Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• klübün mart dergisini mayısta bile çıkartamayan zihniyetten daha iyisini beklemek saçmalıktı zaten...
    En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 25.07.2014, 14:42.
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tanıtsa bir dert tanıtmasa bir dert. Satışa çıkacak formaları tanıtmasınlar mı?
      Kusura bakma Ali Fuat abi boyle olacaksa hic olmasaydı Özer'in gorselleri koysalar daha iyiydi. Ben bu isi yanlis mi biliyorum once forma adam gibi tanitilir sonra satisa cikarilir ne demek daha sonra cekim olabilir ne faydasi olacak?

Trabzonspor = Vizyonsuzlar ordusu

Yorum

• Çubukluda bir V deseni olduğunu zannediyordum ama 2 taneymiş üstelik de renk geçişleri de bayağı belirgin.Keşke olmasaydı o zaman daha çok beğenilebilirdi.
        Mavi daha güzel

Diğer takımlar nasıl oyuncularla çekim yapıyor,bizim oyuncular kayıp. Onlarda işleri bitti mi kaçıyor heralde
        Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
        Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

Öyle bi dünya yok.Özer'in fotoğraflarında ışıktandır,çekimdendir deyip resmi tanıtımda da neredeyse aynı kalitede bir görselle karşılaşırsa bu taraftar istediğini söyleyebilir.şikecilerin forması fotoğrafta neyse gerçekte de o.Bizimki de en az öyle olacak kardeşim.Hiç kimse bu adamlara videolu tanıtım yap demedi.Sok stüdyoya 6 futbolcu her birine formaları farklı şort kombinasyonuyla giydir e bide sert bi bakış attır çek koy siteye ya.Zor mu yani ? Amatörlükten başka bişe değil.
          TRABZONSPOR-LAZIO-ATHLETIC BILBAO

Yorum

• Amatorlukte son nokta. Buraya bizden cok daha dusuk seviyede takimlarin forma tanitimlari koyulabilir bizimkinden cok daha guzel sekilde yapilan.

Bir seyi bilmiyorsan yapmayacaksin.

Sen daha futbol takimini yonetemezken formaydi, urundu bunlarin pazarlamasini nasil yapacaksin? Birak nike yapsin, elleme bir seyi sen Allah askina rezillik, yazik...

Yorum

• İlk olarak sabankuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Artik resmiyete döndügüne göre, elestirilerimi dile getirebilirim.

- Beyaz forma, o ismini hic duymadigimiz forma üreticilerin formalarina benzemis. Garip garip sekiller koyulurya. Göz zevkinden cok uzak.

- Beyaz formanin kollari bordo olmaliydi. Hatta en alt kisminda serit de öyle.

- Mavi formada renk gecisi yanlis olmus. Aciktan kapali degilde, kapalidan aciga olmaliydi.

- Cubuklu ise hic olmamis. Kim akil etmisse... Yaka kapali tonda. Gövdeyi kapalidan aciga yapmak tam bir zevksizlik. Tersi olsa, yani aciktan kapaliya (mavi formada oldugu gibi), gögüs kismi acik olacagi icin ve de yakanin kapali olacagi icin, kontrast sayesinde cok hos duracak idi.

- Bence cubuklunun kollari ve yakasi beyaz olmaliydi.

- Renkler cok sönük. Hic mi bakmiyorlar formaya?

- Cubukludaki ve mavideki gecislerin renkleri cok acik kalmis. En acik tonu en kapali olani ile baslamaliydi ve en kapalisi da daha kapali olmaliydi. Her ikisinde.

- Cubuklunun mavisi, yan cubuklarin kapali oldugundan kendini kapali gösteriyor. O yüzden o mavi daha acik yapilmaliydi.

+ Her formanin yakasi güzel ve uygun olmus.

+ Yakanin icindeki detaylar cok güzel olmus.

? Kumas kalitesi bir soru isareti.

? Görsel dediginiz bu mu? Kamera sakasi degil mi?

Yorum

Ali Fuat siz yapmayın bari... Tamam çalışmalarınıza, emeğinize saygım var ama bu kadar da amatörlük olmaz. Bu kadar zor mu ya bu işler. Harbiden bu forumdan 2-3 kişiye verselerdi bu görevi çok daha iyi bir lansman çıkardı. Bakın formaların görselliğine hiç girmiyorum bile. Ama biz bu kadar amatör olmak zorunda mıyız kardeşim? Aylardır bu insanlar merakla bekliyorlar. Sizin bunca insana saygınız bu mu?
                HEPİMİZ TRABZONLUYUZ...!!!

Yorum

• millet bi çıksanız şu resmi siteden ben gördüklerimi söyleyeyim size.böyle olmuyor
                  İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                  -------------
                  Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Bu olay taraftara hakarettir burda masal okuyanları daha ciddiye alınmaması gerektiğini öğrendik
                    # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kusura bakma Ali Fuat abi boyle olacaksa hic olmasaydı Özer'in gorselleri koysalar daha iyiydi. Ben bu isi yanlis mi biliyorum once forma adam gibi tanitilir sonra satisa cikarilir ne demek daha sonra cekim olabilir ne faydasi olacak?

Trabzonspor = Vizyonsuzlar ordusu
                      Helal olsun katılıyorum ilk önce tanıt sonra fotoğraf çek
                      TRABZONSPOR
                      iyi ki varsın Eren Bülbül...
                      İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

Futbolcular dönünce yeni çekimler yapılacaktır.

Eleştirirken saygı sınırını kaçırıyorsunuz.
                        abi günlerdir azarladın neredeyse insanları formaları ucundan kıyısından görmek istedikleri için.. görsel dedin... kalite dedin...sunum dedin... lansman dedin...

ve sonuç bu fotoğraf... taraftara saygı duyulan bir süreç gibi mi işledi sence bu forma konusu?

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Çok mu zor böyle görseller hazırlamak.
                          Not: Son forma katalog forması

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            klübün mart dergisini mayısta bile çıkartamayan zihniyetten daha iyisini beklemek saçmalıktı zaten...
                            Bir de aboneliği yenilemek için aramıyorlar mı, ifrit oluyorum valla. sahi en son hangi sayıyı çıkardılar.

Yorum

• Şortları ve konçları gören oldu mu tanıttık da yani..

Yorum

• He bu arada kaleci formalari satista olacak dendi ama ilk partide magazalara gonderilmiyor kaleci formalari. Belki sadece Trabzon'da satista olur bilemiyorum ama al bir de buradan yak..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X