Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sponsor konusunda hicbir gelisme yokmu?

..
    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Maçı izledim. Temiz formamızı çok beğendim. Fırtınayıda beğendim lakin mavinin tonu açık olabilirmiş.

Yorum

• Beyaz formadaki bordo-mavi detay bence çok güzel gözüküyor.

Yorum

• Çubuklu formamız futbolcuların üstünde daha bir şık duruyor.
          Beni bile etkiledi..

Çubuklu forma beyaz şort kombinasyonu süper olur

Yorum

• benden arkadaşlara hediyem olsun

Yorum

• şortlar ve konçlar yine berbat. tek renk aptallığına devam. hele şortlardaki logo, numara ve nike ambleminin aynı tarafta bulunma fecaati neden nike ile yolları ayırmamız gerektiğinin en önemli sebebidir. tam bir rezalet. göz var nizam var. hangi üstün zekalı bu fecaate göz yummuşsa ismini söylesin de kendisini bol bol analım.

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                şortlar ve konçlar yine berbat. tek renk aptallığına devam. hele şortlardaki logo, numara ve nike ambleminin aynı tarafta bulunma fecaati neden nike ile yolları ayırmamız gerektiğinin en önemli sebebidir. tam bir rezalet. göz var nizam var. hangi üstün zekalı bu fecaate göz yummuşsa ismini söylesin de kendisini bol bol analım.

Konçun tek renk olduğunu nerden çıkardın abi? Tabi mavi olsalar daha iyyidi. Şortlar evet tek renk olması iyi değil. Şortta herşeyin bi bacakta olması da belki bi standarttır
                En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 12.08.2014, 10:03.

Yorum

• formada isimin sayının altında olmasına sinir oluyorum. hiç güzel durmuyor.
                  Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Konçun tek renk olduğunu nerden çıkardın abi? Tabi mavi olsalar daha iyyidi. Şortlar evet tek renk olması iyi değil. Şortta herşeyin bi bacakta olması da belki bi standarttır
                    yani bordonun yanına mavi olmadıkça tek renk olarak görüyorum ben. evvelki sene bordo-beyaz ve mavi-beyaz giydik. 5 senedir nike'de bir kere bile bordo-mavi konç giymedik. giydik diyen varsa hatırlatsın.

şortlardaki TS logosu+numara+ nike logosu aynı tarafta olmasının mantığını çözebilen varsa bize de anlatsın lütfen. bu ne rezalet ne aymazlıktır arkadaş. buna karar veren ilerizekalının ismini gerçekten öğrenmek istiyorum.

Yorum

• Beyaz şort beyaz şort beyaz şort beyaz şort beyaz şort beyaz şort beyaz şort beyaz şort beyaz şort beyaz şort beyaz şort beyaz şort beyaz şort beyaz şort beyaz şort beyaz şort beyaz şort beyaz şort beyaz şort beyaz şort beyaz şort beyaz şort beyaz şort beyaz şort beyaz şort beyaz şort beyaz şort beyaz şort beyaz şort beyaz şort beyaz şort beyaz şort beyaz şort beyaz şort beyaz şort beyaz şort beyaz şort beyaz şort istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz....
                      Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yani bordonun yanına mavi olmadıkça tek renk olarak görüyorum ben. evvelki sene bordo-beyaz ve mavi-beyaz giydik. 5 senedir nike'de bir kere bile bordo-mavi konç giymedik. giydik diyen varsa hatırlatsın.

şortlardaki TS logosu+numara+ nike logosu aynı tarafta olmasının mantığını çözebilen varsa bize de anlatsın lütfen. bu ne rezalet ne aymazlıktır arkadaş. buna karar veren ilerizekalının ismini gerçekten öğrenmek istiyorum.

gs'de böyle kullanmış geçen sene sanırım lig talimatlarıyla alakalı bişey Nike'ta logosunu sola koyduguna göre(http://upload.wikimedia.org/wikipedi...ailand_(4).jpg) mecbur sıkışıyor. Yani kulübün elinde olan bişey olduğunu sanmıyorm fenerasyonun gereksiz ve saçma şartlarından biridir Arial fonttaki gibi

Konçu bordo-gri mavi-gri giydik ama bordo-mavi giymedik hiç. Şort ise gerçekten tek renk olması hiç hoş değil onlara bi el atmaları lazım. Görsel güzelliği de biz düşünüyoruz sadece

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.
                        En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 12.08.2014, 11:58.

Yorum

• Şortlarda logo arma ve numaranın aynı tarafta olması, diğer tarafın reklam alanı olarak ayrılmasından dolayı. Bu kural TFF'nin uygulamalarından biri.

Aynı şekilde futbolcu isimlerinin forma numaralarının altına yazılması, üst tarafın reklam alanı olarak bırakılmasından kaynaklanıyor. Bu sadece Trabzonspor'a özel bir durum değil, ligdeki tüm takımlar için geçerli. Şortlarımıza, kollara ( artık her iki kola da reklam alınabiliyor ) formanın önüne arkasına reklam alınabilir. Taraftarın çoğu reklamsız formaları daha çok seviyor. Formaya estetik katacaksa kulübe gelir sağlayacaksa sponsor olmasının bir zararı yok.

Bütün bu durumlar Türkiye ligi için geçerli, avrupa kupalarında ve normal taraftarın giydiği formalarda, şortlarda böyle bir durum söz konusu değil.

Şortları yakından inceleyenler kenarlarındaki ince deseni fark etmiştir. O desen bordo şortta mavi, mavi de bordo olabilirdi fakat tüm forma setleri birbiri ile giyilebilsin diye düz renk seçilmişler.

Çorapların modeli formadaki V konsepti ile uyumlu olsun diye tasarlanmış. O modelin içinde bordonun iki tonu var zaten ayrıca mavi uygulanması için başka bir model olmalı. Hem V deseni hem iki renk uygulaması yok o çorap modelinde.

Formalarımızın modellerini dikkatle incelerseniz üçünün de yaka modeli farklı olmasına rağmen V deseni armanın köşesindeki desenlerle birbiri ile sonderece uyumlu bir set yapılmış. Çorapların bu V konseptine uygun seçilmesi tutarlı.

Bana sorarsanız benim tercihim şortlarda bordo mavi kullanılabilirdi fakat çorapları değiştirmeye gerek yok.

Formalarımız ligin en şık forma setleri gün geçtikçe bu daha net ortaya çıkacak.

Dünkü maçta iki kaleci de neden siyah giydi çözemedim.

Uzun lafın kısası, fazla kasmaya gerek yok, rahat olun.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• birde şu şortların altına giyilen slip şortların renginin giyilen şortlarla alakasız olması çok kötü görüntü çıkartıyor ortaya
                            En son kanforfi tarafından düzenlendi; 12.08.2014, 12:11.

Yorum

• bu konçtaki şekiller bordonun hangi tonu abi bildiğimiz kırmızı değilmi bu

Yorum

• Ali Fuat abi konçtaki kırmızı iğrenç duruyor ona bi el atmaları lazım

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X