Gerçi geçen dönemde ki TS Club Genel mdr yrd. İsmail beyde bana 14-15 sezonunda ki formaların çok güzel olacağını söylemişti. Bekleyelim görelim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Martin Lotti (NIKE Football Creative Directorü
Bir futbol takımı baştan tasarlamak ne kadar sürer?
ML: Bu brezilya kiti ile biz son dünya kupası beri üzerinde çalışıyoruz. Yani bu durumda dört yıl. İşin başında sadece ne olabileceğinin hayali var ve o süreç aşağı yukarı küçük ayrıntıları mükemmelleştirmek için yoğunlaşarak geçiyor Hepsi sporcular ile konuşmak ve onları dinlemek ile başlar.
Altın renkli metalik örgü büyük armaya eklendi
Armanın içinde slogan baskılı aslında
'canarinho' kuşu
lazer kesim havalandırma delikleri
Londra'da 2014 Brezilya milli takımı kitinin Avrupa lansmanı görüntüleri
Martin Lotti
Yorum
-
İşte forma tasarımlarının arkasındaki tasarımcı
Martin Lotti
Geniş bir ekiple çalışıyor tabii ki, ama hazırladığı koleksiyonlar gerçekten zevkli.
Yorum
-
-
İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇubukluda beyaz renk kullanıldı mı ?#TRABZONSPOR#
Yorum
-
İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇubukluda beyaz renk kullanıldı mı ?
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRenkler tutmamış doğru renklerle daha hoş durabilir. Ellerine sağlık.
sorunum giderilince hizlicana yapip attim sen biliyorsun ne kadardir yazamadigimi
Yorum
-
İlk olarak kanforfi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesorunum giderilince hizlicana yapip attim sen biliyorsun ne kadardir yazamadigimiSorun yok artık burdasın yenilerini bekliyorum
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynenSorun yok artık burdasın yenilerini bekliyorum
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum