Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bi tane şunun, baskı ayrıntısı farklı olanı.

Bi tane de şundan, mümkünse önceki yıl ki açık mavideki gibi victory tarzı bi detay.

Bu yıl için şu saatten sonra fazlasında gözüm yok
    En son Sefa tarafından düzenlendi; 10.02.2016, 13:32.

Yorum

• Keşke burada şikebahçe formaları paylaşılmasa!
      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Keşke burada şikebahçe formaları paylaşılmasa!
        kesinlikle şu formanın şurada ne işi var anlamış değilim daha önemlisi bizim geçen seneki çubuklumuzdan yakası hariç ne farkı var

Yorum

• Cavanda
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Buyur
            Hayatımda ilk defa mavi ağırlıklı çubuklu forma beğendim. Bordosundan çok daha güzel gözüküyor.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
            Milli Takımım TRABZONSPOR
            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• nike ile devam edecegiz bu anlasildi ..

Beyaz yerine hangi rengi sececekler bunu cok merak ediyorum ?

benim tahminim eflatun rengi olacak veya kirmizi
              BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• ....
                En son gometra tarafından düzenlendi; 10.02.2016, 21:54.

Yorum

• İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Örnek olsun diye koyduğum forma kimi neden rahatsız eder anlamış değilim. Fenerformasının burada ne işi varmış, sanki üzerinize giydirdim. Şu aptal holiganizmden bi zahmet vazgeçin artık. En alakasız tasarım konusunda bile bu kadar çoşabiliyorsanız bi doktora görünmekte fayda var. Ruh sağlığınızda bi bozukluk olabilir.

Ya da forumda benim bilmediğmi bir Fenerbahçe'yle ilgili hiç bir şey paylaşılamaz kuralı mı var? Yöneticiler açıklarsa sevinirim.
                  konmasinda bir sorun varmi ...

ama bu konuda arkadaslarin alingan olmasi bence dogal
                  beni soymus hirsizin formasini örnek diyorsun
                  formasida degil, sikeci taraftarlarin nike gecme hayalinde ürettikleri bir tasarim

bence bu konuda daha duyarli olabilirsiniz
                  hatta o resmi silebilirsiniz ark. bir jest olarak
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Örnek olsun diye koyduğum forma kimi neden rahatsız eder anlamış değilim. Fenerformasının burada ne işi varmış, sanki üzerinize giydirdim. Şu aptal holiganizmden bi zahmet vazgeçin artık. En alakasız tasarım konusunda bile bu kadar çoşabiliyorsanız bi doktora görünmekte fayda var. Ruh sağlığınızda bi bozukluk olabilir.

Ya da forumda benim bilmediğmi bir Fenerbahçe'yle ilgili hiç bir şey paylaşılamaz kuralı mı var? Yöneticiler açıklarsa sevinirim.
                    Bozuk kardeşim bizim ruh sağlığımız. Manyağız biz. Sarı lacicart fb forması gördük mü kırmızı görmüş boğaya dönüyoruz
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

Ruh sagligimiz gayet yerinde arkadasim dusundugun icin sagol sunlarin yeni sezon formasini koysan neyse aptal tasarimlarini koyma o zaman su gayet basit modeli bulmak icin cok aradin mi sadece merak ediyorum

Yorum

• trabzonspor sahada adidas formalariyla harika olur. bordo mavi acilimi adidas adidas adidas.

Yorum

• İlk olarak altuntastelfs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          trabzonspor sahada adidas formalariyla harika olur. bordo mavi acilimi adidas adidas adidas.

Nike ile anlaşıldı siparişler verildi

Yorum

• Nike dan artıık kurtulmak lazım bir kuruş para vermiyorlar bildigim aynı firma gs ye senelik 7 milyon para veriyormuş galiba. o kadar olmasada bizi önemseyen bir firma olsa 4-5 de bize verirdi. Adidas olmaaycaksa ben new balance denensin isterim formaları filan çok kaliteli malzemeden yapılmış gibi duruyor ve şık da formalar tasarlıyorlar açıkcası

Yorum

• Nike ile anlaşmanın detayları neler, kaç senelik?

Yorum

• İlk olarak ysfemr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Nike dan artıık kurtulmak lazım bir kuruş para vermiyorlar bildigim aynı firma gs ye senelik 7 milyon para veriyormuş galiba. o kadar olmasada bizi önemseyen bir firma olsa 4-5 de bize verirdi. Adidas olmaaycaksa ben new balance denensin isterim formaları filan çok kaliteli malzemeden yapılmış gibi duruyor ve şık da formalar tasarlıyorlar açıkcası
                                karsiliginda gs 400bin forma siparisi güvencesi verdi
                                20-30 tl ye forma satiyorlar ama tanesine 70 lira ödüyorlar, sonrada agliyorlar zarar ettik diye

bize sponsorluk vermiyor ama formayi karsiliginda 45 tl civari veriyor

İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Nike ile anlaşmanın detayları neler, kaç senelik?
                                zaten eylüle kadardi anlasmamiz
                                uzatilmamisdir
                                hükümlülükler yerine getirilecektir, sonra yeniden pazarlik yapilir
                                yeni bir anlasma olsa kap a bildirirlerdi
                                En son selcuk tarafından düzenlendi; 12.02.2016, 12:49.
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X