Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ayrıca adidas nike ın yine tasarım harikası şort ve konçlarından kat ve kat güzel şort ve konç verecektir
    ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Bu senede alternatif forma düz beyaz olursa kendimi keserim daha

Ulan turuncu var, altın rengi var biraz kafanı yorsan bizim renklere gidecek bir ton renk var ama inatla beyaz forma yapıyoruz şaka maka
      #TRABZONSPOR#

Yorum

• adidas-table-14-jersey-maroon (1).jpgadidas-striped-15-jersey-blue-white (1).jpgadidas-campeon-15-jersey-red (1).jpg
        The new Adidas 2016-2017 Teamwear Kits offer players three new teamwear kits for the new year as well as a new goalkeeper jersey.

Formalarımız şu sitede paylaşılan katalog ürünlerinden olursa, şu üç tasarım bence bordo mavi renkler ile uyum içinde güzel formalar ortaya çıkaracaktır.
        Favorim bordo forma. İnşallah Nike'da olduğu gibi sade detaysız forma seçme alışkanlığımızdan sıyrılırız biraz. yine bence son senelerde mükemmel diyebileceğimiz forma sayımız çok çok az. bekleyip görelim bakalım bu sene bize neler getirecek.
        En son hkants tarafından düzenlendi; 14.10.2015, 10:38.

Yorum

• Adidas hayırlı olsun bakalım seneye neler görücez şimdiden merak ediyorum açıkcası.
          -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• * Valla sevindim hiç değilse kaliteli ve rengi tutturacaklarına inanıyorum
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Dün TS Club Tırı Zonguldak'taydı.Yeminliydim forma almamaya.Yıne dayanamadım.Düz mavi iğrenç formadan istemeye istemeye bir tane aldım.Ne yapalım takıma her zaman tam destek olmak lazım.Bahçede filan giyerim artık.

Yorum

• bakalım nike milli takıma fransa için neler hazırlamış 1 haftaya piyasada olur formalar adidasın milli takım

formaları güzel bu sene

Yorum

• Ev Sahibi Forması (Bordo mavi çubuklar, beyaz ayrıntılar. Bordo mavi ayrıntılı beyaz şort. Bordo, mavi çorap.)

Deplasman Forması (Bordo gövde mavi kollar, beyaz ayrıntılar. Bordo mavi ayrıntılı beyaz şort. Bordo, mavi çorap.)

3. Forma ( Tamamen bordo tonları ile renklendirilecek olan forma )
                  adidas-campeon-15-jersey-red%u00252B(1).jpg

Böyle olmasını isterdim.

Yorum

• Adidas mi ?

Ne diyelim, son yillarda cok fazla para harcamistim forma icin. Eger hakikaten adidas ile anlasilmissa, birak satin almayi, elime bile almam o formalari.

Adidas en igrenc forma tasarimcisidir. Umbro hayalimde suya düsmüs demek...

Yorum

• O zaman biraz değer yükseltelim..

Adidas, Manchester United ve Juventus'tan sonra Trabzonspor'la da anlaşarak Nike'a bir çalım daha attı.

Yorum

• Kaç senelik anlaştık acaba?
                        KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• nike bu yıl hariç iyi formalar yaptı bize.ben adidasın nike kadar basarılı urunler veremeyecegini düşünüyorum.belentim yuksek degil,ama olsun.nasılsa hangi markadan cıkarsa cıksın çıkan formayı alacağım.şu ana kadar geçen yıl ki formaları ve kappanın formalarını zevkle aldım.
                          YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• İlk olarak E. Okan Bülbül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kaç senelik anlaştık acaba?
                            2 sezon diye okumuştum bir yerde
                            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Asıl beklentim forma dışındaki ürünler. O konuda ufak çaplı bi devrim yaşarsak sevinebilirim Adidas haberine yoksa bize özel forma yapmadıkça leş formalar giymeye devam edecez

Yorum

• 2 sezon Adidasa katlanilir.........

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X