Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehangi paylaşım berkeAnd you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAli Fuat abinin arka sayfalardaki paylaşımlarından bahsetmiştim.
Yorum
-
İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleonu anladım kardeşim de Ali Fuat abi çubuklu formadan bahsetti hep, sen nerden kaptın bu paylaşımıKulübümüzün tüm kurumsal işleyişine ve gelişmelerine ilişkin olarak değerlendirmelerin paylaşıldığı forum bölümüdür...
Şu mesajında bir gönderme yapmış..
Alttaki formalara bakınca da böyle bir çıkarım yaptım, bilemiyorum ne derece doğrudur...And you'll never walk alone!
Yorum
-
İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://forum.bordomavi.net/showpost....ostcount=47682
Şu mesajında bir gönderme yapmış..
Alttaki formalara bakınca da böyle bir çıkarım yaptım, bilemiyorum ne derece doğrudur...
Yorum
-
İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence "katalog değil, sadece bize özel" demek istemişAnd you'll never walk alone!
Yorum
-
İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMesajı yanlış algılamışım sanırım. Bu cümleyi de galiba önceki sayfalarda dolaşan bilgi kirliliğini ortadan kaldırmak için söyleymiş
bu arada paokun forması çok güzel olmuş ama yaka daha iyi olabilirmiş..
Yorum
-
İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖyle olunca o formanın satışı çok düşük olur. Her sene aynı formaya kimse para vermez.
Ayrıca butikten alıiveriş yapmıyoruz. Forma alanların amacı takımı desteklemekse her sene gidip aynı formayı tartışmasız alacak. Gerçi Trabzonspor ve taraftarı tarihte hiçbir zaman o kadar büyümedi.
Yorum
-
-
Nike'ın uzun kollu forma üretimi ile ilgili ilginç bir kararı var. Sadece bizimle ilgili değil genel bir karar. İlginç.
Çubukluya efsane diyordum ya gerçekten efsane olacak görünüyor, beyaz forma tişört niyetine bile giyilebilecek güzellikte.
Son dakika haberleri pazartesi sonrası.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Nike'ın uzun kollu forma üretimi ile ilgili ilginç bir kararı var. Sadece bizimle ilgili değil genel bir karar. İlginç.
Çubukluya efsane diyordum ya gerçekten efsane olacak görünüyor, beyaz forma tişört niyetine bile giyilebilecek güzellikte.
Son dakika haberleri pazartesi sonrası.Biz dar sokaklarında
Dinmeyen yağmurunda
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum