İlk olarak Mustafa Çolak tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Mustafa Çolak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1,72 boy 70-75 kilo birazcıkta göbek var bendenizde, hangi beden tercihim olmalı ?
Yorum
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleL al bence.
M ve S arasında kaldım, uzun kollu alacağımdan M almayı düşünüyorum.
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Çolak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleL aldım ancak büyük geldi, babama hediye ettim
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Çolak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleL aldım ancak büyük geldi, babama hediye ettim
Aynı dert bende de varda
Yorum
-
Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri
İlk olarak Mustafa Çolak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleL forma ile çekilmiş resimler
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGöbek var diyince L iyi olur dedim
Aynı dert bende de vardaEn son İsmail Sezgin tarafından düzenlendi; 10.06.2015, 21:06.Geldik, Gidiyoruz...
Yorum
-
İlk olarak ismail0100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen görseydim küçük önerirdim ben 100+ kiloyum xL giyiyorum
Bu formadan almış arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Yorum
-
175 boy 70 72 kg.
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleL al bence.İlk olarak Mustafa Çolak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1,72 boy 70-75 kilo birazcıkta göbek var bendenizde, hangi beden tercihim olmalı ?Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
-
İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSmall beden al.
175 boy 70 72 kg.
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Çolak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeşekkürler, bende Small da karar kıldım.
Merak ediyorsan da böyle oluyorEn son Oktay AKKUŞ tarafından düzenlendi; 11.06.2015, 09:22.Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
-
İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Merak ediyorsan da böyle oluyor
Eyvallah Oktay S ideal bunu anladım.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum