İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak yattarinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[emoji122] [emoji122] [emoji122] bu tarz olur inşallah.. Eintracht Frankfurt formasi degilmi bunlar?
XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen onlardan esinlendim.
XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiBorussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna
Yorum
-
İlk olarak MesuTSafa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİftarı beklerken yine saçmaladık bişeyler..
Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna
Yorum
-
İlk olarak yattarinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFacebook'ta bi sayfada bu resim paylasildi.. 95%i begendi hay allahim ne zevksiz insanlar varEn son Erkan YILMAZ tarafından düzenlendi; 28.06.2015, 14:01.
Yorum
-
İlk olarak yattarinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFacebook'ta bi sayfada bu resim paylasildi.. 95%i begendi hay allahim ne zevksiz insanlar var
Yorum
-
Bence o formalar gayet güze ben beğendim.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
Formalar temmuzda çıkar büyük ihtimalle
En son the_storm_boy tarafından düzenlendi; 28.06.2015, 20:42.
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormalar temmuzda çıkar büyük ihtimalle
TRABZONSPOR
https://twitter.com/Muticancolak
Yorum
-
İlk olarak Muhammed Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormada istikrar sağlamamız lazım aynı model her sene olan bir formamız olması lazım tıpkı Madrid, barca, manchester vb.
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesinlikle katılıyorum ama malesef bazı taraflarimiz bu konuda bilgi sahibi değiller. Her sene aynı forma yapılıyor diye almazlar valla
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormalar temmuzda çıkar büyük ihtimalle
Sevinelim diye sevmedik.....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum