mersin İdman Yurdu düşünce EPL ye geçti demek
      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Mersin İdman Yurdu düşünce EPL ye geçti demek
        Bu sene kendi formalarımıza kızdık ama bu daha beter
        Twitter : @EY61_
        Youtube : EY61

Yorum

• Osmanlıspor gelecek yıl giyeceği formaları beşiktaş maçında giyiyor şu an.Bu uygulamayı ülkemizde daha önce yapan oldu mu?

Ayrıca kumaş kalitesini bilmem ama Osmanlıspor'a özel motif var formanın üzerinde.Ben beğendim kitlerini.

Yorum

• İlk olarak A.Ali Karanis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Osmanlıspor gelecek yıl giyeceği formaları beşiktaş maçında giyiyor şu an.Bu uygulamayı ülkemizde daha önce yapan oldu mu?

Ayrıca kumaş kalitesini bilmem ama Osmanlıspor'a özel motif var formanın üzerinde.Ben beğendim kitlerini.
            Galatasaray bize karşı şampiyon ünvanı olarak çıktığı maçta giymişti... Drogba'nın Onur'u alkışladığı maç
            EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• Ben mi yanlış görüyorum? Yıllardır bizi hiç sayan Nike, Osmanlıspor'a ilk yılında özel forma mı yapmış? Biri bana bunu açıklasın, 7-0 umurumda değil eğer böyle bir şey varsa çıldıracağım!!!

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben mi yanlış görüyorum? Yıllardır bizi hiç sayan Nike, Osmanlıspor'a ilk yılında özel forma mı yapmış? Biri bana bunu açıklasın, 7-0 umurumda değil eğer böyle bir şey varsa çıldıracağım!!!

İstediğiniz zaman üstüne bir simge koyuluyor diye biliyorum ve artık şu nikeye suç atmayı bırakın sanki o size alın bunu kullanın diyor

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İstediğiniz zaman üstüne bir simge koyuluyor diye biliyorum ve artık şu nikeye suç atmayı bırakın sanki o size alın bunu kullanın diyor
                  Kardeş emin misin? İstediğin zaman simge koyabiliyor musun hakikatten. Ben bilmiyorum o açıdan soruyorum.

Nike'a suç atmaya gelince. Yönetimlerin çok hataları oldu, bu yüzden Nike'ı suçlamadık...

Ama yönetimlerin çalıştığı dönemlerde de yıllardır evet alın bunu kullanın diyor...

Ya bir şey diyeyim mi asıl siz bırakın şu Nike'ı övmeyi...
                  En son ucurum tarafından düzenlendi; 15.05.2016, 21:05.

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kardeş emin misin? İstediğin zaman simge koyabiliyor musun hakikatten. Ben bilmiyorum o açıdan soruyorum.

Nike'a suç atmaya gelince. Yönetimlerin çok hataları oldu, bu yüzden Nike'ı suçlamadık...

Ama yönetimlerin çalıştığı dönemlerde de yıllardır evet alın bunu kullanın diyor...

Ya bir şey diyeyim mi asıl siz bırakın şu Nike'ı övmeyi...

emin değilim ama almanyada birçok takım mesela bu seneki bir formamızı düşün aynısını kullanıyorlar ancak üstünde logolarını kullanmışlar böyle şeyler var

diğer konu nike 10 forma felan koyuyor yönetimin önüne yönetim ise 3 -4 tanesini seçiyor yönetimin zevk meselesi

Yorum

• Hızlıca yaptım,

Yorum

• Benim olayım Nike ile değil,bugün başka bir firmayla anlaşılsa bundan farklı formalarımız olmaz.Benim kızgınlığım basit ama anlamlı olan formadaki o küçük dokunuşu Nike'a iletemeyen Trabzonspor yöneticileriyle.

Yorum

Benim olayım Nike ile değil,bugün başka bir firmayla anlaşılsa bundan farklı formalarımız olmaz.Benim kızgınlığım basit ama anlamlı olan formadaki o küçük dokunuşu Nike'a iletemeyen Trabzonspor yöneticileriyle.

2 yıl önceden bir istek olsa yapımcı firmaya özel forma yaparlar

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            2 yıl önceden bir istek olsa yapımcı firmaya özel forma yaparlar
                            Talep olmadan iş yapılmaz bence de.

Yorum

Talep olmadan iş yapılmaz bence de.

yönetim nike a deseydi özel forma istiyoruz felan yaparlardı

2010 2011 formamız özeldi mesela

muharrem usta bu sezon değilde diğer sezon için özel yaptırmayı düşünüyormuş 50. yıl için yani

Yorum

• Osmanlıspor düz formaya kendi uygulama yapıyor..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X