Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
chelsea daha 6 yil sürecek olan adidas kontratini fesih etti, 50 milyon avro fesih ücreti adidasa ödendi
önümüzdeki sezon son seneleri adidaslan
su an abramovic Li-Ning sirketinlen görüstügü bildirildi, cinde nike dan sonra 2. sirada li ning (adidasi gectiler)

diger aday japonyanin Uniqlo sirketi

japonyanin nike dan sonra 2 numarasi tenisde djokoviclen avrupa isine girdikten sonra ünlü bi ortaklan futbolada giris yapmayi planliyor
ilk adaylari nike di, onlar tottenhamlan anlasma üzeri olduklarindan su an icin böyle bir isbirlikleri mümkün olmadi
chelsea adidasdan 38 milyon€ aliyordu, yeni hedef 65 milyon yilda, man u nun aldigi 100 milyon yüzünden makas acilmasini istemiyor londralilarEn son selcuk tarafından düzenlendi; 13.05.2016, 08:45."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Kumaş kalitesini, çizgilerini vs bilmiyorum ama Sevilla, Chelsea gibi takımlar tercih ettiğine göre bildiğimiz "Çin malı" kalıbından uzaktır diye tahmin ediyorum.
Sormak lazım, Türkiye pazarına bizimle giriş yapmak isterler mi diye... Belki maddi anlamda da gelir elde ederiz.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
seneye bu kadro oynayacaksa formalardan armalar sökülsün mümkünse.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Yorum
-
aynisini bende düsündümİlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKumaş kalitesini, çizgilerini vs bilmiyorum ama Sevilla, Chelsea gibi takımlar tercih ettiğine göre bildiğimiz "Çin malı" kalıbından uzaktır diye tahmin ediyorum.
Sormak lazım, Türkiye pazarına bizimle giriş yapmak isterler mi diye... Belki maddi anlamda da gelir elde ederiz.
dwayne wade gibi ismin reklam yüzü olan marka, asyada adidasi yakalama üzeriler
ben baskana attim, burdan bir kac kisi daha atarsa dikkate alinmasi daha mümkün olacaktir, ondan yazdim"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Money Talk.İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülejuventusa gecen senenin bayern formasini mübah gören marka

Bkz. 2015'te Machseter United'ın 2008 model Liverpool forması kullanması.En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 14.05.2016, 15:27."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Kırmızı şeytanların deplasman forması
Yorum