Milli Takımlarda da elit kategori ve diğerleri gibi bir olay var sanırsam.
Misal Amerika Birleşik Devletleri'nin futbolda hiç bir ağırlığı olmamasına rağmen Brezilya ile aynı forma modelini giyiniyor.
Ama adamlar resmen tasarım yapmışlar yani. Her biri birbirinden güzel.
İyi ki Nike ile devam etmişiz. Istikrar her zaman iyidir. Önümüzdeki yıllarda kulüp kurumsallaştıkça forma geleneğimiz de oluşacaktır.
bunun Bordo-mavi-turuncu'su tam bizlik forma olmaz mıydı ? eski havamıza getirirdi en azından Kappa o konuda bize güzel formalar yapıyordu diye düşünüyorum.
Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !
Sade ama doğru çizgiler doğru renklerle doğru kumaş doğru detaylarla böyle işler çıkıyor ortaya işte. Kalite kokuyorlar resmen tekrar bakasın geliyor
Çekimler de mükemmel o ayrı
Bu arada her ne kadar soğutulmuş olsak da milli takımdan arkadaşlarla beraber alacaz formalardan. Gerçekten beğendik baya. Civil War'ı da formayla izlemeye gideriz malum Spider-Man kostümü gibi
En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 18.03.2016, 14:32.
Nıke'ın elit kategorideki formaları ( takıma, ülkeye özeli mi diyeyim işte o formalar) gerçekten çok iyi fakat basmakalıp formalarda bildiğin sıvıyorlar çünkü özen göstermiyorlar .
bunlar formaysa bize yaptıkları ne Allah aşkına. ya biz parasını bastırıp şöyle forma yaptıralım 200 lira olsun 250 lira olsun razıyız. yeter ki kalite gösteriş olsun kurban olim.
Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !
Yorum