şikeciler ilk gün 15 bin forma satmışlar . formaların güzel mi çirkin mi olduğuna bakmadan adamlar takımlarına harika destek oluyorlar . fener zaten bu desteklerle ayakta duruyor . yoksa maddi olarak çok daha büyük zorluklar yaşarlarda,malum 2 kere şampiyonlar liginden men edildiler ,yaklaşık 50 milyon euro kasalarına girmedi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşikeciler ilk gün 15 bin forma satmışlar . formaların güzel mi çirkin mi olduğuna bakmadan adamlar takımlarına harika destek oluyorlar . fener zaten bu desteklerle ayakta duruyor . yoksa maddi olarak çok daha büyük zorluklar yaşarlarda,malum 2 kere şampiyonlar liginden men edildiler ,yaklaşık 50 milyon euro kasalarına girmedi.
Yorum
-
3.Forma Kalın V'li victory ye benzeyen forma.O formada da 3 bölüm var yani 3 renk olması gerekir.Erdinho abi bordo-mavi olacağını söyledi, o zaman ya bordo-mavi-lacivert ya da mavi--bordo-açık bordo ya da kırmızı gibi bir şey ben böyle anladım renktaşlar bizim uğraşmamız için verilen bu denklemiBordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.
Yorum
-
Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri
İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3.Forma Kalın V'li victory ye benzeyen forma.O formada da 3 bölüm var yani 3 renk olması gerekir.Erdinho abi bordo-mavi olacağını söyledi, o zaman ya bordo-mavi-lacivert ya da mavi--bordo-açık bordo ya da kırmızı gibi bir şey ben böyle anladım renktaşlar bizim uğraşmamız için verilen bu denklemi
Erdinho61'in demeye çalıştığı benim anladığım kadarıyla forma mavi ve tonları. Yani Lille'in kırmızı formasını mavi tonlara düşünmemiz gerekiyor. Yani bordo yok.
Yorum
-
Tasarımı sır gibi saklanan forma
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Baya kalabalık burası. Hayır mı?Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaya kalabalık burası. Hayır mı?Gitme demek cok da Zor olmamali
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum