Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Reklamlarla da bir şeye benzemiyor beyaz forma.
    yoo gayet güzel görünüyordu tv'de bence.
    söz ettiğimiz detayların hiçbiri tv'de gözükmüyor ve nike bunun farkında.
    bu yüzden formaları hep sade. Yakından basit ama ekranda güzel.
    Bizim formaya baktığında gayet net beyaz forma, mavi şort güzel durmuş işte.
    Numaralar Bordo. Bildiğin beyaz üzerine bordo-mavi renkler var.
    Bordo-mavi formanın sahada güzel duracağından şüphem yok.
    Tabi ki bordo şort ve bordo çorap ile formayı boğmadıkları sürece.
    Problem şu ki;
    Biz ingiliz takımları gibi kombin yapamıyoruz.
    Şortu ayrı, çorabı ayrı giymeyi akıl edemiyoruz nedense.
    Bordo-mavi forma, beyaz şort, bordo çorap gibi mesela.
    Bordo şort, mavi çorap ne bileyim...

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu afs'nin tasarımı, işte efsane forma bu olur. Ama gönül ister ki (sanmıyorum ihonun forma yapacağını) bunu biz taraftar olarak yapıp sadece bunu alsak, her yerde bunu giysek, o bizi sallamayan klübe gününü göstersek...
      Şu forma yapılsa gözü kapalı geçen seneki çubuklu satışını bile geçer bence. Bordo mavi ve beyaz uyumu bi harika

Yorum

• Biraz geriden geliyorum. Oncelikle "Ofspor'un giydigi formayi mi giyecegiz" begenmezligini anlamiyorum. Yoresel degerleriyle buyuk olmus Trabzonspor'un simdi o degerleri hakir gormesi hic hos degil. Tepkileri dile getirirken gunahsizlari ezmenin bize yakismadigini dusunuyorum.

Kurumsallasamamanin, pazarlayamamanin, tedarikciyle iletisimsizligin en basarili orneklerinden biriyiz. Forma ve lisansli diger urunlerin tasarimlarini gectim, gunumuzde armanin tasidigi anlamin pek de dusundugumuz kadar olmadigini goruyorum uzulerek. Marka algisi, Trabzonspor'un basarisina bu denli etki ediyorsa benim teklifim Armani!

Mesela bu forma 124 Amerikan Dolarcigi... Bize asagisi yakismaz (!)
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Macron>Adidas>Puma. Bunlardan biriyle anlaşabileceksek ve bize iyi muamele yapacaklarsa hemen Nike ile feshedip bunlarla anlaşalım. Hatta acil baskı yeni formalar ürettirip bu sezonuda kurtarabiliyorsak kurtaralım.
          #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Biraz geriden geliyorum. Oncelikle "Ofspor'un giydigi formayi mi giyecegiz" begenmezligini anlamiyorum. Yoresel degerleriyle buyuk olmus Trabzonspor'un simdi o degerleri hakir gormesi hic hos degil. Tepkileri dile getirirken gunahsizlari ezmenin bize yakismadigini dusunuyorum.

Kurumsallasamamanin, pazarlayamamanin, tedarikciyle iletisimsizligin en basarili orneklerinden biriyiz. Forma ve lisansli diger urunlerin tasarimlarini gectim, gunumuzde armanin tasidigi anlamin pek de dusundugumuz kadar olmadigini goruyorum uzulerek. Marka algisi, Trabzonspor'un basarisina bu denli etki ediyorsa benim teklifim Armani!

Mesela bu forma 124 Amerikan Dolarcigi... Bize asagisi yakismaz (!)
            Oğuz selamlar.

Ofspor'un 60 liraya sattığı formayı bizimkilerin 120 liraya satması konusunda yorumun nedir?

Bu nasıl bir pazarlama anlayışıdır, yoksa taraftarı enayi yerine koymak mıdır?

Yorum

• Nike ile sözleşme heran fesh edilebilir diye yazı gördüm kaynak tuncay çeliköz abimiz bakalım hayırlısı ama lescon filan bence de olmaz nike ile anlaşırsal macron kassalar bizimkiler

Yorum

• Nike 1 numara ama sözleşme feshedilecek ise yeni firma bizimle Türkiye'ye giriş yapsın. Macron, NB gibi.
                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Oğuz selamlar.

