Hanginden aldın Napoli ? Hanginden alacan selcuk ? Bende alacam heralde , dayanamıyacam..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak OFFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHanginden aldın Napoli ? Hanginden alacan selcuk ? Bende alacam heralde , dayanamıyacam.."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak offlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehanginden aldın napoli ? Hanginden alacan selcuk ? Bende alacam heralde , dayanamıyacam..
üc formayı da denedim bordo mavi kumaş ve şekil itibaryle kötü güzel durmuyor
ama beyaz kumaş ve dar kesim anlamında gayet guzel polo yaka günlük giyebilecek bi tişört olarak giyorum
Yorum
-
İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeyaz aldım ben de
üc formayı da denedim bordo mavi kumaş ve şekil itibaryle kötü güzel durmuyor
ama beyaz kumaş ve dar kesim anlamında gayet guzel polo yaka günlük giyebilecek bi tişört olarak giyorum"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületurkish airlines yazisini bastirabiliyormusun formanin üstüne
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
-
sadece konçlar değil şortlarda her yıl aynı. nike'den ayrılmadıkça bordo-mavi konç ve şort göremeyeceğiz anlaşılan. adidas o açıdan iyi. en azından 3 çizgi mecburiyeti sebebiyle şort ve konçlarımızda bordo-mavi renkleri görebiliriz. formadaki deniz mavisyle şortlardaki turkuaza çalan mavi çok uyumsuz duruyor. sanırım ligde böyle bizim gibi forma rengi ile şort rengi farklı olan ikinci bir takım yok. 6 yıldır bu rezaletleri görmeyenler utansın ne diyelim.
Yorum
-
Barcelona'nın bu sezonki forma tasarımı farklı takımlara uygulansaydı nasıl olurdu sorusunun cevabı:
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBarcelona'nın bu sezonki forma tasarımı farklı takımlara uygulansaydı nasıl olurdu sorusunun cevabı:
"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum