Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şikeciler ilk gün 15 bin forma satmışlar . formaların güzel mi çirkin mi olduğuna bakmadan adamlar takımlarına harika destek oluyorlar . fener zaten bu desteklerle ayakta duruyor . yoksa maddi olarak çok daha büyük zorluklar yaşarlarda,malum 2 kere şampiyonlar liginden men edildiler ,yaklaşık 50 milyon euro kasalarına girmedi.
    ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      şikeciler ilk gün 15 bin forma satmışlar . formaların güzel mi çirkin mi olduğuna bakmadan adamlar takımlarına harika destek oluyorlar . fener zaten bu desteklerle ayakta duruyor . yoksa maddi olarak çok daha büyük zorluklar yaşarlarda,malum 2 kere şampiyonlar liginden men edildiler ,yaklaşık 50 milyon euro kasalarına girmedi.
      Bu sene formaları çok iyi biraz da ondan

Yorum

• bayramın birinci ve yada arefe günü trabzondan geçicem inşallah formalar satışa çıkar

Yorum

• Trabzon'a gittikten sonra ya da bayilere dağıtımından sonra zaten %100 sızacak formalar tanıtımını şimdiden yapsınlar da bari boşa gitmesin bu kadar beklenti..

Yorum

• Şaka değil rüyalarıma girdi Tam net bir şey göremedim ileri ki günlerde açıklayabiliriz

Yorum

• 3.Forma Kalın V'li victory ye benzeyen forma.O formada da 3 bölüm var yani 3 renk olması gerekir.Erdinho abi bordo-mavi olacağını söyledi, o zaman ya bordo-mavi-lacivert ya da mavi--bordo-açık bordo ya da kırmızı gibi bir şey ben böyle anladım renktaşlar bizim uğraşmamız için verilen bu denklemi
              Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
              Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• artık sızsın şu formalar sabırsızlanıyoruz ya anlatılanlardan sonra cubuklu garantı alıyorum dıger ıkıncı forma cıkınca karar verıcem
                Bize Her Yer TRABZON ...

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  3.Forma Kalın V'li victory ye benzeyen forma.O formada da 3 bölüm var yani 3 renk olması gerekir.Erdinho abi bordo-mavi olacağını söyledi, o zaman ya bordo-mavi-lacivert ya da mavi--bordo-açık bordo ya da kırmızı gibi bir şey ben böyle anladım renktaşlar bizim uğraşmamız için verilen bu denklemi

Erdinho61'in demeye çalıştığı benim anladığım kadarıyla forma mavi ve tonları. Yani Lille'in kırmızı formasını mavi tonlara düşünmemiz gerekiyor. Yani bordo yok.

Yorum

• Şikecilerin forma tanıtım videosunu izledim. Gerçekten mükemmel olmuş. Ben bile gaza geliyordum bir an.

Yorum

• Formalari saklayanlar kendinizi cia ajani mi zannediyorsunuz sanki devlet sirri bu ne ya biz israr ettikce naz yapiyorsunuz ne olur soyleseniz
                      Biz dar sokaklarında
                      Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• Tasarımı sır gibi saklanan forma

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Formaları bilen arkadaşların net bir şekilde konuşmamasına kızan arkadaşlar; herşey açık açık söylensin de orjinalleriyle aynı anda korsanları da mı satışa çıksın?
                          Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• Baya kalabalık burası. Hayır mı?
                            Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                            Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Baya kalabalık burası. Hayır mı?
                              Yok bisey daha bekliyoruz bizde
                              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X