İlk olarak osman23100 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKötüÇünkü tasarım işi bu kadar kolay ve hafif değil. Bu bir birikimdir. 1 saatlik ps kullanımıyla olmaz.
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKötüÇünkü tasarım işi bu kadar kolay ve hafif değil. Bu bir birikimdir. 1 saatlik ps kullanımıyla olmaz.
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Yorum
-
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezamanla gelişir inşallahTarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
Benim icin mi dedin aslan?Eger oyleyse cok geri kafalısın üzüldüm senin adına hatta belki o kadar bile degilsin cünkü gecmişimiz de bile lacivert üzerine bordo mavi formamız vardı,böyle koyu renkler bordo maviyi güzel ön plana çıkarıyor diye fikrimizi yazalım dedikTabii ki herkes kendi kafasına zevkine göre biseyler diycek sana mı sorucaktım?En son Kıvanç Çuvalcı tarafından düzenlendi; 15.04.2016, 20:02.
Yorum
-
Yasiniza hürmeten bilgisizliginizi yüzünüze vurmayacagim.
Tek ricam bu ayin 10. itibaren yazilanlari bir okumaniz. Bilmemek ayip degil, ögrenmemek ayip...
Trabzonspor'un renkleri hakkinda herkes kendi zevkine ve kafasine göre bir seyler deme hakkina sahip degildir. Trabzonspor tüzügüne baglisiniz bu konuda. O renklerin de nasil olmasi gerektigi belirtilmis, ne kadar yetersiz olsa bile.
Ayrica Türkiye'de lacivert rengini kullanan adini anmak istemedgim bir takim varken, nasil oluyor da o rengi sahiplenebiliyorsunuz anlayamiyorum. Gecmiste lacivert kullandigimizi biz de biliyoruz. Bu ama güzel bir sey oldugunu göstermez.En son cerasus tarafından düzenlendi; 15.04.2016, 20:52.
Yorum
-
İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYasiniza hürmeten bilgisizliginizi yüzünüze vurmayacagim.
Tek ricam bu ayin 10. itibaren yazilanlari bir okumaniz. Bilmemek ayip degil, ögrenmemek ayip...
Trabzonspor'un renkleri hakkinda herkes kendi zevkine ve kafasine göre bir seyler deme hakkina sahip degildir. Trabzonspor tüzügüne baglisiniz bu konuda. O renklerin de nasil olmasi gerektigi belirtilmis, ne kadar yetersiz olsa bile.
Ayrica Türkiye'de lacivert rengini kullanan adini anmak istemedgim bir takim varken, nasil oluyor da o rengi sahiplenebiliyorsunuz anlayamiyorum. Gecmiste lacivert kullandigimizi biz de biliyoruz. Bu ama güzel bir sey oldugunu göstermez.En son Kıvanç Çuvalcı tarafından düzenlendi; 15.04.2016, 22:05.
Yorum
-
İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYasiniza hürmeten bilgisizliginizi yüzünüze vurmayacagim.
Ayrica Türkiye'de lacivert rengini kullanan adini anmak istemedgim bir takim varken, nasil oluyor da o rengi sahiplenebiliyorsunuz anlayamiyorum. Gecmiste lacivert kullandigimizi biz de biliyoruz. Bu ama güzel bir sey oldugunu göstermez.
Lacivert olur real koyu mavisi olur beyaz bordo olur siyah olur 3. Forma
Yorum
-
Şu stormboy un paylaştığı siyah forma muhteşem olmuş.
Hatta daha ileri gideyim şimdiye kadar bu sayfada paylaşılan en güzel tasarım. Uzun yıllardır da bu sayfayı takip ederim.
Bu forma yapılsın kesinlikle yok satar.
Formalar seçilmemişse bu bilgi paylaşılsın. Yoksa yine hayaller - gerçekler i konuşucaz
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum