Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Trabzonspor istesin, Sosyal Medya'da bulunan Grafik Tasarım işinden az çok anlayan 3-5 arkadaş çıkar para karşılığı olmadan bunlara 10 basacak t-shirt tasarımlarını yapar, Yeter ki TRABZONSPOR Aşkı ile hazırlansın bu tasarımlar başka bir şeye ihtiyaç yok.
Ne t-shirtmüş arkadaş, ne ses getirdi. Biz buraya baya tasarım koyuyoruz kimse yorum yapmıyor, böyle dandik ve gerçek olmayan bir şey için ortalık ayağa kalkmış ya pes.
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Ne t-shirtmüş arkadaş, ne ses getirdi. Biz buraya baya tasarım koyuyoruz kimse yorum yapmıyor, böyle dandik ve gerçek olmayan bir şey için ortalık ayağa kalkmış ya pes.
Dediğin gibi sen tasarım koyuyosun ama bu lisanslı ürün olarak satışa çıkacak, arada fark var. Bu derece rezil bir tasarım olması nedeniyle de ses getirdi tabi..
Gerçek olmayan kısmı için de ben yorum yapmıyorum, satışa çıkınca anlaşılır gerçek mi değil mi..
ben onur a baktım, onur bana baktı. duvar ağladı, ben de ağladım. işler karıştı şuan.
milletin giydği t shirtlere bakıyorum, mesela bjk nin çok güzel ürünleri var. özeniyorum bende gidip alayım şöyle ferah ferah giyeyim göğsümü kabarta kabarta gezeyim diyorum ama... ama işte, 10 yaşında çocukta değiliz ki şunları alıp giyelim !!! milletin içine çıkacağız, ayıptır yaw gülerler adama
neyse sessizce çıkıyorum ve bir süre şu başlığa uğramak istemiyorum.
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Bunlar parayı tshirtten değil bu tshrtleri görünce takımda kalmak istemeyecek olan onurun satışından gelen parayla karşılayacaklar galiba. Resmen gitmesi için ortaya atılmış bir koreografi.
Onur bu t-shirtü görünce takımdan ayrılmak isteyebilir.
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum