Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
İsmail Düzgün @ismailduzgun29 7 dk.
Trabzonspor Yeni sezon Formaları Ağustos ayının ilk haftası tanıtımı yapılcak.Ayrıca bu sezon TsCLUP ^da Onurun formasıda satılcaktır.
● Koyu Bordo - Açık Mavi ● ____________________ "This is the club"
Trabzonspor Yeni sezon Formaları Ağustos ayının ilk haftası tanıtımı yapılcak.Ayrıca bu sezon TsCLUP ^da Onurun formasıda satılcaktır.
Duyumum dogruymus demekki kahretsin uc hafta daha bekle isin yoksa okadarda heveslendim.yahu forma alacam diye lige iki hafta kala formami cikartilir arkadas ya
Icime su serptin ustad ben bi kaleci olarak o formayi 200tlde olsun alip giyecem insallah dedigin gibi olur .. bu yaz ugrayacam Trabzona olmezsem
Ben eski oldugunu dusunmuyorum.Bu yilki antreman kitimiz bu.Ha turk telekom olayina gelince kac yildir bu takima 'kirmizi' antreman urunleri giydiren zihniyet onu dikkate bile almamistir..Macaristanin dandik Ferencvaros takimi bile yeni kitlerden giyerken biz hala geriden geliyoruz.Allah islah etsin ne diyim yusufun ustunde o tshirtu gorunce formalar konusunda da bir beklentim kalmadi..
Yorum