Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kesinlikle doğru ve biz 2008 den beri aston villa giymiyoruz hatta arada 2-3 kere ajax-psg andıracak modeller bile denedik
    Yaparsın bunlara benzer bir tasarım.
    Beyaz şort, mavi çorap.
    Sabitlersin. Her yıl küçük değişiklikler yapıp giyersin.
    Bu kadar basit yani.
    Ekli dosyalar

Yorum

• İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yaparsın bunlara benzer bir tasarım.
      Beyaz şort, mavi çorap.
      Sabitlersin. Her yıl küçük değişiklikler yapıp giyersin.
      Bu kadar basit yani.
      bu formalar efsane zaten dediğiniz gibi yaka şekli rengi ne bilim daha bir sürü özellik değiştirilip güzel kombinasyonlar yapılabilir.
      burnley in formaları çok hoş aston villa ve West hamın yanı sıra ve bordo mavi renklere bu model cok güzel yakışıyor

Yorum

• Bu fiks forma ile beraber düz mavi ağırlıklı bir ikinci forma.
        Bir de her yıl değişecek 3. bir renk.
        Yani burada uzun zamandır anlatılan yok pazarlama stratejileri, yok marka kimliği, efendim planlar falan hikaye.
        Kurumsal kimliğin bu senin.
        Böylelikle 2000 küsür sayfa tartışacak bir şey de kalmaz.

Yorum

• west-ham-home-shirt-carroll.jpg

Adidas ile anlasirsak bunun aynisini (yaka haric) yapip gondersinler bisey demem.

Yorum

• birisi yönetime bu gerçeği iletsin lütfen.
            artık kurumsal kimliğimizi oluşturmanın zamanı geldi.

Yorum

• İlk olarak Ömer Akdağ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              [ATTACH=CONFIG]7936[/ATTACH]

Adidas ile anlasirsak bunun aynisini (yaka haric) yapip gondersinler bisey demem.
              cidden çok hoş ya.keşke böyle bir forma seti seçselerdi yeni sezona.

Yorum

• Aslında kırık beyaz ve tam beyaz renkleriyle bir çubuklu kollarında bordo 3 çizgi ve bordo şort kombinasyonunu düşününce şahane olabilir. Yanına birde bor ağırlıklı ana forma bide yaka, etek ve kol kısımlarında bordo şeritler olan güzel bir mavi forma yapılırsa son yılların en güzel forma seti olabilir. En azından şu beyazı artık sade kullanmayı bırakmalıyız. Beyazı kullanacaksan detay vereceksin yoksa atlet gibi oluyor.
                #TRABZONSPOR#

Yorum

• Abi beyazı geçin. Artık midemiz bulandı bu beyaz mevzusundan.
                  Lacivert yap, yeşil yap, gerekirse fosforlu sarı yap ama beyaz yapma artık.
                  Yeter yani...

Yorum

• Emre Aksoy becerebilecek mi bu işi acaba?
                    -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• [QUOTE=BunyaminEraslan;1920316564]Abi beyazı geçin. Artık midemiz bulandı bu beyaz mevzusundan.
                      Yeter yani...[/QUOTE

Bünyamin abi , sana hak veriyorum Beyaz mide bulandiriyor artik ,gelecek sezon adidasla anlastik diyenler var ..
                      ücüncü rengimizi gören ve duyanlar var burada ne oldugunu diyemiyorlar ?? bilgin varmi bu konuda
                      BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• [QUOTE=zaga;1920316608]
                        İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Abi beyazı geçin. Artık midemiz bulandı bu beyaz mevzusundan.
                        Yeter yani...[/QUOTE

Bünyamin abi , sana hak veriyorum Beyaz mide bulandiriyor artik ,gelecek sezon adidasla anlastik diyenler var ..
                        ücüncü rengimizi gören ve duyanlar var burada ne oldugunu diyemiyorlar ?? bilgin varmi bu konuda
                        Formalar hakkında bilgim yok. Ayrıca "biliyorum ama söyleyemiyorum" akımını da çok inandırıcı bulmuyorum.
                        Sanki tavan yapan hisselerimiz düşecek, milyonluk forma satışlarımız etkilenecek

Yorum

• Bir Aston Villa/West Ham modeli bordo forma.
                          Mavi ağırlıklı çubuklu forma.
                          3, renk forma...
                          Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                          You'll Never Walk Alone...
                          https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• 3. renk forma kesinlikle beyaz olmamalı 2000 yılından beri 3. formamız beyaz gına eldi.

Yorum

• Yeni yönetim gelişlerinin şerefine formalarda biraz indirim yapsın, eski formalarda bile indirim göremez olduk bu aralar.

Yorum

• [QUOTE=BunyaminEraslan;1920316677]
                                İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Formalar hakkında bilgim yok. Ayrıca "biliyorum ama söyleyemiyorum" akımını da çok inandırıcı bulmuyorum.
                                Sanki tavan yapan hisselerimiz düşecek, milyonluk forma satışlarımız etkilenecek
                                Arkadaş şu beyaz forma işi nezaman bitecek.Klübün tüzüğüne kanun olarak "HİÇBİR ŞEKİLDE ÜSTTEN BEYAZ FORMA İLE MAÇA ÇIKILMAYACAKTIR" diye işlenmeli.
                                şikecilerin rengini günahım kadar sevmem.Tuvalet kağıdı bile olsa almam.O derece seviyorum ama beyaz giyme sarı lacivert giy.O derece nefret ettim beyaza.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X