Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Forma sipariş ettim adresi doğru yapmama rağmen adresimi yanlış kaydettiler aradım adresi düzelttim fakat şimdide kargoyu takip edemiyorum arıyorum telefonları açan yok mng kargoyu aradım onlarda bu isme ne eski adrese ne yeni adrese bir gönderim yok diyorlar. Mail attım böyle amatörce bir iş daha görmedim kargomu takip edemiyorum süpriz bir günde gelecek herhalde! Böyle başına birşey gelmiş arkadaşlar yardım ?ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!
Yorum
-
başarılı
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34
Yorum
-
İlk olarak R.KAKISIM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesadece sıradışı değil forma açısından yeni bir çığır açmış bence cok başarılı
geçen sene kamuflaj formasında sonra bu sene kot forma
macron sade fakat özel bir forma yapmış ama buna rağmen Napoli bu sene son kez macron giyecek
Yorum
-
Ts club mağazalarının Türkiyenin en kalabalık altı şehrinin her birinde olması gerekmez mi? Daha çok müşteriye hitap eder:
İstanbul=14 milyon(var)
Ankara=5 milyon( var)
İzmir=4 milyon (Yok)
Bursa=3 milyona yakın(Var)
Adana=2 milyondan fazla(Yok)
Konya=2 milyondan fazla(Yok)
Toplam nüfusu 30 milyon olan bu 6 şehirde Tsclublar sadece 23 milyona(İstanbul gibi bir şehirde herkese hitap ettiğini farzedersek) hitap ediyor, 7 milyona kapalı durumda.Bu 7 milyona en kalabalık üçüncü şehir de dahil.Neticede İzmir, Adana ve Konya da çok göz önünde bir yere açılırsa atışlarımız minimum yüzde otuz beş artar.Veya Nike ile anlaşıp Nike bayilerinde sattırmamız lazım.Avraam Papadopoulos
Yorum
-
Bu akşamki maçtan sonra ligin forma güzelliğinde de şampiyon olacagimiz belli oldu.adidas ve fener formalari bu baslikta övgü bile almisti.YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum