Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

[emoji122] [emoji122] [emoji122] bu tarz olur inşallah.. Eintracht Frankfurt formasi degilmi bunlar?
    Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna

Yorum

• İlk olarak yattarinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      [emoji122] [emoji122] [emoji122] bu tarz olur inşallah.. Eintracht Frankfurt formasi degilmi bunlar?
      Aynen onlardan esinlendim.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Aynen onlardan esinlendim.

İnşallah bu tarz bişey cikarir bize nike. Almanyada bu sezon cikan formalarda en cok begendigim suan Frankfurtun formasi

Yorum

• İlk olarak MesuTSafa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İftarı beklerken yine saçmaladık bişeyler..

Facebook'ta bi sayfada bu resim paylasildi.. 95%i begendi hay allahim ne zevksiz insanlar var

Yorum

Facebook'ta bi sayfada bu resim paylasildi.. 95%i begendi hay allahim ne zevksiz insanlar var
            Bunu mu begenmislerr ilginc tsort olarak guzel bir model ama bole formalar kalmadi artik smdi bu forma 2011 veya gecen seneki cubukludan guzel mi
            En son Erkan YILMAZ tarafından düzenlendi; 28.06.2015, 14:01.

Yorum

Aynı forma üretilsin o yüzde doksan beş ilk sövenler olur bu ne biçim forma diye.

Yorum

• Bence o formalar gayet güze ben beğendim.
                İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Arkadaşlar bilgisi olan ya da bilgi alabilen birisi bizi bilgilendirirse çok iyi olur yok mu bi gelişme ne zaman açıklanacak formacıklar ?
                  Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Formalar temmuzda çıkar büyük ihtimalle

En son the_storm_boy tarafından düzenlendi; 28.06.2015, 20:42.

Yorum

Formalar temmuzda çıkar büyük ihtimalle

Süper olmuş
                      TRABZONSPOR
                      https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• Formada istikrar sağlamamız lazım aynı model her sene olan bir formamız olması lazım tıpkı Madrid, barca, manchester vb.
                        & ONUR RECEP KIVRAK &
                        ^^KELEBEK^^

Yorum

• İlk olarak Muhammed Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Formada istikrar sağlamamız lazım aynı model her sene olan bir formamız olması lazım tıpkı Madrid, barca, manchester vb.
                          Kesinlikle katılıyorum ama malesef bazı taraflarimiz bu konuda bilgi sahibi değiller. Her sene aynı forma yapılıyor diye almazlar valla

Yorum

• Takım bildiğim kadarıyla 3 temmuzda toplanıyor.İnşallah bu sene futbolcular üzerinde tanıtılır formalar.

Yorum

Kesinlikle katılıyorum ama malesef bazı taraflarimiz bu konuda bilgi sahibi değiller. Her sene aynı forma yapılıyor diye almazlar valla

Formadan sorumlu eski yoneticimiz nevzat aydinin mantigi aslinda cok da yanlis deil evet cubuklu bi formamiz olsn klasik her sene ufak deisiklikle sabit kalsn ama eminim bi yakasi deismis bu ne bicim forma hay ben bu nike n dicek binlerce kisi taniyorum☺

Yorum

Formalar temmuzda çıkar büyük ihtimalle

müthis ya...keske böyle birşey olsa...
                                Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X