Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor'un anlaştığı ajansın hangi konularda hizmet vereceğini, anlaşmanın içeriğini bilmiyorum. Merakım ajansın yaptığı hizmetlerin fark edilir bir katkı sağlayıp sağlamayacağı.
Hangi Ajan Abi? Referanslari nedir? kimlerle calisdi simdiye kadar?
Yorum
-
İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHangi Ajan Abi? Referanslari nedir? kimlerle calisdi simdiye kadar?
Yorum
-
'Arda Turan' yazılı Barcelona formaları ilk gün 23 bin 827 adet sattı. Bu formaların yüzde 62'si ise Türkiye'den alındı.
BARCELONA'nın yeni transferi Arda Turan'ın isminin yazılı olduğu formalar kapış kapış satılıyor.
Katalan ekibi, Arda Turan'ın transferini açıkladıktan sonra Barcelona mağazaları doldu taştı. 28 yaşındaki oyuncunun henüz forma numarası belli olmamasına rağmen ilk gün tam 23 bin 827 forma satıldı. Bu formaların yüzde 62'si ise Türkiye'den alındı. Arda Turan'a yarın Nou Camp'da imza töreni düzenlenecek.
Milli oyuncunun forma numarası da törende açıklanacak. 28 yaşındaki oyuncunun, Barcelona'dan ayrına Xavi'nin forması numarası olan 6'yı giyeceği iddia edildi. 6'nın dışında 17 ya da 1 numarayı da giyebilir.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİsmini duydum ama işlerini bilmiyorum.
sakincasi yoksa Ismini paylasirmisin?
Yorum
-
İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesakincasi yoksa Ismini paylasirmisin?
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOdeon diye duydum. Kimdir hangi işleri yapmış, kulübe ne öneriyor, sözleşmenin kapsamı, hizmet bedeli nedir? Hiçbiri bilmiyorum.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum