Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fiyatlar doğrudur, fakat elit kategorinin farkı yoksa neden herkes elit kategoride olmak istesin ki. O zaman bir özelliği yoksa biz neden kendimizi yırtıyoruz özel forma için. Antreman kitleri için mi sadece elit kategoriye girilmek isteniyor.

Trabzonspora Elit forma bildim kadariyla 09/10 sezonunda Nike Hollanda tarafindan önerildi..... zamanin yönetimi teklifi redetmisdi. Elit kategorie her kulüp girebilir. Elit demek avrupada basarili olan kulüpler icin demek deyil. Elit kategoriye kulüp olarak forma yapdirirsin, ama belirli bi miktar almak mecburiyetindesin Nike tarafindan( atiyorum 3 milyon forma).bunu siparis olarak almak zorundasin Nike tarafindan.Simdik ya satamazsa kulüp bunlari???... Tabiki zarar. Ha katalogdan ismarlarsan. Istedin miktarda siparis verebilirsin. Ister 10.000 forma ister 1 milyon.
    Elit kategoriden forma sadece taraftari cok olan kulüpler yapdirir.... taraftari az olan kulüp zaten satamaz temin ettikleri formalari...
    Fiyat konusuna tekrar gelince..... isyerindeyim elimde malesef misal olarak verecek resim yok. Ama resimdeki formayi bu sene yine bizim oglana aldim .orijinal Nike Brezilya Neymar .. göründü gibin biraz bol aldim , hizli büyüyor kerata )
    Etiketteki fiyat 79.90€, ucuzladi ve ödedim fiyat 12,90€. Aradaki farka bak.

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
    En son El_Matador tarafından düzenlendi; 26.05.2014, 15:07.

Yorum

• bikere almanyada 65 €'a forma bulmak hikaye. bundesliga takimlari genelde 69,99 da basliyor. bayern münih'in formasi mesela 85 €.

kalite farki yok diyorsunda abi futbolcularin giydigi forma satilmiyor zaten. senin benim 70 € ya gördügümüz o mac formalarinin "taraftar" formasi. ayrica o yolladigin katalog formasi sadece o elit takimlarinin giydigi modele benzyior. detaylara bakarsan farki görürsün. yani benzetilmis hali. kollar olsun, yaka olsun degisik.

bende burayi nike'a gectigimizden beri takip ediyorum asaga yukari. ilk dönemlerde bildiginiz düz katalog formasi giydik. en azindan simdi katalogda her x takimin alabilecegi birsey giymiyoruz.
      elit kategorisi hayal zaten.

benim istegim en azindan futbolcularin formalari yinede elit forma, iste delik, t-bant (gerci kalkti bu seneki formalarda benim bildigim) olsun. taraftara zaten satacaklari forma, normal taraftar formalari.
      2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İnterin bu sezonki formalası yine çok iyi mobilden girdiğim için foto koyamıyorum ama nike en iyi formaları intere yapıyor.
        İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
        Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bikere almanyada 65 €'a forma bulmak hikaye. bundesliga takimlari genelde 69,99 da basliyor. bayern münih'in formasi mesela 85 €.

kalite farki yok diyorsunda abi futbolcularin giydigi forma satilmiyor zaten. senin benim 70 € ya gördügümüz o mac formalarinin "taraftar" formasi. ayrica o yolladigin katalog formasi sadece o elit takimlarinin giydigi modele benzyior. detaylara bakarsan farki görürsün. yani benzetilmis hali. kollar olsun, yaka olsun degisik.

bende burayi nike'a gectigimizden beri takip ediyorum asaga yukari. ilk dönemlerde bildiginiz düz katalog formasi giydik. en azindan simdi katalogda her x takimin alabilecegi birsey giymiyoruz.
          elit kategorisi hayal zaten.

Unutmusum , öncelikle tüm renkdaslarimin ve ailelerin mirac kandilini kutlarim.

Erdinho kardes ,eger mesajimi okuduysan "ortalama 65€" diyorum zaten.....
          Bayern formasi ariyorsan buraya Link atayim istersen 55-65€ arasi..?
          Ha önemli olan 3-5 € asaya yukari deyil...
          Sen öncelikle matchworn formasi ile karisdiriyorsun konuyu sanirim.
          Senin bahsettin aslinda yanlis deyil ama en son Trabzonsporun kalite farkli taraftar forma satti dönem Kappa ve TSClub formalaridi....o dönem senin yasin baya genc olsa bile burda tecrübeli üyeler bilir. Her renk formanin iki çesiti vardi. Biri mac forma digeri ise taraftar forma. Ama bunlar dikisden renkden herseyinden belli oluyordu. Simdiki taraftar formalari , maç formalari ilen ayni sadece reklam ve sirt numara isim yazmiyor. Bunun tek sebebi satis yapan firmalar daha ucuz ve maliyetli üretebilmeleri....

