Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bildschirmfoto 2016-05-12 um 23.33.42.jpg

Club Deportivo Palencia yeni Formalar

Yorum

• chelsea daha 6 yil sürecek olan adidas kontratini fesih etti, 50 milyon avro fesih ücreti adidasa ödendi
      önümüzdeki sezon son seneleri adidaslan

su an abramovic Li-Ning sirketinlen görüstügü bildirildi, cinde nike dan sonra 2. sirada li ning (adidasi gectiler)

diger aday japonyanin Uniqlo sirketi

japonyanin nike dan sonra 2 numarasi tenisde djokoviclen avrupa isine girdikten sonra ünlü bi ortaklan futbolada giris yapmayi planliyor

ilk adaylari nike di, onlar tottenhamlan anlasma üzeri olduklarindan su an icin böyle bir isbirlikleri mümkün olmadi

chelsea adidasdan 38 milyon€ aliyordu, yeni hedef 65 milyon yilda, man u nun aldigi 100 milyon yüzünden makas acilmasini istemiyor londralilar
      En son selcuk tarafından düzenlendi; 13.05.2016, 08:45.
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Chelsea senelerdir ayni tarzda hatta renkte forma giye giye isyan ettiler artik

Yorum

• Kumaş kalitesini, çizgilerini vs bilmiyorum ama Sevilla, Chelsea gibi takımlar tercih ettiğine göre bildiğimiz "Çin malı" kalıbından uzaktır diye tahmin ediyorum.

Sormak lazım, Türkiye pazarına bizimle giriş yapmak isterler mi diye... Belki maddi anlamda da gelir elde ederiz.
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

• Maddi anlami geride birakirsak, Sevilla'ya yapilan formalari görünce sponsor olsun göğüs reklamina, forma yapmasın daha iyi.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Ekran Alıntısı.jpg

işte kappa işte kalite.
              Ekli dosyalar
              Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• seneye bu kadro oynayacaksa formalardan armalar sökülsün mümkünse.
                Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kumaş kalitesini, çizgilerini vs bilmiyorum ama Sevilla, Chelsea gibi takımlar tercih ettiğine göre bildiğimiz "Çin malı" kalıbından uzaktır diye tahmin ediyorum.

Sormak lazım, Türkiye pazarına bizimle giriş yapmak isterler mi diye... Belki maddi anlamda da gelir elde ederiz.
                  aynisini bende düsündüm
                  dwayne wade gibi ismin reklam yüzü olan marka, asyada adidasi yakalama üzeriler

ben baskana attim, burdan bir kac kisi daha atarsa dikkate alinmasi daha mümkün olacaktir, ondan yazdim

Ünal Karaman

Yorum

• juventusa gecen senenin bayern formasini mübah gören marka

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      juventusa gecen senenin bayern formasini mübah gören marka
                      Money Talk.

Bkz. 2015'te Machseter United'ın 2008 model Liverpool forması kullanması.
                      En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 14.05.2016, 15:27.
                      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Corinthians 2016-2017

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Nike PSG 2016-2017

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Psg formalarını beğendim. Bir sonraki sezon için de maviyi hareketlendirirler diye düşünüyorum.
                            O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• lescon un forma kalitesi çok iyi değil mi ya

Tasarımcılık icin başvurmayı düşünüyorum

Yorum

• 3CDE4DE5B4E7435C9AE2D70AA9E1D55A.jpg

Adidasdan iyi kurtardık Kırmızı şeytanların deplasman forması
                                Twitter : @EY61_
                                Youtube : EY61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X