İlk olarak Sibel tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlacak forma bulamadı insanlar. Kulüp kendi forma çıkarttı.
Nerden olsun elde?
Bilmiyorum kulüpte olabilir diye düşünüyorum tabii nafile. Taraftara eziyet etmeyi severler. Hatta seneye de aynı seti kullanırlar ucuz diye.
Yorum
-
Park Derby formasini 15€ ya alsam üstüne arma basilip yada diktirilebilirmi?
Yorum
-
sponsor olunca bir nebze daha iyi.
bari formanın enseye denk gelen kısmına geçen seneki gibi arma falan yapsalar.
edit: tasarımları ben yapmadım. birkaç sayfa önce bir renktaşımız paylaşmış.En son Furkan Tütüncü tarafından düzenlendi; 15.07.2015, 11:16.
Yorum
-
İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilmiyorum kulüpte olabilir diye düşünüyorum tabii nafile. Taraftara eziyet etmeyi severler. Hatta seneye de aynı seti kullanırlar ucuz diye.
Yorum
-
Onlar Dalgasını geçsin... gün gelir devran döner keser döner sap döner.
"spor, yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. idrak ve ahlak da bu işe yardım eder. zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zeka kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim."
Yorum
-
Hayatımda ilk defa Trabzonsporuma kendimi bu kadar yabancı, uzak hissediyorum. Sadece forma olayı değil yönetimin yaptığı icraatlardan ötürü bu takım kendi taraftarına yabancı geliyor artık.
her sene minimum 2 forma alıp aynı zamanda forma koleksiyonu yapan biri olarak bu senenin formalarını alırmıyım bilmiyorum ama bunu haketmediğimiz kesin.
Nike'a suç bulanlarıda anlamıyorum. armutla çöpünü ayırın arkadaş.
Böyle bir kadronun ve yeni stadımızın bu yönetime nasip olmasıda kahrediyor beni. Oysa ne hayallerimiz vardı.
Her sene daha iyiye giden forma koleksiyonları yaptırıyorduk. hele ki geçen seneki forma setlerimiz harikayken şimdi Nike ile ilk anlaştığımız sezona döndük.
önceden teker teker tüm detaylarını burada tartışıyorduk şimdi ise tartışmaya açık formalar yok ortada. Allahın ofsporunun formalarını Trabzonspor forması diye yapmışlar milleti salak yerine koyuyorlar.
hayır yani biz ofsporun formaları için mi bekledik bunca zaman?
bunun için mi saklandı formalar? ne süpriz ama!!!
zaman eylem zamanı arkadaşlar. fax mı çekeriz, mail mi atarız taraftar olarak bu yönetimi istemediğimizi haykıralım ki Aralıkta tekrar aday olmasınlar. her yerde tepkimizi ortaya koyalım.
biz bunlara muhalefet yapmadıkça kulup geriye gidiyor kan kaybediyor.
şu dünyada tek isteğim artık kulubu Araplar mı alıyor Ruslar mı alıyor birileri gelsinde bu yönetici artıklarının önü kesilsin.
çok içerledim çok.. zaten sportif başarı yok üstüne bir de bu formalar gelince isyan ediyor insan.
Yorum
-
Resmen rezalet forma satışından zarar edildi böylelikle kimse gidip o formaları almaz , yöneticiler suçludur eyvallah ta Nike'ın hiç suçu yokmu bu nedir formamı diyorlar bunlara katalog bile olsa bi kalitesi olmalı pazarlama stratejisi olmalı 1.lig takımlarına ayrı kalite olmalı halısaha veya amatöre ayrı olmalı bu kadar düşük kalite formaları Nike diye satamazsın satıyorsan bu işte iyi değilsin demekki, Puma'nın Adidas'ın , Macron'un katalog formalarının kalitelerine bakın Nike gibi sadece Elit Takımlara iyi forma yapıp kataloğa 4.sınıf kalite forma yapmıyorlar, örnek Adidas Real Madrid,Bayern München,e yaptığı forma elit bjk şikebahçe onun 1 kalite altı ama arada uçurum yok Nike'ta olduğu gibi umarım seneye biter Nike macerası .DOZER CEMİL
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum