Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Nike ile yola devam edilmeyecekse Macron ya da Under Armour tercih edilmeli.Porto,Sevilla,Liverpool gibi takımları giydiren Warrior'da son yıllarda atakta.
    TRABZONSPOR-LAZIO-ATHLETIC BILBAO

Yorum

• nike ile farklı bi anlaşma yapılarak devam edilmeli forma artı eşofman anlaşması da yapılmalı

niken bu sene gs atletico man u juveye yaptığı eşofmanlarda on numaraydı

Yorum

• Nike ile devam edilmezse büyük düşüş olur.
        Formalar kalite baştan aşağa.
        Umarım devam edilir.

Yorum

• kappa'ya dönelim tekrar...
          #

Yorum

• Güle güle NİKE.
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Nike ile devam edilir umarim...
              ...TRABZONSPOR...
              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Macron

Bence hiç fena değil...
                Ancak anlaşma yaparken çok kapsamlı düşünülmeli ve karar verilmeli.
                AFS işin içindeyse ben sıkıntı yapmıyorum.
                Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• Maç öncesi gerçekleştirilen eşgüdüm toplantısında alınan karara göre takımımız, Metalist Kharkiv ile oynayacağı maçta çubuklu forma, bordo şort ve bordo çorapla mücadele edecek. Kalecimiz ise yeşil forma, yeşil şort ve yeşil çorap giyecek.
                  https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Mevcut anlaşmada Nike bize ne kadar para ödüyor acaba, ya da ödüyor mu?

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Mevcut anlaşmada Nike bize ne kadar para ödüyor acaba, ya da ödüyor mu?

AFS abimiz yukarıdaki mesajlarında Nike'ye ödememiz gereken paradan bahsetmişti. Sanırım çoğu kişi Nike'nin bize para ödediğini zannediyor. Ama anlaşılan o ki biz onlara para ödemek zorundayız.

Yorum

• benim bu zamana kadar yazılanlardan anladığım, nike bizim sponsorumuz değil tedarikçimiz, örneğin barcelonaimanchester united,city, juventus ve sanırım galatasaray'a sponsorken, yıllık belli bir para ödüyorken, bize sadece forma tedariki sağlıyor, bizim tsclublardan aldığımız formaları düşük fiyata bizim kulübümüze satıyor, parasını alıyor,kulüpte üzerine kar koyarak taraftara satıyor,böylece para kazanıyor forma satışından...bu arada tedarikçi olurken küçük bir mebla ödüyorsa onu bilmiyorum...

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          AFS abimiz yukarıdaki mesajlarında Nike'ye ödememiz gereken paradan bahsetmişti. Sanırım çoğu kişi Nike'nin bize para ödediğini zannediyor. Ama anlaşılan o ki biz onlara para ödemek zorundayız.
                          Formaları ürettikleri için o parayı ödememiz gerekiyor diye düşünüyorum. Sponsorluk olarak getirdikleri var eyvallah,

Fakat kim 60 bin kişilik kumaş topunu beleşe birine versin Bu adamlar ne yesinler, nereden para kazansınlar
                          9 # Osvaldo'

Yorum

• Türkiye'de üç İstanbul takımı hariç forma giydiği için sponsor firması alan takım yok. Bütün takımlar parayı verip satın alıyorlar.

Bizim anlaşmamız şöyleydi; Nike A takımı giydiriyor, ayrıca formaları onlara yaptırıp biz satıyoruz. Galatasaray ayrıca para alıyor ve bizden farklı olarak formanın pazarlama ve satışını Nike yapıyor.

Türk futbolu bu anlamda yatırım yapılacak değerde değil. Adidas BJK'ye sponsor olduğuna bin pişman. Adidas'ın Trabzonspor'a sponsor olmama nedenlerinden biri bu. Ekonomik olarak karlı değil.

Galatasaray'ın avrupadaki hali ortada. Bu sezon model ve başarıdan dolayı forma satışlarının istedikleri düzeyde olduğunu sanmıyorum. Bizim için de çıkış noktamız avrupadaki başarılarımız olacak. Avrupada tanınan takımın pazarlık gücü ve marka değeri yüksek olur. Yoksa ticarette hava ile rest çekmekle işler yürümüyor ne yazık ki.

Bu sezonki transferler, forma modellerinin beğenilmesi ve avrupa kupalarındaki başarılar forma satışlarımızı artıran faktörler.

Sonraki sezonda istediğimiz model ve kumaş kalitesinde formalarımız olacak.

Sponsor değişmesinden yana değilim ama bildiklerimin hepsini yazamıyorum forma modellerinin ortaya çıkış sürecinde yaşanılanları hatırlarsınız. O yüzden bazen susmak beklemek lazım.
                            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sattığın formalar ağaçta yetişmiyor..
                              İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Türkiye'de üç İstanbul takımı hariç forma giydiği için sponsor firması alan takım yok. Bütün takımlar parayı verip satın alıyorlar.

Bizim anlaşmamız şöyleydi; Nike A takımı giydiriyor, ayrıca formaları onlara yaptırıp biz satıyoruz. Galatasaray ayrıca para alıyor ve bizden farklı olarak formanın pazarlama ve satışını Nike yapıyor.

Türk futbolu bu anlamda yatırım yapılacak değerde değil. Adidas BJK'ye sponsor olduğuna bin pişman. Adidas'ın Trabzonspor'a sponsor olmama nedenlerinden biri bu. Ekonomik olarak karlı değil.

Galatasaray'ın avrupadaki hali ortada. Bu sezon model ve başarıdan dolayı forma satışlarının istedikleri düzeyde olduğunu sanmıyorum. Bizim için de çıkış noktamız avrupadaki başarılarımız olacak. Avrupada tanınan takımın pazarlık gücü ve marka değeri yüksek olur. Yoksa ticarette hava ile rest çekmekle işler yürümüyor ne yazık ki.

Bu sezonki transferler, forma modellerinin beğenilmesi ve avrupa kupalarındaki başarılar forma satışlarımızı artıran faktörler.

Sonraki sezonda istediğimiz model ve kumaş kalitesinde formalarımız olacak.

Sponsor değişmesinden yana değilim ama bildiklerimin hepsini yazamıyorum forma modellerinin ortaya çıkış sürecinde yaşanılanları hatırlarsınız. O yüzden bazen susmak beklemek lazım.
                              Ali Fuat Abi, Adidas daha yeni Beşiktaş ile sözleşmesini 2019'a kadar uzattı. Bu nasıl pişmanlık ?

Muhtemelen bize cevapları o olmuş ki bahane diye düşünüyorum. Adidas'ta ayrı bir garez var..

Yorum

• hey gidi günler. Daha pumadan nike'a geçtiğimiz günler dün gibi aklımda. Şimdi beğenmiyoruz
                                Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X