Su iki formaya bakincan taraftar ve mac formasini hemen ayirt edebilirsin...

Elinde futbolcudan forma alan biri sana aynisini diyebilir. TSClub ile alinan forma ile kalite farki yokdur..

Neyse konu uzamasin... Önemli olan elit katalog deyil..... Renkler dogru ve yerlerinde secilmesidir.

Yorum

• Forma gerçekten güzelmiş ama benim favorim Milan'ınkiler. Tek kelime ile BAYILDIM

Şunlara baksanıza yahu. Böyle forma takımı olur mu efsaneler resmen
            En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 25.05.2014, 23:14.

Yorum

• Çoğu Avrupa kulübünün formasını burdan inceleyebilirsiniz

Yorum

İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Forma gerçekten güzelmiş ama benim favorim Milan'ınkiler. Tek kelime ile BAYILDIM

Milan formasi harika.... 1-2 sayfa öncede zaten bu tarz birsey yapsa TS demisdi. Zamaninda benzer formamiz vardi...

Yorum

• Mükemmel bi forma daha

Yorum

• İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Unutmusum , öncelikle tüm renkdaslarimin ve ailelerin mirac kandilini kutlarim.

Erdinho kardes ,eger mesajimi okuduysan "ortalama 65€" diyorum zaten.....
                    Bayern formasi ariyorsan buraya Link atayim istersen 55-65€ arasi..?
                    Ha önemli olan 3-5 € asaya yukari deyil...
                    Sen öncelikle matchworn formasi ile karisdiriyorsun konuyu sanirim.
                    Senin bahsettin aslinda yanlis deyil ama en son Trabzonsporun kalite farkli taraftar forma satti dönem Kappa ve TSClub formalaridi....o dönem senin yasin baya genc olsa bile burda tecrübeli üyeler bilir. Her renk formanin iki çesiti vardi. Biri mac forma digeri ise taraftar forma. Ama bunlar dikisden renkden herseyinden belli oluyordu. Simdiki taraftar formalari , maç formalari ilen ayni sadece reklam ve sirt numara isim yazmiyor. Bunun tek sebebi satis yapan firmalar daha ucuz ve maliyetli üretebilmeleri....

Su iki formaya bakincan taraftar ve mac formasini hemen ayirt edebilirsin...

Elinde futbolcudan forma alan biri sana aynisini diyebilir. TSClub ile alinan forma ile kalite farki yokdur..

Neyse konu uzamasin... Önemli olan elit katalog deyil..... Renkler dogru ve yerlerinde secilmesidir.

abicim ortalama 65 euro diyorsun. yanlis o iste. formalar ortalama 75 euro. braunschweig bile formasini 75 euro'dan sürdü piyasaya. ben yeni sezon formalarindan bahsediyorum. simdi hertarafda ucuzluk var bende sana 40 euro'ya forma gösteririm.

neyse konu o degil zaten.
                    ben baska birsey demedim zaten. benim elimde bircok futbolcu formasi var. hatta cerceveletirdim duvarimda asiliyor juventus maci formasi. formalari cok iyi bilirim ben.

sen yazdigimi yanlis anladin galiba. bizide o kalite farki yok evet. taraftarin 100 liraya aldigi formanin aynisini giyiyor oyuncular. zaten bende o degissin diyorum. bari bizim futbolcular o kaliteli elit formalardan giysin biz giyeriz 100 liralik formayi.
                    benim bahsettigim formalar yani misal veriyorum fransa milli takimi formasi diyelim. 85 €

ama futbolcunun giydigi formalar 120 €

bunlarin arasinda fark var iste. galatasarayda bile öyleydi dogru hatirliyorsam. futbolcu formasi 240 liramiydi neydi. normal forma 140-150 tam bilmiyorum.

bu futbolcu formalari cok nadir satiliyor. onun icin formada kalite farki yok demek yanlis. hatta benim eski milli takim formam var birtane futbolcudan. ordada aynisi. hem futbolcu formasi hem "taraftar" formasi var bende. fark var aralarinda...

sonuc olarak. keske futbolcularimiz o kailetli formalari giyseler. formanin bedene oturmasi bile baska, göze hos geliyor. simdiki formalar biraz bol.

kandiliniz mübarek olsun bendede
                    En son Erdinho_61 tarafından düzenlendi; 26.05.2014, 00:48.

Yorum

İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      abicim ortalama 65 euro diyorsun. yanlis o iste. formalar ortalama 75 euro. braunschweig bile formasini 75 euro'dan sürdü piyasaya. ben yeni sezon formalarindan bahsediyorum. simdi hertarafda ucuzluk var bende sana 40 euro'ya forma gösteririm.

neyse konu o degil zaten.
                      ben baska birsey demedim zaten. benim elimde bircok futbolcu formasi var. hatta cerceveletirdim duvarimda asiliyor juventus maci formasi. formalari cok iyi bilirim ben.

sen yazdigimi yanlis anladin galiba. bizide o kalite farki yok evet. taraftarin 100 liraya aldigi formanin aynisini giyiyor oyuncular. zaten bende o degissin diyorum. bari bizim futbolcular o kaliteli elit formalardan giysin biz giyeriz 100 liralik formayi.
                      benim bahsettigim formalar yani misal veriyorum fransa milli takimi formasi diyelim. 85 €

ama futbolcunun giydigi formalar 120 €

bunlarin arasinda fark var iste. galatasarayda bile öyleydi dogru hatirliyorsam. futbolcu formasi 240 liramiydi neydi. normal forma 140-150 tam bilmiyorum.

bu futbolcu formalari cok nadir satiliyor. onun icin formada kalite farki yok demek yanlis. hatta benim eski milli takim formam var birtane futbolcudan. ordada aynisi. hem futbolcu formasi hem "taraftar" formasi var bende. fark var aralarinda...

sonuc olarak. keske futbolcularimiz o kailetli formalari giyseler. formanin bedene oturmasi bile baska, göze hos geliyor. simdiki formalar biraz bol.

kandiliniz mübarek olsun bendede

Biz birbirimizi anlatamadik galiba.....Fransa ve diger elit takimlarin formalari böyle..... aksini zaten kimse iddia etmedi.Ve bunlar satin alinabiliyor. Geriye gidip okursan. Konu Atleticonun formasiydi......
                      Ama Ilk önce Bayer München Official Shop

Bundan haric baska forma yok . Yoksa benmi bulamadim?Ayriyetten 2014/15 sezonu.
                      Tekrarliyalim yukarda arkadas Atletico Madrid Formasi Elite demis, ben ise katalog....
                      Simdi sen ayni fransa formasi gibin Atleticonun böyle mac ve taraftar formasini gösterebilirmisin 2 çesit?... eVet ise demek ben yanlis biliyordum.Birsey daha ögrenmis olurum.Hicbiryerde , yani Atletico offizial Shop dahil Elit forma bulamadim. Umarim sen aydinlatirsin bizi.

Yorum

• abicim Bayern formasinda S, M, L bedenlerine bas fiyat 80€. sen dedigin 59,95 cocuk formasi. onlar zaten daha ucuz.

atleticonun o resimdeki formasi mac formasi, elit formasi. deliklerden bikere belli oluyor. katalog formada delik olmaz. o forma delikli haliyle satiliyormu bilmiyorum.

almanyadaki forma fiyatlarini cok iyi biliyorum. iddaa kaybettim forma almak zorunda kaldim. 70€ dan asaga forma yok malesef. cok pahali burda formalar.

nike'in sayfasinda baktim direk. atleticonun yeni sezon kolekseiyonu gelmemis ama barcelona gibi oda

Nike; yenilikçi ürünler, deneyimler ve hizmetlerle dünya çapında sporculara ilham veriyor. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade.

yüksek kalite "authentic" diye geciyor senin benim bildigi "taraftar" formasida "stadium" diye. ayrintilari, farklarini resimlere bakarak anliyabilirsin.

benim derdimde o aslinda. bizim futbolcularda authentic forma giysinler. illa onlari almak zorunda degilya taraftar. ama futbolcu üstünde cok daha güzel duruyor.
                        En son Erdinho_61 tarafından düzenlendi; 26.05.2014, 03:08.

Yorum

• Formalarin çıkış tarihi ne zaman acaba..

Yorum

• Her sene olduğu gibi temmuz ortalarında çıkar gibi geliyor bana

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Forma gerçekten güzelmiş ama benim favorim Milan'ınkiler. Tek kelime ile BAYILDIM

interin forması efsane olmuş gerçekten milanın sarı formasını bize yapsalar kıyameti koparırız bence...
                                TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X