İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak orhanunal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleklasik ana formamız olmasını istediğim forma enerji forma.tam trabzonsporu gösteren kıpır kıpır farklı tarzda bir formaydı.keşke devam ettirselerdi.
[ATTACH=CONFIG]8591[/ATTACH]
yeter ki çoğunluğun beğeneceği bir forma da ısrar edelim onu klasikleştirelim,
ben gövde bordo kollar mavi efsane dönemin efsane kadrosu kullandığı için demiştim,
yoksa bu da olur,hatta sadece armanın etrafını farklı bi renkle çevir,çok ta güzel iyi olurEn son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 14.02.2016, 12:15.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben ilk formayı beğendim. öyle bir forma hatırlamıyorum.koyu mavinin ağırlıkta olduğu açık mavi ile zenginleştirilmiş bir deplasman forması iyi olur.''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
-
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErtan Abi bu olur mu?
Çubuklu da dehşet ama üstte ki tam bizlik olur,
yemin ediyorum elimde yetki olsa yarın TS Clup un başına a f s ı getirirdim
Cengiz gibi 5 alamam ama 2 ye söz verebilirimŞike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Yorum
-
Polo yaka olacaksa yakalar ve kolların ucu beyaz olmalı yukardaki gibi çok güzel olmuş.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
Keşke senin yaptıkların olsada bir kaç tane alsak...
-JOSE ERNESTO SOSA-
Yorum
-
normalde beğenmeyerekten hersene forma alıyorum ama yukarıdaki forma yapılsın uzun süre içime sinerekten ikinci formayı almış olurum.diğeri iki sene önceki çubuklu formaydı.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum