Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Haber 61 sitesinde bugün sponsorluk hakkında haber çıktı

Trabzonspor bu anlaşmadan vazgeçti

Trabzonspor Nike ile anlaşma yenilemeyecek

Trabzonspor yönetimi bu sezon Nike ile bitecek olan forma sponsorluğu anlaşmasını yenilememe kararı aldı.
    Fotospor'un haberine göre; Trabzonspor'un başta Adidas ve Puma olmak üzere farklı birkaç tedarikçi firma ile görüştükleri hedefin ise yıllık 6 milyon euro'dan 5 yıllığına 30 milyon euro'luk bir anlaşma yapmak olduğu bildirildi. Trabzonspor yeni yapacağı anlaşma ile yine takım formasının yapımını tedarikçi firmaya bırakacak. TSClub ise kendi üretim faaliyetlerine devam edecek.

http://www.haber61.net/trabzonspor-b...ti-203268h.htm

Yorum

• Kappa ile anlaşalım. Hem adamlar düzlüğe çıksın hem biz.

Yorum

• Yazik, Nike gibi bir markadan vazgecmek cok yanlis bir karar. Sacma sapan adi sani duyulmamis markayla anlasacagiz kesin. TSC faciasi olmazsa tabi.

Yorum

• Adidasla anlaşma gibi bir karar olur umarım.Gözümüz güzel tasarım görür inş..

Yorum

• İlk olarak OĞUZHAN061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Adidasla anlaşma gibi bir karar olur umarım.Gözümüz güzel tasarım görür inş..
            adidas adam gibi tasarimi olsaydi durmadan nike ve under armour un tasarimcilarini transfer etmezdiler
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Belli ki Nike olmayacak. Ben Under Armour'u isterim.

Yorum

• Bu yönetimin bir firma ile anlaşacak çapı yok TSC markasından devam ederler.
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Eger ciddi bir sponsorluk anlasmasi olursa - tedarikci degil - faydali olur. Diger sekilde olacaksa Nike'i cok arariz.
                  Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                  You'll Never Walk Alone...
                  https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• Kesinlikle çok yanlış karar. Büyük ihtimal Hummel ile anlaşırlar.
                    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Bu seneki beyaz forma çok kötü.
                      TRABZON İMPARATORLUKLARIN ÇÖKERTİLDİĞİ YERDİR ASLANIM

Yorum

• Kesinlikle Nike'dan vazgeçmemeliyiz.İho takımı batırdın.
                        TRABZON İMPARATORLUKLARIN ÇÖKERTİLDİĞİ YERDİR ASLANIM

Yorum

• Nike olmazsa Under Armour diyorum ben adamların tasarımları çok iyi.. Adidas şu 3 çizgisinden kurtulamaz arkadaş deli ediyor beni..
                          -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Adidas olursa, her sene bir çubuklu kesin. Tek avantajı bu...
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

• Nike olmuyorsa, Kappa olsun.

Yorum

• Yalnız bu sponsor işinde de geç kalıyoruz gibime geliyor, gelecek sezon eski tasarımları giyersek şaşırmam.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X