Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Forma 2010 senesinden. Hollanda Milli takimin benzer formasi vardi zaten.
Herhangi bi forma alip TS amblemi basmislar, buda emblemin neden o kadar yukarda oldugunu acikliyo.
En son Sinan Karadeniz tarafından düzenlendi; 14.06.2015, 16:24.
“ Bu bizim sözlerimiz bitmez uşaklar bitmez. Şikeci Fenerbahçe, onlan kim dalga geçmez”
The new Adidas Real Madrid 2015-2016 Goalkeeper Home Jersey introduces a understated look, while the Real Madrid 15-16 Goalkeeper Away Kit combines two different shades of green.
Gri formamızı evde pijama olarak giyiyorum ben zaten. Harici başarılı olmuş Gri felaket. Bu sene adidas mutlaka bir veya bir kaç formayı felaket yapıyor.
Bu sefer olmamış. Sarı formalar efsane ama bu forma hem Barça'nın forma kültürüne uymuyor. Hem şık değil onu geçtim forma bile değil. Antrenman T'shirt ü resmen. Bence çok kötü çok.
Bu sefer olmamış. Sarı formalar efsane ama bu forma hem Barça'nın forma kültürüne uymuyor. Hem şık değil onu geçtim forma bile değil. Antrenman T'shirt ü resmen. Bence çok kötü çok.
Sponsor yazısı dışında ben fena değil diye düşünüyorum aslında. Sarı detaylar kurtarmış formayı
En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 15.06.2015, 15:16.
The new Adidas Real Madrid 2015-2016 Goalkeeper Home Jersey introduces a understated look, while the Real Madrid 15-16 Goalkeeper Away Kit combines two different shades of green.
Geçen senelerde formalarla ilgili duyumlar alırdık artık onuda alamıyoruz ne zaman çıkacak neye benzeyecekler hiç bi ipucumuz yok.afs abi vardı bilgilendiren nerelerde ki
Sponsor yazısı dışında ben fena değil diye düşünüyorum aslında. Sarı detaylar kurtarmış formayı
Omuz kısmın biraz fazla sade kalmış. Forma esintisini bozan faktor o daha Celtic formasina yakinbbir forma olasa idi muhtesem olabilirdi.Zaten Qatar Airways in fontu başından beri yakışmıyor formaya.
Geçen senelerde formalarla ilgili duyumlar alırdık artık onuda alamıyoruz ne zaman çıkacak neye benzeyecekler hiç bi ipucumuz yok.afs abi vardı bilgilendiren nerelerde ki
Afs abi hu konuda konuşmama kararı aldı. Artık çıkacağı günü bekleyeceğiz.
Yorum