Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hanginden aldın Napoli ? Hanginden alacan selcuk ? Bende alacam heralde , dayanamıyacam..
    Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• İlk olarak OFFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hanginden aldın Napoli ? Hanginden alacan selcuk ? Bende alacam heralde , dayanamıyacam..
      beyaz + bordo
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak offlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        hanginden aldın napoli ? Hanginden alacan selcuk ? Bende alacam heralde , dayanamıyacam..
        beyaz aldım ben de

üc formayı da denedim bordo mavi kumaş ve şekil itibaryle kötü güzel durmuyor

ama beyaz kumaş ve dar kesim anlamında gayet guzel polo yaka günlük giyebilecek bi tişört olarak giyorum

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          beyaz aldım ben de

üc formayı da denedim bordo mavi kumaş ve şekil itibaryle kötü güzel durmuyor

ama beyaz kumaş ve dar kesim anlamında gayet guzel polo yaka günlük giyebilecek bi tişört olarak giyorum
          turkish airlines yazisini bastirabiliyormusun formanin üstüne

Ünal Karaman

Yorum

• Bu sezon ki en şık kombinasyon Bordo-Mavi forma+ Beyaz Şort+ Bordo Konç olur. Mavi şortlar mümkünse hiç giyilmesin. Formadaki maviyle şortlardaki mavi farklı tonajda.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              turkish airlines yazisini bastirabiliyormusun formanin üstüne
              gelecekmiş ts clublara az önce sordum

Yorum

• süper

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

City 3. forma

İngiltere deplasman

Tottenham

Adidas'ın bayan formaları. Manu'lu bir bayan taraftar "Neden yakası erkek formasına göre o kadar aşağıda bazılarımız dekolte vermekten hoşlanmayabilir" şeklinde eleştirmiş forma da genel olarak bu eleştirilere maruz kalmış
                  Ben uzak gömlek Tottenham Hotspur nereden alabilirim? i futbol dükkan bulamıyorum

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• bir kulüp yıllardır aynı konçları nasıl giyer anlamakda zorluk çekiyorum. Hep aynı giyilince formalarla da uyumsuz oluyor tabi.

Yorum

• sadece konçlar değil şortlarda her yıl aynı. nike'den ayrılmadıkça bordo-mavi konç ve şort göremeyeceğiz anlaşılan. adidas o açıdan iyi. en azından 3 çizgi mecburiyeti sebebiyle şort ve konçlarımızda bordo-mavi renkleri görebiliriz. formadaki deniz mavisyle şortlardaki turkuaza çalan mavi çok uyumsuz duruyor. sanırım ligde böyle bizim gibi forma rengi ile şort rengi farklı olan ikinci bir takım yok. 6 yıldır bu rezaletleri görmeyenler utansın ne diyelim.

Yorum

• Rizespor tıpkı Frankfurt gibi canlı bir Atmaca'yı sergilemeli böyle tanıtımlarda hatta stadyumda.
                          Onlara çok yakışacaktır.
                          ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Barcelona'nın bu sezonki forma tasarımı farklı takımlara uygulansaydı nasıl olurdu sorusunun cevabı:

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Barcelona'nın bu sezonki forma tasarımı farklı takımlara uygulansaydı nasıl olurdu sorusunun cevabı:

Inter Bilbao ve Corintihas ile yeşil beyaz olan formalar çok güzel olmuş abi.
                              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Bordo formamız da TSCLUB sitesinden 99TL'ye satışa sunuldu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X