Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Küsmüyorum. Bize fikir versin diye paylaşıyorum. Farkında olmadan rahatsızlık veriyor olabilirim, samimi olduğum bilinsin isterim.

Sorun marka veya markalar değil yönetimde ve bakış açısında.
    Nike ile ödeme sıkıntısı yaşandıktan sonra ipler kopma noktasına geldiğinde, kopsa daha iyi değil miydi Ali Fuat abi?
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Küsmüyorum. Bize fikir versin diye paylaşıyorum. Farkında olmadan rahatsızlık veriyor olabilirim, samimi olduğum bilinsin isterim.

Sorun marka veya markalar değil yönetimde ve bakış açısında.
      Abi bi dahaki sezon icinde tren kaciyor demsstin kactrmamkj icin ne yapmaliyiz?

Yorum

• Doğru yaptıklarını bozmasınlar işi ehline versinler yeter. Nasıl takımı güvendikleri hocaya emanet ediyorlarsa TS Club markasını da ehline versinler.

Uyarılar yapıldı yine yapıyoruz taraftar olarak, Trabzonspor hepimizin.
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Geçen seneki çubukluyu iyiki almışım L ve M bedenleri tükendi bu seneki forma berbat

Yorum

• Arkası yine çubuklu. ayrıca fontları da çok güzel. bir de beyaz şort..

Taraftara böyle satacaklardır muhtemelen.

● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkası yine çubuklu. ayrıca fontları da çok güzel. bir de beyaz şort..

Taraftara böyle satacaklardır muhtemelen.

Bakınca kumaştaki kaliteyi görebiliyorsun

Yorum

• Geçen seneki a.madrid ve barce formayarı çok güzel bi sene geriden alamıyomuyuz bu kadar da mı değiliz yaa

Yorum

• "Sıkıntı NIKE markasında değil forma seçimi yapan ucuz yöneticilerde"

Bir kişi daha "sorumlu Nike" demesin, ne olur demesin. Şunu anlamak çok mu zor?

Geçen sene ki çubuklu forma belki de Trabzon tarihinin en çok satan çubuklu formasıdır.
                  En son OnurKul tarafından düzenlendi; 06.07.2015, 23:22.
                  Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Ardanın giydiği formadan istiyorum

Yorum

• Çok rezil bi durumdayız ya

Yorum

• Trabzonsporumuzun Bu Sene Giyecegi formalarin Siyah Acik kirmizi seklinde olanini biz giyecegiz Almanyada Form olarak Ayni En Azindan Buarada Almanyada 8.ligde Oymuyor Takim
                        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• ŞU FORMA BİZE YAPILAYDI NOLURDU YADA VARSA YÖNETİM NEDEN SEÇMEDİN

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ŞU FORMA BİZE YAPILAYDI NOLURDU YADA VARSA YÖNETİM NEDEN SEÇMEDİN
                            Nike'a forma karşılığı belli bir ödeme yapıyoruz. Yönetim geçen seneki kaliteli formaların parasını gecikmeli ödedi. Üstüne üstlük bir de firmaya "atar" yaptı. Oysa geçen seneki formalar satış rekoru kırdı. Buna rağmen gelen para başka yerlere aktarıldı.

Benim tahminim: "Ucuz yönetim", bu sene de aynı olayla karşılaşmamak için ucuz katalog formalarını direkt aldı ve geçen senenin satışını yakalarız nasıl olsa diye bize itelemeye çalışacak.

Bu arada bu çıkacak olan formaların fiyatını da çok merak ediyorum. Geçen sene bize sunulan özel tasarımlar 120 liraya satıldı. Bu sene de bu seri üretim katalog formalarını aynı fiyata satarsalar dediğim doğru çıkacak.
                            En son OnurKul tarafından düzenlendi; 07.07.2015, 01:07.
                            Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Nike'a forma karşılığı belli bir ödeme yapıyoruz. Yönetim geçen seneki kaliteli formaların parasını gecikmeli ödedi. Üstüne üstlük bir de firmaya "atar" yaptı. Oysa geçen seneki formalar satış rekoru kırdı. Buna rağmen gelen para başka yerlere aktarıldı.

Benim tahminim: "Ucuz yönetim", bu sene de aynı olayla karşılaşmamak için ucuz katalog formalarını direkt aldı ve geçen senenin satışını yakalarız nasıl olsa diye bize itelemeye çalışacak.

Bu arada bu çıkacak olan formaların fiyatını da çok merak ediyorum. Geçen sene bize sunulan özel tasarımlar 120 liraya satıldı. Bu sene de bu seri üretim katalog formalarını aynı fiyata satarsalar dediğim doğru çıkacak.
                              Olsa olsa 100Tl diye düşünüuorum oda satılmaz

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Olsa olsa 100Tl diye düşünüuorum oda satılmaz
                                İnan bana eğer bu formalar doğruysa 100 lira da fazla.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X