Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• "Türk Telekom" reklamı olması gerçekten çok acayip.

Ama yeni antrenman ürünü olduğunu düşünüyorum, çünkü giydiği ayakkabı Nike Magista yeni bir model.

Galatasaray'ın geçen sezon giydiği antrenman tişörtü sanırım bu. Biz kırmızı-koyu kırmızı kombinasyonu kullanmışız.

Yorum

• Ulan ne formaymis be her takimin yeni formalari haftalar öncesinden belli biz hala bekliyoruz. Cektigimiz izdirapa bak. Biseye benzeyecekleri de yok gereksiz gereksiz isler.
      "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Antrenman ürünlerinin farklı bir anlaşması olabilir. Forma ile aynı olmak zorunda olduğunu düşünmüyorum. Ürün yeni de olabilir eski de pek anlaşılmıyor..

Yorum

• büyük ihtimalle yeni sezondur zaten 3 senedir gsnin eskilerini giyiyoruz bari rengi değiştirselerdi her sene kırmızı
          TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• Tanıtımı ağustosun 1. Haftası yapan yönetim tam anlamı ile has beyinsiz dir..

Gurbetciler en geç Ağustosun ortasında dönüyor ülkelerine..

Bu gurbetciler her zaman iyi para bırakır.. Çünki forma çıkmışken, memleketdeyken alır..

Eğer formalar Ağustos ortası çıkarsa bu çok büyük bi kayıp olur ve bana inanın hesap yapmaya gerek yok net 10-15 bin forma az satılır formalar çıktığında.. Bu ay gurbetciler geliyo.. 4 haftadan hesap edersek bi 10-15 bin forma kafadan az satılır bu sene

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tanıtımı ağustosun 1. Haftası yapan yönetiplanliyoruı ile has beyinsiz dir..

Bu gurbetciler her zaman iyi para bırakır.. Çünki forma çıkmışken, memleketdeyken alır..

Eğer formalar Ağustos ortası çıkarsa bu çok büyük bi kayıp olur ve bana inanın hesap yapmaya gerek yok net 10-15 bin forma az satılır formalar çıktığında.. Bu ay gurbetciler geliyo.. 4 haftadan hesap edersek bi 10-15 bin forma kafadan az satılır bu sene
              Dogru soze ne denir % 100 katiliyorum bende mesela bu yaz ins gelmegi planliyorum agustosun 15-20 sinde ama formalarda belki l tarihte cikacak saka gibi lig baslayacak arkadas sonsor bulamamisiz sorun kimde sponsordami yonetimizdemi bu arada insallah Onurun formasida olacakmis insallah alacagim onuda

Yorum

• Ali Fuat abi antreman ürünleri hakkında bişeyler der heralde

Yorum

• Drogheda'nın forması gibi yapsınlar o forma harika bence.
                  2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tanıtımı ağustosun 1. Haftası yapan yönetim tam anlamı ile has beyinsiz dir..

info@trabzonspor.org.tr , tsclub@trabzonspor.org.tr
                    Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Formalari cok.merak ediyorum
                      [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
                      [/COLOR]

Yorum

• Yine kendimize ozgu bi durumla karsi karsiyayiz
                        Agustos nedir abicim
                        Allah akıl fikir versin

Yorum

• Formalar ne zamana cikar en gec. 5 hafta sonra Trabzonda olucam insallah, ozamana cikarmi yeni formalarimiz
                          BORDO MAVI

BORDEAUX BLAU

CLARET BLUE

Yorum

• İlk olarak Trabzon-Spor-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Formalar ne zamana cikar en gec. 5 hafta sonra Trabzonda olucam insallah, ozamana cikarmi yeni formalarimiz
                            Büyük ihtimal evet.

Yorum

• Yahu bu kadar gec cikariyorlarda...... O formalar "legend" olmazsa büyük hayal kirikligi yasarim....

Yorum

• Olmadı Ligin başlayacağı hafta tanıtsalarmış bu kadar aymazlık olmaz yani..!
                                Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
                                Komünar..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X