Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Katalogta gayette var forma gidip en kötülerini seçmeye gerek yoktu. 2. sayfaya dikkat bu arada

Yorum

• İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      2015/2016 sezonunun Formalarını Alma Aldırma !!! Klüp bu sezon forma satışında zarar etsin de bir daha böyle Aptal kararlar vermesinler.
      Yapacaksın kampanyayı da ah şimdi İHO'cular çıkar, klübe kazandırmak lazım, küsmek olmaz, sonuçta bordo mavi... Ulan düşünüyorum da Inter'e sen böyle forma yapacaksın, Milanoyu yakarlar...

Yorum

• Bakıp ısınmaya çalışıyorum ama olmuyor, bildiğin atlet fanile. Lahana gibi bırakmışlar kendilerini. Bunun çekimle de çok alakası yok bence.

Yorum

• Bordo-Mavi istenirse çok da güzel uyumlu, ahenk içinde tasarımı yapılabilecek 10 numara 5 yıldız renklerdir. Buyrun örnek. Bir de Barça gerçeği var.
          1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
          Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• Yok hayır ben inanmıyorum lütfen biri bunun şaka olduğunu söylesin
            Ben hayatımda böyle rezil forma görmedim yeminle tiskiniyorum !!
            sadece Onurın kaleci formasını alacağım geçen sene yetişememiştim .
            Bu formaları bırak 120 tlyi bedava verseler alırsam adam değilim bizi bunu iteleyen vizyona lanet olsun!!

Yorum

• her sene alıyordum bu sene bu formalara 1 lira vermem alıp turşusunu kursunlar...
              Şenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur”

Yorum

• bu formalar için 10 liradan fazlasını vermem.
                En son B61 tarafından düzenlendi; 14.07.2015, 18:29.

Yorum

• Asıl komedi bu çöplere 120 lira fiyat koyunca olacak.

Yorum

• Formaların fotoğrafını Ara Güler çekse bu rezilliği değiştirmez.

Yorum

• Herşeyimiz eksiksiz tastamam forma tartışıyoruz burada.
                      Forma değil onu terleten önemli. Sezon sonunda şampiyon olsunlar da isterlerse donla çıksınlar sahaya..
                      En son Ozan Yazıcı tarafından düzenlendi; 14.07.2015, 18:15.
                      Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

• arkadaşlar trabzonspor armalarını nerden satın alabiliriz ??
                        !!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!

Yorum

• Bu bildiğin iş bilmezliktir . Başka bir anlamı yok. Satsınlar 100 tane formada akılları başlarına gelsin.
                          TRABZONSPOR
                          https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• Gövde bordo. Kollar mavi. Keşke bu bizle özdeşleşse artık. Her sene küçük değişikliklerle çıksa bu forma...

Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                            FIRTINAİHTİLALEFSANE
                            we the north

Yorum

• Habu forma daha iyi [emoji16]

Ts4life
                              ...imza...

Yorum

• Hiç boşuna Nike duygusalligi yapmaya gerek yok. Kulübe para getiren daha iyi tasarımları olan sponsor bir firmayla anlaşmalıyiz. Usandik artık bu katalog işinden.
                                181' PARS Squadron

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X