Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 1461 Trabzon Kulübü ‏
    Takımımız 1461 Trabzon'un şampiyonluğa ulaştığı formaları satışa sunuldu. Çubuklu ve Beyaz formalarımız 39 TL.
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Şampiyonlar Ligi Final Forması

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Forumda troller türemeye başladı. anonymous, emily ve türevleri neyin kafasını yaşıyor merak ediyorum.

Yalnız Adidas yine en kalite formaları Marseille'ye yapmış. Sade ve şık ayrıca detaylarla (eski logo vs.) süper olmuş.

Yorum

• atletico madridin forması gercekten hoş olmuş buna benzer bir formamız olursa güzel olur

ama yönetimimizin profesyonelliği sagolsun aralık ayına kadar forma beklemek zor olacak

Yorum

• "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

Yorum

• 3. Formamızın Siyah, gri ya da daha önce kullandığımız turuncu renk ağırlıklı olmasını gerçekten çok isterim.
              ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• S M bedenler stokta kalmamis.
                Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  3. Formamızın Siyah, gri ya da daha önce kullandığımız turuncu renk ağırlıklı olmasını gerçekten çok isterim.
                  ben de isterim aynen ama bu sene kimse forma beklemesin

sadece futbolculara çıkacak diye duydum ben bir ihtimal taraftar için aralık ayında bir miktar forma taraftar için çıkabilirmiş

Yorum

• Şikeciler klasik çubuklu, mavi ve gri forma çıkaracakmış. Formaları bu sezon ki kalitede olursa gri formaya iç geçirerek bakarız diye tahmin ediyorum.

edit: Çubukluları sızmış. http://www.footyheadlines.com/2015/0...15-16-kit.html

Farklı bir logo da kullanacaklarmış. https://pbs.twimg.com/media/CF4JwkGWgAA3OB7.jpg

İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ben de isterim aynen ama bu sene kimse forma beklemesin

sadece futbolculara çıkacak diye duydum ben bir ihtimal taraftar için aralık ayında bir miktar forma taraftar için çıkabilirmiş
                    Bu ne demek ?
                    En son Enisc tarafından düzenlendi; 05.06.2015, 11:58.
                    ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şikeciler klasik çubuklu, mavi ve gri forma çıkaracakmış. Formaları bu sezon ki kalitede olursa gri formaya iç geçirerek bakarız diye tahmin ediyorum.

Bu ne demek ?

bence de ne demek olduğunu biri açıklamalı önce camianın ileri gelelerinden bir abimizden bir hafta sonra yani dünde Ts club yetkilisinden duydum

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şikeciler klasik çubuklu, mavi ve gri forma çıkaracakmış. Formaları bu sezon ki kalitede olursa gri formaya iç geçirerek bakarız diye tahmin ediyorum.

Bu ne demek ?
                        öyle biseymi olur

yani en kötü ts clup cikartir
                        her yazilana deger vermeyin derim

Ünal Karaman

Yorum

• Bu modelin bordosu çıksa kenarları mavi olsa kim itiraz eder?

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu modelin bordosu çıksa kenarları mavi olsa kim itiraz eder?

Bence güzel olmaz bizim forma da reklam da yok düz bordo forma olur.
                            Biz dar sokaklarında
                            Dinmeyen yağmurunda

Yorum

İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu modelin bordosu çıksa kenarları mavi olsa kim itiraz eder?

Zevk meselesi lakin çubuklu haricinde bordo ağırlıklı formalar gitmiyor bize.

Mavi formalarımız çok daha güzel. Kaldı ki Braunschweig ile aynı muameleyi görmek istemem.

Yorum

• niye sampiyonluk yilimizda bordo formamiz efsaneydi

Ünal Karaman

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X