Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ayrıca herkesin görüşüne saygı duymayı, saygılı olmayı bir türlü öğrenemedik toplum olarak
    Ek renk olarak turuncu kullandık. Kulubün renk skalasında turuncu mu var? Gri mi var? Siyah mı var?
    Bir de büyüğünün tırnak içerisinde "hürmeten!!" Bilgisizliğini yüzüne vurmayacakmış çok bilgili üyemiz.

Yorum

• Abi bu siyah formayı herkes beğendi,beğenmeyen yok galiba,
      belki bende beğeneceğim ama görünmüyor ki
      Emirates yazan yerde yatay mavi bir şerit gözüküyor,
      mavi nike logosu var,
      armamız var,
      birde üstte 2 omuz galiba orası 2 tane küçük dik mavi var,
      benim pc mi bozuk bilmiyorum forma olduğu bile belli değil valla.
      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Real Madrid in mavimsi formasını ve pijama grisi formasını bize uyarlayabilirmisiniz.çok güZel formalar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Abi bu siyah formayı herkes beğendi,beğenmeyen yok galiba,
          belki bende beğeneceğim ama görünmüyor ki
          Emirates yazan yerde yatay mavi bir şerit gözüküyor,
          mavi nike logosu var,
          armamız var,
          birde üstte 2 omuz galiba orası 2 tane küçük dik mavi var,
          benim pc mi bozuk bilmiyorum forma olduğu bile belli değil valla.

Yorum

• @the_storm_boy

Bizim pc Alman harbinden kaldığı için öyle gösteriyormuş,bolca karartı
            cep ten girdim baktım,bordosunu ve zeminle formanın siyahını ayırınca güzel gözüktü,
            baba sen de bari zemini gara yapmayaydın olmamıydı
            bak şimdi farklı bir renk olmuş burdan bile belirginleşmiş.

tekrar tekrar teşekkürler renktaş,emeklerin için sağol varol.
            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              @the_storm_boy

Bizim pc Alman harbinden kaldığı için öyle gösteriyormuş,bolca karartı
              cep ten girdim baktım,bordosunu ve zeminle formanın siyahını ayırınca güzel gözüktü,
              baba sen de bari zemini gara yapmayaydın olmamıydı
              bak şimdi farklı bir renk olmuş burdan bile belirginleşmiş.

tekrar tekrar teşekkürler renktaş,emeklerin için sağol varol.
              Estetik görünüm için öyle yapmıştım. Benim Pc ekranı koca bi 29 inçlik tv olunca sizi düşünemedim kusura bakmayın

Yorum

• En son the_storm_boy tarafından düzenlendi; 17.04.2016, 18:20.

Yorum

• Örneklerinizde Aston Villa'nin sönük mavisini diretmenizi anlamis degilim.

İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Halbuki söyle olabilir...

Yorum

• İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Örneklerinizde Aston Villa'nin sönük mavisini diretmenizi anlamis degilim.

Halbuki söyle olabilir...
                    Bende sizi anlamış değilim.!

Yorum

• Bir cümlede anlatayim meramimi.

Düpedüz kopya kokuyor örnekleriniz.

Yorum

Bir cümlede anlatayim meramimi.

Düpedüz kopya kokuyor örnekleriniz.
                        Kanıtlayın.

Yorum

• Arka sayfalarda yazdim. Bir zahmet okuyuverin.

Bordo tonu ne güzel tutturulmussa da (kapali bordo), acik mavi düpedüz Aston Villa'nin mavisi. Yani kopyasi. Inanmayanlar karsilastirsin o mavileri.
                          Örnek bunu sectim. Kollardaki maviye dikkat!
                          Üstte sizin sectiginiz ton.
                          Altta Trabzonspor'un ilk sezonunda (kurulus yili) giydigi mavi olan ton.

Örnekte göreceginiz gibi bordomuz bize özel bir bordo tonu olmus ve kurulus yiliyla hem örtüsüyor, hem de estetik bakimindan güzel.
                          Mavi ise hem örtüsmüyor, hem bir kopya, hem de estetik bakimindan kapali bordo ile uyusmuyor sönük kaldigi icin.

En son cerasus tarafından düzenlendi; 17.04.2016, 19:04.

Yorum

Arka sayfalarda yazdim. Bir zahmet okuyuverin.

Bordo tonu ne güzel tutturulmussa da (kapali bordo), acik mavi düpedüz Aston Villa'nin mavisi. Yani kopyasi. Inanmayanlar karsilastirsin o mavileri.
                            Örnek bunu sectim. Kollardaki maviye dikkat!
                            Üstte sizin sectiginiz ton.
                            Altta Trabzonspor'un ilk sezonunda (kurulus yili) giydigi mavi olan ton.

Örnekte göreceginiz gibi bordomuz bize özel bir bordo tonu olmus ve kurulus yiliyla hem örtüsüyor, hem de estetik bakimindan güzel.
                            Mavi ise hem örtüsmüyor, hem bir kopya hem de estetik bakimindan kapali bordo ile uyusmuyor sönük kaldigi icin.

Bunun için mi bu kadar uğraştınız 2 saattir cevabınızı bekliyorum. Ben bu maviyi sevdim o kadar. O renk tonunu uygularken de Aston villa formasına bakmadım bile. Sadece renk skalasını gezerken denk geldi ve beğendim kullandım. Böyle boş şeylerle uğraşıp kafanızı yormayın. Altı üstü renk ton farkı.

Yorum

• Alti üstü dediginiz sey sayesinde 40 senedir her defa farkli farkli tonlarda formalarimiz oldu.
                              "Denk geldi" demeniz bile her seyi anlatiyor zaten. Bizim formalari secenlerde "denk geldiye" getiriyor zaten.
                              Sizin de Aston Villa'dan haberdar olmamaniz sasirtici degil yani.

Ne anlatsam bos. Bu kafa ile yöneticileri elestirmek kimsenin hakki degil. Önce taraftar olarak bilincli olmaliyiz, ondan sonra elestirme hakkina sahip olabiliriz. Cünkü elestiri yaparken bilgi ve birikime dayali olmalidir. Ama "laciverte ne var ki" kafasi ile "denk geldi begendim" kafasi ile bize ne yapilsa haktir.

Hayali bir ürün bile yapiyor olsaniz, saygi kavramindan uzaklasmaniz dogru olmaz. Trabzonspor'a saygi icin bazi seyler kullanilmamalidir. Mesela lacivert gibi, mesela baska takimi kopyalamak gibi, ama bu saygi kavrami "denk gelmemis" demek ki.

Neyse, ben söyleyecegimi söyledim. Bu kafayla daha cok "profesyönel" bir sekilde yönetiliriz, cok!
                              En son cerasus tarafından düzenlendi; 17.04.2016, 19:15.

Yorum

Alti üstü dediginiz sey sayesinde 40 senedir her defa farkli farkli tonlarda formalarimiz oldu.
                                "Denk geldi" demeniz bile her seyi anlatiyor zaten. Bizim formalari secenlerde "denk geldiye" getiriyor zaten.
                                Sizin de Aston Villa'dan haberdar olmamaniz sasirtici degil yani.

Ne anlatsam bos. Bu kafa ile yöneticileri elestirmek kimsenin hakki degil. Önce taraftar olarak bilincli olmaliyiz, ondan sonra elestirme hakkina sahip olabiliriz. Cünkü elestiri yaparken bilgi ve birikime dayali olmalidir. Ama "laciverte ne var ki" kafasi ile "denk geldi begendim" kafasi ile bize ne yapilsa haktir.

Hayali bir ürün bile yapiyor olsaniz, saygi kavramindan uzaklasmaniz dogru olmaz. Trabzonspor'a saygi icin bazi seyler kullanilmamalidir. Mesela lacivert gibi, mesela baska takimi kopyalamak gibi, ama bu saygi kavrami "denk gelmemis" demek ki.

Neyse, ben söyleyecegimi söyledim. Bu kafayla daha cok "profesyönel" bir sekilde yönetiliriz, cok!
                                Zevk meselesi kardeşim. Bence o renk güzel sence başka renk güzel gelebilir. Siz bildiğiniz yoldan gidin.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X