Ofspor'un 60 liraya sattığı formayı bizimkilerin 120 liraya satması konusunda yorumun nedir?

Bu nasıl bir pazarlama anlayışıdır, yoksa taraftarı enayi yerine koymak mıdır?
                  Muratim merhaba...

Kaygilarini ve tepkini paylasiyorum. Pazarlayamama derdimizi onceki mesajda vurgulamistim.

Metin Oktay Tesisleri'ndeki Gs Store harika bir konsepte sahip bana gore. Oyle kapsamli bir anlasmayi biz de herhangi bir tedarikciye yaptirabilmeliyiz. Mesela ustteki Lescon ornegi uzerine tartisilmali. Ticari acidan yapilabilirligi var. Lescon olmaz X olur, is planina dair detaylari halletmeden hangi firma yaparsa yapsin bir taraf aksayacaktir. Ya urun kalitesinden yakiniriz, ya satis agindan, ya fiyattan, ya tasarimdan vs vs.
                  Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Oğuz'a katılıyorum...

Bizim sponsorluk anlaşmamızın ilk şartlarından biri "mağaza düzeni" olmalı...

Mümkünse bir tür franchising anlaşması gibi yapılmalı. Ürün ve marka tedarikçisinden(franchiser), standardizasyon adına bu hizmet alınmak zorundadır.

Bunun bir kademe üstü satış ve psikoloji bilen şirketlerden danışmanlık alarak, standart bir mağaza düzeni oturtmak. Köklü mağazaların geçmiş deneyimleri dahi incelense, çağ atlarız!
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Nike ile sözleşme heran fesh edilebilir diye yazı gördüm kaynak tuncay çeliköz abimiz bakalım hayırlısı ama lescon filan bence de olmaz nike ile anlaşırsal macron kassalar bizimkiler
                      Feshedilir edilmez orası değil de bunca tatavanın formalar piyasaya sürüldükten sonra çıkması bile yeterince komik. Sanki dün belirlendi bu formalar da şimdi ortalık toz duman. Allah akıl fikir versin.

Yorum

• İlk olarak berabaskurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Feshedilir edilmez orası değil de bunca tatavanın formalar piyasaya sürüldükten sonra çıkması bile yeterince komik. Sanki dün belirlendi bu formalar da şimdi ortalık toz duman. Allah akıl fikir versin.
                        Yönetimin suçu dışarıya atma politikası..

Nike ile zaten sözleşme bitmiş neyi feshedecekler..

Yorum

• Egri oturup dogru konusalim Adidas veya Nike'in en adi formasini diger markalarin en iyi formasina tercih ederim.
                          "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Egri oturup dogru konusalim Adidas veya Nike'in en adi formasini diger markalarin en iyi formasina tercih ederim.
                            Nokta.

Tabii Macron ve NB hariç.

Yorum

• Özgün olsun günlük kullanım için kullanışlı olsun isterse lcw olsun nedir bu nike adidas hastalığı

Senede kim kaç tane ürün alıyor bilmiyorum ama ben her sezon forma harici antreman tişörtü ve antremanlarda giyilen svetşörtlerden almaya çalışırım
                              Ortalama fiyatları 80 lira ve %100 polyester

Bildiğin naylon yazın yakıyor günlük kullanımda giyilmiyor ve çok çabuk deforme oluyor

Eskiden puma da ve kampa zamanında pamuklu ürünler oluyordu artık yok

Göz zevki ayrı bişey ama marka hayranlığına da gerek yok hele hele ürün satış rakamları ortadayken

Taraftarın çoğu bişey almıyorken şu olsun bu olsun abesle iştigal gibi geliyor bana

Yıllardır giydiğimiz şortlara dikkat eden varmı estetikten yoksun askerde verilen hamam şortu gibi şekilsiz şemalsiz

Adam gitmiş dümdüz beyaz forma seçmiş adidas giysek onun düz forması hummel giysek onun en düz formasını giyeceğiz lescon olsa pek bir kaybımız olmaz yani sonuçta seçici kurul aynı kaldıkca biz en özgün renklere sahip olmamıza rağmen en iğreti formayı giyeceğiz
                              En son Yavuz Hasan tarafından düzenlendi; 20.07.2015, 23:17.
                              ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X