Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Allahım bu milletteki gizemli olma merağı..

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      BMN Ankara olarak forma yaptırmak istiyoruz, aramızda bu işlere ilgi duyan ve bize tasarım konusunda yardımcı olacak bir renktaş var mı acaba ? (Detayları özelden konuşuruz).

Hazır formalardan bahsediyorken
      Trabzonspor formasinin isim bölümüne bmn ankara yazdirsaniz olmazmi

taraftar gruplarinin kendi ürünlerini cikartmasi kulüp icin zarar, bu aliskanligi bitirmeliyiz

İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Haklı
      İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Daha fazla açamam şuanlık.

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      bilip bilmediginiz önemsiz

bu gizemli takilmaniz insanlari tahrik ediyor
      gecdigimiz yillarda bu durumdan afs abi dahil bi düzüne ark. bi ton hakaret yedi

bisey biliyorsaniz aciklayin
      aciklayamam diyorsaniz yazmayin

bir tavsiyedir
      En son selcuk tarafından düzenlendi; 31.03.2016, 23:22.
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Geçtiğimiz yıllarda yok çok güzel yok hiç kullanmadığımız 3 renkli forma masallarını anlatanlara söyleyin. Milletin tepkisi önce gaza getirip sonra hayal kırıklığı olanlara olmuştur. Bilmem anladınız mı?

Yorum

• Arada ufak bilgiler veriyoruz formayı geçen sene direk açıkladık hatta paylaştık forma hemen kötü eleştirilere maruz kalınca satılmadı mevcut merakı azaltmak istemiyoruz arada kesinleşen bir şey olunca zaten tasarımları burada paylaşıylıyor klube de artık zarar vermek istemiyoruz.

Şuan şunu söyleyebilirim eğer denilen gibiyse bordo formamız güzel 2016 kataloğun dada var

biraz sabır

Yorum

• Çubuklu formayı zaten paylaştık akhisarın bu seneki forması yaka mavi ve mavi ağırlıklı bir forma. Eziyet çektirmek isteseydim onuda paylaşmazdım.

Yorum

• inşallah beyaz forma yoktur yeni sezonda.

Yönetim duy sesimizi, futbola bulaşan ve temizlenmeyen kara lekeleri protesto için SİYAH FORMA İSTİYORUZ!

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Geçtiğimiz yıllarda yok çok güzel yok hiç kullanmadığımız 3 renkli forma masallarını anlatanlara söyleyin. Milletin tepkisi önce gaza getirip sonra hayal kırıklığı olanlara olmuştur. Bilmem anladınız mı?

biliyorum
                ben gaza gelecek biride degilim, hakarettede bulunmadim
                ne olacaklarini görür gibiyim, bir renkdas tavsiyesinde bulundum
                ister kulak asarsin ister asmazsin, ben bu konuda bisey daha yazmiyacagim
                yönetim forma lansmani yapmadan formalari aciklamaniz satisa etki edecektir, kulübün ve dolayli yoldan bizim hakkimiza girmis olacaksiniz
                aciklamaszan meraka soktugun insanlarin hakki var
                iyi düsün

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Tzameti tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  inşallah beyaz forma yoktur yeni sezonda.

Yönetim duy sesimizi, futbola bulaşan ve temizlenmeyen kara lekeleri protesto için SİYAH FORMA İSTİYORUZ!
                  var

siyah forma eski yönetim tarafından seçildi fakat yönetim değişti hem adidas hemde siyah iptal oldu

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    biliyorum
                    ben gaza gelecek biride degilim, hakarettede bulunmadim
                    ne olacaklarini görür gibiyim, bir renkdas tavsiyesinde bulundum
                    ister kulak asarsin ister asmazsin, ben bu konuda bisey daha yazmiyacagim
                    yönetim forma lansmani yapmadan formalari aciklamaniz satisa etki edecektir, kulübün ve dolayli yoldan bizim hakkimiza girmis olacaksiniz
                    aciklamaszan meraka soktugun insanlarin hakki var
                    iyi düsün
                    Sözüm sana değil onu bilmen yeterli abicim. Ayrıca geçen senede maşallah çok müthiş bir lansman yaptı kulubumuz.

En son the_storm_boy tarafından düzenlendi; 31.03.2016, 23:49.

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sözüm sana değil onu bilmen yeterli abicim. Ayrıca geçen senede maşallah çok müthiş bir lansman yaptı kulubumuz.

iho yönetimini savunacak degilim
                      ama formalar sizmasaydi belki daha iyi birsey yapabilirdiler

iyi bir tanitim en az %20 fazla satmak demek

2014/2015 formalari sizmasaydi bence sattiklari 100bini ikiye katlardilar
                      formalarin ilk görücüye ciktigi an kilit noktasi, ben olsam yattara ve priyanka chopraya tanitimi yaptiririm

Ünal Karaman

Yorum

iho yönetimini savunacak degilim
                        ama formalar sizmasaydi belki daha iyi birsey yapabilirdiler

iyi bir tanitim en az %20 fazla satmak demek

2014/2015 formalari sizmasaydi bence sattiklari 100bini ikiye katlardilar
                        formalarin ilk görücüye ciktigi an kilit noktasi, ben olsam yattara ve priyanka chopraya tanitimi yaptiririm

en iyisi azizle mahmutu çağırmak bakıp bakıp gülüyorum bu nedir ?

Yorum

• İlk olarak orhanunal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          en iyisi azizle mahmutu çağırmak bakıp bakıp gülüyorum bu nedir ?

http://abcspor.com/wp-content/upload...7/cubuklu2.jpg
                          aslinda bu iki may... bize bir lütuf,
                          futboldan gram caktiklari yok, 20 yila yakin sürede 3-4 sampiyonluklari zar zor var, oda ülkenin bütün olanaklarnlan ve sikeylen
                          usta gibi bi yöneticiyi daha önce bulsaydik seri sampiyonluklar yasamisdik
                          malesef degerlendiremedik

Ünal Karaman

Yorum

• Şu üstteki foto.da yer alanları, o renkleri ve o logoyu kısacası sikecileri temsil eden herhangi bir görseli burada görmeye tahammül edemiyorum [emoji35]
                            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

aslinda bu iki may... bize bir lütuf,
                              futboldan gram caktiklari yok, 20 yila yakin sürede 3-4 sampiyonluklari zar zor var, oda ülkenin bütün olanaklarnlan ve sikeylen
                              usta gibi bi yöneticiyi daha önce bulsaydik seri sampiyonluklar yasamisdik
                              malesef degerlendiremedik

bunların lobisi ,maddi gücü ustada olsa şamp .liginde her sene çeyrek gören takım yapardı.

Yorum

• İlk olarak orhanunal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bunların lobisi ,maddi gücü ustada olsa şamp .liginde her sene çeyrek gören takım yapardı.
                                oda olur, arkasinda durursak
                                dahayeni basladik

Ünal Karaman

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X