Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Paylaşımlarından yola çıkarsak, Arsenal'in 2010-2011 sezonunda giydiği formanın bi' iki tık farklısını giyeceğiz.

En son B61 tarafından düzenlendi; 11.07.2014, 05:29.
    And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• hangi paylaşım berke

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        hangi paylaşım berke
        Ali Fuat abinin arka sayfalardaki paylaşımlarından bahsetmiştim.

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ali Fuat abinin arka sayfalardaki paylaşımlarından bahsetmiştim.
          onu anladım kardeşim de Ali Fuat abi çubuklu formadan bahsetti hep, sen nerden kaptın bu paylaşımı

Yorum

onu anladım kardeşim de Ali Fuat abi çubuklu formadan bahsetti hep, sen nerden kaptın bu paylaşımı
            Kulübümüzün tüm kurumsal işleyişine ve gelişmelerine ilişkin olarak değerlendirmelerin paylaşıldığı forum bölümüdür...

Şu mesajında bir gönderme yapmış..

Alttaki formalara bakınca da böyle bir çıkarım yaptım, bilemiyorum ne derece doğrudur...

Yorum

http://forum.bordomavi.net/showpost....ostcount=47682

Şu mesajında bir gönderme yapmış..

Alttaki formalara bakınca da böyle bir çıkarım yaptım, bilemiyorum ne derece doğrudur...
              bence "katalog değil, sadece bize özel" demek istemiş

Yorum

bence "katalog değil, sadece bize özel" demek istemiş
                Mesajı yanlış algılamışım sanırım. Bu cümleyi de galiba önceki sayfalarda dolaşan bilgi kirliliğini ortadan kaldırmak için söyleymiş

Yorum

Mesajı yanlış algılamışım sanırım. Bu cümleyi de galiba önceki sayfalarda dolaşan bilgi kirliliğini ortadan kaldırmak için söyleymiş
                  aynen.
                  bu arada paokun forması çok güzel olmuş ama yaka daha iyi olabilirmiş..

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Öyle olunca o formanın satışı çok düşük olur. Her sene aynı formaya kimse para vermez.
                    Kayda değer bir gelir elde ettiğimizi düşünmüyorum forma satışından.

Ayrıca butikten alıiveriş yapmıyoruz. Forma alanların amacı takımı desteklemekse her sene gidip aynı formayı tartışmasız alacak. Gerçi Trabzonspor ve taraftarı tarihte hiçbir zaman o kadar büyümedi.

Yorum

• Athletic Bilbao

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Nike'ın uzun kollu forma üretimi ile ilgili ilginç bir kararı var. Sadece bizimle ilgili değil genel bir karar. İlginç.

Çubukluya efsane diyordum ya gerçekten efsane olacak görünüyor, beyaz forma tişört niyetine bile giyilebilecek güzellikte.

Son dakika haberleri pazartesi sonrası.
                        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• bizim çubuklu bilbao'nun ki gibi olabilir.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Nike'ın uzun kollu forma üretimi ile ilgili ilginç bir kararı var. Sadece bizimle ilgili değil genel bir karar. İlginç.

Çubukluya efsane diyordum ya gerçekten efsane olacak görünüyor, beyaz forma tişört niyetine bile giyilebilecek güzellikte.

Son dakika haberleri pazartesi sonrası.
                            o zaman tanıtım çok yakında pazartesiden sonra bilgi vereceksen abi
                            Biz dar sokaklarında
                            Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• Vay Bilbao yine çıkarmış yeşil formayı..
                              Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Bilbao'nun çubuklusu harika ama işte kollarda ve yakada siyah renk var. Çubukluda 3 renk kullanınca efsane oluyor. Bizde beyaz olmadığı için endişeliyim.
                                ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X