Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bizim tüm formalar siyah şortla güzel görünebilir aslında
    Düz renkler tamam ama çift renkli forma sıradan olmuş
    Benim bugüne kadar en beğendiğim formaları Kappa yapmıştı bize
    Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

• Formalarda tren kaçtı, bari kontrolü bizim elimizde olan gündelik kıyafetlerle durumu telafi edebilsek.

Yorum

• İlk olarak eraytaskin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Açıp açıp bakıyorum belki görmediğimiz bir güzellik vardır ama bildiğin dümdüz bez parçası armada olmasa..
        Gerçekten de göremediğimiz bir güzellik varmış.
        Trabzonspor:
        Beyaz formamızda kullanılan ve Nike’ın geliştirdiği son teknolojilerden biri olan laser delikleri ise oyuncunun vücutta ekstra ısınan kol altı bölümlerinden terin daha hızlı atılmasına yardımcı oluyor.

Yorum

• Karabükspor uefa maçlarına çıktığı yıl Adidas ile anlaşmıştı. Adidas Karabükspor'a kötü muamele göstermedi bile. Formalar 10 numaraydı çünkü adamların dizaynırları hangi renk ne ile gider hangi dizayna gider biliyorlar.

"spor, yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. idrak ve ahlak da bu işe yardım eder. zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zeka kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim."

Yorum

• İğrenç[ATTACH]6995[/ATTACH]

Yorum

• Kappa'dan sonra gün yüzü görmedik.
              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Adidas bizi istemiyor lafı bence koca bir yalan. Adidas bizi neden istemesin ki biz son yıllarda Türkiye'yi Avrupada en iyi temsil eden takımız. Ayrıca yine avrupada çok sayıda gurbetçimiz ve dünyanın her yerinde taraftarımız var. Bunlar göz önüne alındığında her sponsor firma bizimle çalışmak ister önemli olan kulübü iyi tanıtabilmek..

Yorum

• İlk olarak Habil ÇELEBİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İğrenç[ATTACH]6995[/ATTACH]
                  1930lar

Yorum

• İlk olarak BySeHzAdE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Adidas bizi istemiyor lafı bence koca bir yalan. Adidas bizi neden istemesin ki biz son yıllarda Türkiye'yi Avrupada en iyi temsil eden takımız. Ayrıca yine avrupada çok sayıda gurbetçimiz ve dünyanın her yerinde taraftarımız var. Bunlar göz önüne alındığında her sponsor firma bizimle çalışmak ister önemli olan kulübü iyi tanıtabilmek..
                    Adamlar zaten biz sizi istemiyoruz siz kömürsünüz biz elmasız demediler. burdaki arkadaşlar öyle bir abartıyor ki inanamazsın.
                    Adidas Türkiye'de ki tesis yetersizliği ve imkansızlıklardan dolayı teklifi askıya almış. eğer birdaha talep edersek onaylayabilirler.
                    "spor, yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. idrak ve ahlak da bu işe yardım eder. zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zeka kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim."

Yorum

• İlk olarak TSarıalioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Nike forma katalogunda forma 24 euro
                      Negozio di calcio online dove puoi trovare collezioni esclusive di scarpe da calcio, guanti da portiere, parastinchi e informazioni sul materiale da calcio.

Daha şık Amblemlerimiz mevcut çerçeve altın falan al ondan 10 tl ye yapıştır formaya
                      15 euroya da satan yerler var.

Forum olarak birleşip toptan alalım, rakam 100 seviyesinde falan olur 10 euroya bile alırız.

Yorum

• Karabükspor'un giydiği şu forma ibret olsun. adamlar bizi hala sivasporla aynı keseye koyuyorlar. Trabzonspor Adidas ile anlaştığı vakit farkı sizde göreceksiniz.

Yorum

• Hazırlık maçlarında takımı sütyenimsi şeylerle sahaya süren yönetim, resmi maçlar da ise kollu atlet kullanmayı planlıyor.

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

West Ham finally completed the West Ham 15-16 Kits collection with the launch of the new West Ham Third Kit today.

Budur işte ya. Klasik sade müthiş
                            İşte aradığım mavi forma. Biraz turkuaz gibi duruyo ama en azından göze hitap ediyo. nerde bize çıkardıkları düz mavi nerde bu mavi!!!

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              15 euroya da satan yerler var.

Forum olarak birleşip toptan alalım, rakam 100 seviyesinde falan olur 10 euroya bile alırız.

Team Sport Direct is your one stop shop for Football Team Kits Online. You can Buy Football Training Equipment Online, Rugby Team Wear & more from us.

10 da neymiş 9.75 e bile varmış
                              Bu KαLP Sєπiπ İçiπ 61 Kєгє ...

Yorum

• insallah deyaz formayi beyaz yada mavi shortla giymeye kalkmazlar.
                                shortlar ve tozluklar bordo olsunda bari biseye benzesin komple paket.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X