Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Nike in bu kadar ofsaytina rağmen umarım sözleşme yenilenmez. Madem dünya devisin adam gibi katalog forması üret. Her sene aynı cuvallikta dümdüz formalar. Sıkıldık...
    181' PARS Squadron

Yorum

• İlk defa adidasın bi formasını bu kadar beğendim. Nihayet şu gelenekselci kafadan vazgeçip 3 çizgiden vazgeçmişler. Adidas logosunu görmesem kesinlikle nike derdim bu forma için. Eğer bize sponsor olursalar inşallah bu seride, 3 çizgisi olmayan bi forma yaparlar.

Yorum

• Anlaşma An Meselesi

NİKE ile forma üretim anlaşması sezon sonunda bitecek olan Trabzonspor, Adidas ile masaya oturdu. Görüşmelerde tarafların önemli mesafe kat ettiği belirlenirken, birkaç gün içinde anlaşmanın resmiyet kazanması bekleniyor. Trabzonspor'un Adidas ile görüştüğünü öğrenen bazı firmaların da kulübe önemli teklifler yaptığı gelen haberler arasında.
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• iyi de 3 çizgi var formada

Yorum

• Adidasın Trabzondaki mağazasına bir girin sonra Ataşehir Palladium alışveriş merkezinde 3.katta bir mağazası var. Şahıs değil kendi mağazası ve sanırım totalde 4 veya 5 adet o mağazadan var.

Nike severdim ama o mağazadan alışveriş yaptıktan sonra ürünleri ve kalitelerini gördükten sonra Adidas sempatim arttı. Yanlış hatırlamıyorsam 3 çizgili adidas logosu görmedim.Farklıydılar. Her ürünü her mağazaya yollamıyorlar.Bizzat sordum bu üründen başka yerde bulabilir miyim cevap hayır sadece bu mağazalarda.

Forma konusuna hakim değilim ama o kalitede bize ürün yapsınlar başka bir şey istemem. Nike içinde A kategori denildi konuşuldu daha farklı kalite daha iyi tasarım ama Adidas ürünleri bir başka güzel gözüküyor gözüme.

Yorum

• adidas olacağına hummel,umbro,kappa vb. olsa keşke... nike ile ipler koptu galiba

Yorum

• Yıllardır şöyle bir forma bekledim Umbro yaptı. Genelde de kaliteli işler yapıyorlar ben beğeniyorum. 215 TL civarı bir fiyata tekabul etmese alacağım ama işte... Beyazıtta korsanını bulsam direk alacağım o derece.
                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Nike son yıllarda forma tasarımlarına gereken önemi vermiyor...Adidas bu durumda daha iyi tercih.

Yorum

• Slm Arkadaslar,

yaklasik 2 aydan beri herseyi okuyorum cünkü Trabzonsporu canim gibi cok seviyorum diye, size ama biseyler demek isterim.

1. Bazi arkadaslarimiz diyorki, Nike bize vasat formalar yapiyor... Ya gecen sezon formasi süper di, bide sponsor olsaydi daha daha hos olurdu.
                    GS den sonra nike hangi türk takima böyle forma yapiyor ? haa bu senenki formalar rezil evet, ama bu YÖNETIMIN HATASI, Nike°in degil.

2. Evet biz elit-kategorisinde degiliz ama, yok forma satamiyoruz yok su yok bu, biz hersene championlar liginde oynasak bak nike bize nasil forma yapar, niye Prestige yüzünden, dünya nike güzel bulsun, haa biz zaten süper lig de oyniyoruz kimse bakmiyor normal, yine diyorum suc bizde nikeda degil. Hersene oyna Championlar liginde bak nasil forma yapicak nike bize....

3. Bakiom ki cok kisi adidasi begeniyor, begenin, sonra kayseri kasimpasa, karabükspor formalar cikicak, hadi digelim bjk yada fener gibi formalar cikicak, ya fenerin bu sezon formasi cok kötü, bjk formasi cok sade, bunlari mi siz begeniyorsunuz ???
                    Bide sanki Adidas gelicek özel bisey yapicak, dünya devi Bayern yada real formalari hep ayni hep bos hic renk filan yok, bide 3 cizgi ufff .....

Size sunu diyebilirim ki bakim bi manu,inter,Juve,Barca,athletico,Mancity, onlarin nike logusu hep bizimkillerinden daha büyük, bunu ilk 10 sene önce farkettim, ozaman gördüm ki nike 2 Group yapiyor, birleri Büyük nike logolu -> elit , digerleri kücük nike logu, bunu galba kimse hic görmedi, yada anlamdi, benim közü me hep bati batiyor, birazdan fotoraflar gözdercem

hä türkcem zayif ondan cok hatalar olabilir

Yorum

• $_35.JPG

hertha-home-football-shirt-2005-2006-s_3740_1.jpg

kiside 2005 formasi nikin, bakin bi loguya bu bugünde var gecen senede vardi, elit takimlarin logusu daha büyük daha hos

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yıllardır şöyle bir forma bekledim Umbro yaptı. Genelde de kaliteli işler yapıyorlar ben beğeniyorum. 215 TL civarı bir fiyata tekabul etmese alacağım ama işte... Beyazıtta korsanını bulsam direk alacağım o derece.
                        Muazzam forma... Umbro, tasarım şıklığı ve sadeliğinin yanında bordo-maviyi de çok iyi kullanıyor. Yıllardır Umbro diyorum fakat bize teklif dahi yapmamışlar sponsorluk için, öyle deniyordu.
                        teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak lazminator61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          [ATTACH=CONFIG]7269[/ATTACH]

kiside 2005 formasi nikin, bakin bi loguya bu bugünde var gecen senede vardi, elit takimlarin logusu daha büyük daha hos
                          2005 Arsenal ve United formaları efsaneydi özellikle fontlar

Yorum

• Yahu Nike ile olan ilişkiyi görüp Adidas'ın A kalite forma yapacağına inanmak nasıl bir ütopyadır..

Nike yerinde ben bile olsam forma yollamazdım bu yönetime.. Adamlar yine yollamış..

Yorum

• Evet umbro macron gibi firmalarin tasarimlari cok guzel ozellikle gelenekleri olan bordo mavi renkli kuluplere

Yorum

• Adidas hayal kırıklığı olur. Nike ile devam edilmeli eğer devam edilmeyecekse Türkiye pazarına yeni giren/girecek bir firma ile güzel bir anlaşma yapılmalı. Macron, NB, Umbro gibi.
                                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X