Gercekten artik forma su formaysa traftra buyuk ayip biri bizle grcekten dalga gecio ya yonetim ya nike lazermis delikmis kaliteyms !ulan zatn duz bordo secmsn duz mavi de secmsn e bari cubuklu azcik farkli olsun onu da brbinin icine gecms modelini secms koy kafaya bi odun bi yabanci cikip su takimi satin alsa da su zihniyetten bi kurtulsak
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Bence bu forma Bilbao tarzı çubukludan daha iyi.Katalog forması olduğu için beğenmediniz.Aynı forma önceki sezonlarda katalogda olmasa bu sezon Atletico psv vs giyse herkes beğenirdi.
O 2 sene önceki formamızda arkadaki çubuk ince olduğu için arkada kısa bırakmışlardı.Federasyonun kuralına göre sırtta numara yazan yerde belli bir boyutta tek renk olması lazım ya da iki renkte açık veya iki renkte koyu olması lazım.Yani numara tek rengin ustune gelmesi lazım.
Yorum
-
Bu sene forma falan almayacağım. Siyasetin kucağına düşmüş bir Trabzonspor'dan hiçbir şey beklemiyorum. Taraftarla kafa buluyorlar. Ofspor'un formalarını giyeceğiz bu sene. Şu kulübün önde gelen isimleri(!) yok mu alayından tiksiniyorum. Hepsi torpilci kendini bir şey sanan ancak iki kelimeyi bir araya getirip konuşamayan tipler. Trabzonspor Kulübü böyle insanlara emanet ne yazık ki. Alayı vizyonsuz.
Yorum
-
Adam arkadan çekmiş atmış formayı atacaksan adam gibi çek at o ne öyle gösterip vermiyormuş gibi. Bunun eline kim verdi o formaları? Burada milyonlarca taraftarla dalga geçiyor. Cidden artık tiksindiriyorlar kendilerinden.
20 Temmuz'da satışa sunulacak olan formaların ne zaman tanıtılacağı söylenilmedi hala bir de 16 Temmuz'da UEFA maçımız var.
Yorum
-
İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForma Ofspor'un ki değil. Ne celallendiniz hemen sakin.
Ha yönetime denilen herşey doğru ama forma o değil. Daha en Başlarda dahi yazılmıştı efsane formaya benzer bir forma istedik Nike'tan diye. O da 84' forması işte.
Yorum
-
İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForma Ofspor'un ki değil. Ne celallendiniz hemen sakin.
Ha yönetime denilen herşey doğru ama forma o değil. Daha en Başlarda dahi yazılmıştı efsane formaya benzer bir forma istedik Nike'tan diye. O da 84' forması işte.
Yorum
-
Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri
İlk olarak Kıvanç Çuvalcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSöylediklerin bilgimi tahmin mi?
tahmin ama mantık çerçevesinde
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Sene özel forma yok bu formada Of forması birşey biliyoruzda söylüyoruz
O kadar biliyorsanız alttaki mesajın açıklaması ne?
Çubuklu ne oldu da Ofspor formasına döndü?
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://youtu.be/o93LowoRIyA
Bu çubuklu olucak bizimki ancak yakası bu olmuyacak bu forma çok kaliteli belki tutar
Yorum
-
İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületahmin ama mantık çerçevesinde
O kadar biliyorsanız alttaki mesajın açıklaması ne?
Çubuklu ne oldu da Ofspor formasına döndü?
Yorum
-
İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam arkadan çekmiş atmış formayı atacaksan adam gibi çek at o ne öyle gösterip vermiyormuş gibi. Bunun eline kim verdi o formaları? Burada milyonlarca taraftarla dalga geçiyor. Cidden artık tiksindiriyorlar kendilerinden.
20 Temmuz'da satışa sunulacak olan formaların ne zaman tanıtılacağı söylenilmedi hala bir de 16 Temmuz'da UEFA maçımız var.
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Sene özel forma yok bu formada Of forması birşey biliyoruzda söylüyoruzBiz dar sokaklarında
Dinmeyen yağmurunda
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam atletico olucak aynısı aynen bu ancak yakası yuvarlak normal yaka of forması dediğimde harbiden of forması yani
Hem Atletico oluyor hem Of.
Ben anlamadım. Neyse siz birşey biliyorsunuz ki yazıyorsunuz.
Yorum
-
İlk olarak Cryptex tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam yeni sezon formalarını yalanlamıştı.İnandırmak için çekinmiş formaları.Önunu gösterse zaten tanıtıma ne gerek kalır.
Yorum
-
İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHem Atletico oluyor hem Of.
Ben anlamadım. Neyse siz birşey biliyorsunuz ki yazıyorsunuz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum