Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şu formaları nasıl kabul ederler anlamış değilim. Atlet bildiğin valla alan olmaz bu sezon forma

Yorum

• Her sezon olduğu gibi bu sezon da tepki olacaktı. Ama bu sezon seçilen set tarihin en kötüsü. Yazıklar olsun.
      Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
      FIRTINAİHTİLALEFSANE
      we the north

Yorum

• Bunu anlamaniz icin kac kez daha söylemek lazim, sorun nike da degil bizim formalari secen yöneticilerde !!!!! Adidas, kappa, toto lotto, puma, aslan, kaplan birseyi degistirmeyecek !!!!

Ts4life
        ...imza...

Yorum

• Yazıklar olsun. Suç Nike'da değil çapsiz vizyonsuz artı hain Yönetimde.

Yorum

• Ayrıca hâlâ daha Nike'a suç bulanlar var. Bu konuda en suçsuz o.
            Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
            FIRTINAİHTİLALEFSANE
            we the north

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kimse kusura bakmasın...
              Forma denilen bu kumaş parçalarını almak enayilik olur.
              Antrenman ürünlerine yöneleceğim.

formalardan 1 ay sonra ts clublara gelecek bilgisini aldım ben de ole yapmayı dusunuyorum

Yorum

• niya forma geliri yok yeaaa dediklerinde akıllanırlar belki de iş işten geçmiş olur

Yorum

• Bu formayı seçende onay verende kusura bakmayın haindir! Bu olay her yönden Trabzonspor a zarar verecek bir olaydır.

Yorum

• antreman ürünleri bin kat daha güzel yazıklar olsun her sene bir forma keyfimiz vardı onunda içine ettiler !
                    & ONUR RECEP KIVRAK &
                    ^^KELEBEK^^

Yorum

• Bide bu formanın sızması ayrı bir olay.

Bunu allar pullar basına tanıtırsın.

Hiç bir şekilde karışık buruşuk bir fotoğrafın özensizce sızması, satış açısından da kulübe zararı olur.

Vizyon "0" yazıyla "sıfır"
                      ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                      ~Twitter ~

Yorum

• Bu kıyafetlere verilecek 5 kuruş para haramdır. Kusura bakmayın ama ben buna forma diyemiyorum. Elit kategori forması olarak kullanılırken bile alternatif forma kategorisinde değerlendirilen bu forma bizim fıttır zekalara as forma olarak kilitlendiyse biz daha bu insan sürüsünden ne bekliyoruz ki? İnşallah tek 1 forma bile satılmaz hepsi ellerinde kalırda zararın dibine vururlar.
                        #TRABZONSPOR#

Yorum

• Acayip sinirliyim böyle bir forma olamaz ya

Yorum

• AHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAH Formalara gellllll

Sonra Trabzon taraftarı hiç birşeyi beğenmiyor sonra siz ne anlarsınız bir kerede şükredin.

Cem Karaca'nın da dediği gibi '' BENİ SİZ DELİRTTİNİZ ''

Haa bu arada adidas istemezükçüler de burda mı ? evet evet öne alalım onları buyrun.Dediğiniz kadar istediğiniz kadar sade mi ? o nike sadeliğini aldınız mı ?
                            Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• senin yönetimin mahalle esnafı zihniyetiyle klüp yönetiyorsa o zaman suçu nike'ta aramamak gerek.

Forma ödemeleri kim geciktirdi?

Adamların modellerinin korsanını kim yaptı?

Kim herşeyde olduğu gibi sözleşme yenilemede ağır davrandı?

Bu modelleri kim seçti?

Önce sorulması gereken sorular bunlar. Ama nedense cevapları hep aynı...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X