Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Nike Galatasaray 2015-2016

Yorum

• Ğs nin formaları gayet güzelmiş.
      Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• kırmızı forma çok güzel...
        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Formalar güzelmiş cidden sponsorla daha da güzel olacaklar

Yorum

• Dümdüzkırmızı formanin nesini begendiniz anlamadim.
            Siyah forma yine yandaki sari kirmizi seritleriyle bir adim önde de kirmizi forma dümdüz birsey
            Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Siyah forma güzelmiş kırmızı forma bizim bir forma vardı bordo kolları mavi 2 yıl önce ona benzemis ben begenmedim.
              Biz dar sokaklarında
              Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• Nike yine baskı teknolojileri ile yeni modalar oluşturuyor forma tasarımlarında. Bu kalpları farklı renklerde farklı takımlar üzerinde göreceğiz.

Yeni sezon formalarımız için tahminde bulunmak isteyenler geçen sezon forma kalıplarının kulüpten kulübe nasıl fark ettiğini hatırlayacaktır.
                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Bu forma dalga motifi ile bize uyarlansa cok güzel olur

Yorum

• Nike'ın degrade formalarında uyguladığı yöntemi anlamak mümkün değil. Ön bölümü degrade yapıp arkasını düz yapmak neden ? Lotto aynı tasarımı alıp olması gereken şekilde arkalı önlü degrade yaptı ve nike'dan daha güzel oldu. (rize degrade forması vs bizim degrade forma).

Yine galatasaray formasında kollarda önü degrade arkası düz..
                    ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• adidasın siyah ve beyaz haricindeki yaptığı formalar bana çok basit pazar malı gibi geliyor

manu unun yeni siyah forması bjk nn syah forması realin formaları genelde güzel diğerleri traş

nike bu konu da kesinlikle daha iyi

Yorum

• Yorum

• Juventusun Nike forması çok çok daha iyi ancak bu Adidas'ın Nike'dan iyi olduğu gerçeğini değiştirmez
                          Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Nike göze hitap etmeyi becerebiliyor ... Takıntıları yok, her yere 3 tırmık atmıyorlar ...
                            9 # Osvaldo'

Yorum

• o değil de adidasın manchester united a yaptığı formada amblemi kaldır reklamı kaldı koy sivasspor logosu al sana sivasspor forması koca man.utd nasıl kabul eder bu rezil formayı
                              Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                o değil de adidasın manchester united a yaptığı formada amblemi kaldır reklamı kaldı koy sivasspor logosu al sana sivasspor forması koca man.utd nasıl kabul eder bu rezil formayı
                                sanada 10 yil icin 965 milyon avro verseler kabul etmezmiydin

ben takimi armali cuvallan bile sahaya sürerdim
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X