Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• forma konusunda herkesi memnun etmek zor tabi. zevk meselesi...

ama '' vay efendim böyle forma mı olur, bizim mahalle takımı daha güzel yapar '' vs tarzı eleştirilerde ağır kaçar.

Daha güzel de olabilirdi ama bu sene bunlar...

Bize düşen gidip en az bir tane almak...

gidip alalım.. Sonra gelir yine eleştiririz
    Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
    Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Bu arada beyaz ve çubuklu formayı beğendim.Gözlerimle görüp dokunduktan sonra daha çok seveceğimi düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        formalar gayet güzel.
        formalardan şikayet eden arkadaşlar şu an ne giydiklerini bir çekip göndersinler de görelim...
        buda çok iyiydi
        Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
        Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Forma dediğin böyle olacak arkadaş naylon parçası gibi durmayacak derli toplu olacak arma güzel işlenecek estetik görünecek ağırlığı olacak çağa ayak uyduracak

Formayı yakından gördüm hiç te öyle göründüğü gibi değil. Siz de inceleyebilirsiniz. İşçilik kötü üç formanın üçünde de arma biri altta biri üstte duruyor Adidas logosuna göre. Kumaş kalitesi bizimkilerin altında.
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            forma konusunda herkesi memnun etmek zor tabi. zevk meselesi...

ama '' vay efendim böyle forma mı olur, bizim mahalle takımı daha güzel yapar '' vs tarzı eleştirilerde ağır kaçar.

Daha güzel de olabilirdi ama bu sene bunlar...

Bize düşen gidip en az bir tane almak...

gidip alalım.. Sonra gelir yine eleştiririz
            Biz formalara kötü demedik ki zaten formalar gayet hoş hatta mavisinden yada çubukludan en yakın zamanda bir tane edineceğim yalnız böyle tanıtım olmaz kardeşim.Bu büyük rezilliktir yani İstanbulun takımlarını dize getiren takımın forma tanıtımı bu kadar amatörce olamaz yapamıyorsanız bırakın başkaları yapsın şu grafik tasarlamayı.

Ayıp mis gibi formaları b.mbok ettik yani yazık günah oldu..
            2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu mudur yani, güzel değil kardeşim işte beğenmedik bazılarımız, annem görse alt taraf niye solmuş, güneşe karşı mi astın der.
              yaw anneler ne derse doğrudur o ayrı
              ama güzel formalar güzel.
              sahada daha da güzel durur.

Yorum

• Oncelikle bu cubukluya "efsane" diyebilen adam ya art niyetlidir ya da hayatinda hic forma gormemistir.

Her aksilikte yonetimi savunmayi da anlamiyorum, onur icim rezaler bi urun yapilir gelip burada "ya urun rezil ama baski kalitesi cok muthis bilmem ne diye resmen alay edilir.

Urun tanitimi rezaler olur , ama yok imkanlar bilmemneler diye havavazi bahaneler uretilir.

Burada bunca insan forma beklerken yonetimin forvet transferi gibi " efsane" diye beklenti yukseltilir durduk yere.

Daha once hic giymedigimiz renk denir , sonra o renk mavi cikar.

Lafa gelince biri bin para, sonu a gelince fiss

Sonda da milleti aptal yerine koyar gibi sudan bahaneler.

Yorum

• Formalar güzel ya ne desek de.

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Sunum iyi kötü pek ilgilenmiyorum.
                    Beyaz forma hariç diğer iki formanın güzel olduğunu düşünüyorum.

Çubukluda ki geçişler daha pro bir çekimde belli olur o kadar abartılacak bi çrkinliği yok. Futbolcuların üzerinde görünce daha da hoşumuza gidebilir.

Yorum

• AW: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Çubuklu formayı çıktığı gibi alacaktım yinede alacağım fakat şu renk solması hayallerimi yıktı, hayatımda bu kadar gereksiz bir efekt ben görmedim omuzlarda ki gibi koyu bordo mavi olsa ne olurdu, sebebi neydi ki lanet olsun kim verdi bu fikri
                      Valla aynen ya. Ne hayaller kurmuştum. Özerin resimlerinde daha bi efsane duruyordu. Şimdi çıkan resimlerde bide dikkatimi çekti. Mavi sanki hep aynı. Orta üst kısımdaki bordo taraf resmen kıravata benziyor.

Gesendet.
                      Milli Takımım TRABZONSPOR
                      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Valla aynen ya. Ne hayaller kurmuştum. Özerin resimlerinde daha bi efsane duruyordu. Şimdi çıkan resimlerde bide dikkatimi çekti. Mavi sanki hep aynı. Orta üst kısımdaki bordo taraf resmen kıravata benziyor.

Gesendet.
                        Vallahi ne diyeyim umarım tez zamanda eş aşağı en amatör en kalitesiz forma markası ile anlaşırız ama sözümüzü dinlerler en azından, yap la şunu dedin mi yaparlar. Ama sorun şurada ki biz yap la şunu dersek sıkıntı oluyor düşünsene TS CLUP tişörtlerini tasarlayan adam forma tasarlıyor, çıldırırsın. Adam paintte onur tişörtü yapıp satıyor vallahi bakamadım utancımdan, biri giyip yanıma gelse sırtımı dönerim, tanımam.
                        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Çubukludaki renk geçişi = gelmeyen forvet.

Yorum

• Yav siz ne anlayışsız, ne memnuniyetsiz taraftaraınız be . Ayıp ulan ayıp. Daha elit kategoriye girmeden elit muamelesi görüyoruz daha ne olsun ? Tanıtıma laf edene sözüm yok ama yok forma şöyle oldu böyle oldu geçin o işleri ... Çıkartın çubukludan v leri bi daha bakın tasarım namına ne özelliği kaldı ? Zaten bizim taraftarın klasiğidir lansmandan önce formaları beğenir lansman olunca millet yönetime ona buna saldırır. Sıra forma almaya gelince çoğu beğenir ve alır. Bi de forma almayacak olup şurda forma alacak bi avuç insanın hevesini kaçıranlar var. Onları Allah şu mübarek gün nası bilirse öyle yapsın.

Yorum

• .

Yorum

• Arkadaşlar abartmayın çubuklu forma gayet iyi.Diğerlerine tabi eleştiri yapma hakkına sahipsiniz ancak yerden yere vurulacak gibi değil.Bu arada kaleci forması yok piyasada? Onur Kıvrak forması da tanıtılmayacak mıydı?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X