Nike ile yola devam edilmeyecekse Macron ya da Under Armour tercih edilmeli.Porto,Sevilla,Liverpool gibi takımları giydiren Warrior'da son yıllarda atakta.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Maç öncesi gerçekleştirilen eşgüdüm toplantısında alınan karara göre takımımız, Metalist Kharkiv ile oynayacağı maçta çubuklu forma, bordo şort ve bordo çorapla mücadele edecek. Kalecimiz ise yeşil forma, yeşil şort ve yeşil çorap giyecek.
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMevcut anlaşmada Nike bize ne kadar para ödüyor acaba, ya da ödüyor mu?
AFS abimiz yukarıdaki mesajlarında Nike'ye ödememiz gereken paradan bahsetmişti. Sanırım çoğu kişi Nike'nin bize para ödediğini zannediyor. Ama anlaşılan o ki biz onlara para ödemek zorundayız.
Yorum
-
benim bu zamana kadar yazılanlardan anladığım, nike bizim sponsorumuz değil tedarikçimiz, örneğin barcelonaimanchester united,city, juventus ve sanırım galatasaray'a sponsorken, yıllık belli bir para ödüyorken, bize sadece forma tedariki sağlıyor, bizim tsclublardan aldığımız formaları düşük fiyata bizim kulübümüze satıyor, parasını alıyor,kulüpte üzerine kar koyarak taraftara satıyor,böylece para kazanıyor forma satışından...bu arada tedarikçi olurken küçük bir mebla ödüyorsa onu bilmiyorum...
Yorum
-
İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAFS abimiz yukarıdaki mesajlarında Nike'ye ödememiz gereken paradan bahsetmişti. Sanırım çoğu kişi Nike'nin bize para ödediğini zannediyor. Ama anlaşılan o ki biz onlara para ödemek zorundayız.
Fakat kim 60 bin kişilik kumaş topunu beleşe birine versinBu adamlar ne yesinler, nereden para kazansınlar
9 # Osvaldo'
Yorum
-
Türkiye'de üç İstanbul takımı hariç forma giydiği için sponsor firması alan takım yok. Bütün takımlar parayı verip satın alıyorlar.
Bizim anlaşmamız şöyleydi; Nike A takımı giydiriyor, ayrıca formaları onlara yaptırıp biz satıyoruz. Galatasaray ayrıca para alıyor ve bizden farklı olarak formanın pazarlama ve satışını Nike yapıyor.
Türk futbolu bu anlamda yatırım yapılacak değerde değil. Adidas BJK'ye sponsor olduğuna bin pişman. Adidas'ın Trabzonspor'a sponsor olmama nedenlerinden biri bu. Ekonomik olarak karlı değil.
Galatasaray'ın avrupadaki hali ortada. Bu sezon model ve başarıdan dolayı forma satışlarının istedikleri düzeyde olduğunu sanmıyorum. Bizim için de çıkış noktamız avrupadaki başarılarımız olacak. Avrupada tanınan takımın pazarlık gücü ve marka değeri yüksek olur. Yoksa ticarette hava ile rest çekmekle işler yürümüyor ne yazık ki.
Bu sezonki transferler, forma modellerinin beğenilmesi ve avrupa kupalarındaki başarılar forma satışlarımızı artıran faktörler.
Sonraki sezonda istediğimiz model ve kumaş kalitesinde formalarımız olacak.
Sponsor değişmesinden yana değilim ama bildiklerimin hepsini yazamıyorum forma modellerinin ortaya çıkış sürecinde yaşanılanları hatırlarsınız. O yüzden bazen susmak beklemek lazım.
Yorum
-
İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAFS abimiz yukarıdaki mesajlarında Nike'ye ödememiz gereken paradan bahsetmişti. Sanırım çoğu kişi Nike'nin bize para ödediğini zannediyor. Ama anlaşılan o ki biz onlara para ödemek zorundayız.
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürkiye'de üç İstanbul takımı hariç forma giydiği için sponsor firması alan takım yok. Bütün takımlar parayı verip satın alıyorlar.
Bizim anlaşmamız şöyleydi; Nike A takımı giydiriyor, ayrıca formaları onlara yaptırıp biz satıyoruz. Galatasaray ayrıca para alıyor ve bizden farklı olarak formanın pazarlama ve satışını Nike yapıyor.
Türk futbolu bu anlamda yatırım yapılacak değerde değil. Adidas BJK'ye sponsor olduğuna bin pişman. Adidas'ın Trabzonspor'a sponsor olmama nedenlerinden biri bu. Ekonomik olarak karlı değil.
Galatasaray'ın avrupadaki hali ortada. Bu sezon model ve başarıdan dolayı forma satışlarının istedikleri düzeyde olduğunu sanmıyorum. Bizim için de çıkış noktamız avrupadaki başarılarımız olacak. Avrupada tanınan takımın pazarlık gücü ve marka değeri yüksek olur. Yoksa ticarette hava ile rest çekmekle işler yürümüyor ne yazık ki.
Bu sezonki transferler, forma modellerinin beğenilmesi ve avrupa kupalarındaki başarılar forma satışlarımızı artıran faktörler.
Sonraki sezonda istediğimiz model ve kumaş kalitesinde formalarımız olacak.
Sponsor değişmesinden yana değilim ama bildiklerimin hepsini yazamıyorum forma modellerinin ortaya çıkış sürecinde yaşanılanları hatırlarsınız. O yüzden bazen susmak beklemek lazım.
Muhtemelen bize cevapları o olmuş ki bahane diye düşünüyorum. Adidas'ta ayrı bir garez var..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum