Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yorum

• Yorum

• West Ham United 2015-2016

Efsane Forma.

Yorum

• Sade ama çok hoş olmuş West Ham forması.
          Tozluklardaki mavi çizgi de hoş durmuş ayrıca.
          ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• eğer bir gün Nike ile olan anlaşmamız biterse Umbro ile sponsorluk imzalanmasını çok isterim.
            kumaş ve tasarım olarak harika çalışıyorlar.

Yorum

• İlk olarak sezer sami tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              eğer bir gün Nike ile olan anlaşmamız biterse Umbro ile sponsorluk imzalanmasını çok isterim.
              kumaş ve tasarım olarak harika çalışıyorlar.

Umbro bi ara Nikein altina calisiyordu. 2012de satildi

Yorum

• Ya abi ben anlamıyorum bizim bu amatörlükler ne olacak ya herkesin forması belli ben niye çin işkencesi çekiyorum burda bu ne saçmalıktır neden herşey belirsiz bu kulüpte ? Ben belki formaları şimdiden görüp para biriktirmek istiyorum alacağım forma ya da formalar için te Allah ım ya
                Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak yavuz611161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ya abi ben anlamıyorum bizim bu amatörlükler ne olacak ya herkesin forması belli ben niye çin işkencesi çekiyorum burda bu ne saçmalıktır neden herşey belirsiz bu kulüpte ? Ben belki formaları şimdiden görüp para biriktirmek istiyorum alacağım forma ya da formalar için te Allah ım ya
                  aynen katılıyorum.
                  Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• The new Nike AS Roma 2015-2016 Away Shirt features a classic design with a unique front print of Rome from above.

Yorum

• Nike'dan başkası bize yanaşmıyor ki değiştiremiyoruz.
                      Sanırım en iyi ödemeyi yapan yine Nike.
                      Daha iyi bir teklif olsaydı bizimkiler beklemezdi bir saniye bile.
                      ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        aynen katılıyorum.
                        Aynen ya.

sen bir göster, bir heveslendir ama simdi satma. Sanki iphone 7 çikartacagiz da gizli tutuluyor.

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bence bu formayı bize uyarlayıp buraya atacak bir babayiğit vardır bu forumda

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bence bu formayı bize uyarlayıp buraya atacak bir babayiğit vardır bu forumda
                            Kısa zamanda yapmayı çalıştım footyheadlines yazılarını silerken biraz pislendi idare edin

Yorum

• İlk olarak yiğit sarı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              kısa zamanda yapmayı çalıştım footyheadlines yazılarını silerken biraz pislendi idare edin

[ımg]http://i.hizliresim.com/1ywaay.jpg[/ımg]
                              ortası çok boş. Oraya bir reklam lazım
                              61

Yorum

• Forma uyarlaması yapan arkadaşlara emekleri için teşekkür ediyorum. Lütfen en iyi tasarımlarınızı sergileyin. Çünkü yönetim sezon forması olarak sitedeki en kötü tasarımı seçiyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X