Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çok kez tartışıldı belki Ali Fuat abi'de de daha sağlıklı bilgiler vardır. Yeni formaların çıkış günleri yaklaştı ve yıldız konusu yine sıkıntı gibi... Milan, Inter, Stuttgart, Bremen, Hamburg gibi takımlarda tek yıldız gayet makul ve büyükken bizde hala ısrarla ufacık yapılıyor. Umarım bu ısrar devam etmez.
    En son Erkin tarafından düzenlendi; 22.05.2014, 15:27.
    Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak Erkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Çok kez tartışıldı belki Ali Fuat abi'de de daha sağlıklı bilgiler vardır. Yeni formaların çıkış günleri yaklaştı ve yıldız konusu yine sıkıntı gibi... Milan, Inter, Stuttgart, Bremen, Hamburg gibi takımlarda tek yıldız gayet makul ve büyükken bizde hala ısrarla ufacık yapılıyor. Umarım bu ısrar devam etmez.
      Üstelik bunun hiçbir izahı yok. ne kadar saçmalık varsa, ne kadar amatörce bir düşünce varsa hepsi bu kulüp de toplanmış. Yıldız büyük olur. Avrupa da kulüplerin armasında yıldız bulunan bütün takımlarda bu böyledir.

Bizde bu saçma ve akla mantığa sığmayan kararı kimler aldıysa bu yanlışı acil düzeltmelidir.
      En son Sacit tarafından düzenlendi; 22.05.2014, 15:34.

Yorum

• Forvet deyip forvet almayan yönetimin armadaki yıldızın büyüklüğünü düşündüğünü sanacak kadar safsınız hala ne güzel.

Kendi lisanslı ürününde kendi logosunu yanlış kullanan, korsan ürün yapan firmaya lisanslı ürün yaptıran kulüp yapısından bugünlere geldik. Sabır, o da düzelir bir gün. Şahsi düşüncem değişiklik olmayacağı yönünde.

Bakın arma yapıştırma nakış konuşmuyoruz artık farkında mısınız? Yavaş yavaş Trabzonspor kendi değerlerine kendi doğrularına sahip çıktığı zaman her şeyi düzgün olur; futbolcusu da forması da. Doğruları çoğaltma zamanı şimdi.
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Magista Satışta

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Forvet deyip forvet almayan yönetimin armadaki yıldızın büyüklüğünü düşündüğünü sanacak kadar safsınız hala ne güzel.

Kendi lisanslı ürününde kendi logosunu yanlış kullanan, korsan ürün yapan firmaya lisanslı ürün yaptıran kulüp yapısından bugünlere geldik. Sabır, o da düzelir bir gün. Şahsi düşüncem değişiklik olmayacağı yönünde.

Bakın arma yapıştırma nakış konuşmuyoruz artık farkında mısınız? Yavaş yavaş Trabzonspor kendi değerlerine kendi doğrularına sahip çıktığı zaman her şeyi düzgün olur; futbolcusu da forması da. Doğruları çoğaltma zamanı şimdi.
            Yok abi tabi ki biliyorum kurumsallığın k'sinin olmadığı yerde bu tip şeylere nereden dikkat etsinler. Zaten sen de çok kez açtın konuyu, zira bizim için çok önemli olan ama yeteneksizler ordusunun zerre umursamadığı arma konusunda oldukça uğraşmıştın. Bizimki kendi aramızda düşünce paylaşımı gibi sadece

Haklısın arma olayı, uzun ve acılı süreçlerden sonra hallolabildi ama şaşırtıp şu yıldız işini de halledebilirler belki. Bu kafayı oturtmak bu kadar zaman almamalı
            En son Erkin tarafından düzenlendi; 22.05.2014, 17:27.
            Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

Ali Fuat bey biliyorum yıllardır siz ve birçok arkadaş bu forma konusuna kafa yoruyor ve güzel ürünler çıkması için elinizden geleni yapıyorsunuz.Ama görüyoruz ki bu işin başına iş bilen biri gelmedikten sonra işimiz çok uzun.

Şahsen ben çubuklunun her türlüsünün ( ince - orta - kalın ) çubuklarının arkadan da devam etmesini istiyorum.Evet fff talimatları gereği arkada düz zemin istiyorlar ama biz taraftarız belki ben isim ve numara yazdırmayacağım.Ama tabi bunu düşünüpte yapacak kişi yok bizde.Şu Barcelonanın formasını giy ve gez.Ama bizimkilerde arkada düz bir zemin.Zaten bu fff doğru yaptığı ne varki ????

Yorum

• Çubuklu forma Trabzonspor taraftarı için özel. Aston Villa tarzı dediğimiz Arsenal modeli de bizim renkleri güzel gösteren tasarımlar.

TFF'nin taraftarın giyeceği kıyafete karışacak hali yok, taraftara tam çubuklu çıkabilir teoride olabilir gibi geliyor ama işin pratik ve ekonomik boyutu var. Şimdilik olacağını sanmıyorum. Galatasaray formaların pazarlamasını Nike yapmasına o kadar ekonomik gücüne rağmen tam parçalısına geçen sezon kavuşabildi onlarda da gelecek sezon parçalı yok sanırım.

Barcelona bile -bile yazdım dikkat- tam parçalı giydiği bir sezon İspanya'da tam parçalı giyerken, şampiyonlar liginde UEFA talimatlarına uyarak arkası düz zeminli forma giymişti.

Çubuklu formalar tam çubuklu olarak İtalya liginde de giyiliyor sanırım. Arkasının tam çubuklu olmamasının nedeni sırt numaralarının doğru algılanması için konulmuş bir kural. Çubuklu çıksın da hele.

Yorum

• NİKE bu sene milli takımlarda armaları biraz büyüttü , formalarrın daha heybetli görünmesi için algı yaratmaya çalışılmış.
                  umarım bizim formalarda nasibini alır ...

pele good , maradona better , george best

Yorum

barcanın forması son derece guzel biz de bole bi çubuklu gysek katalan sarı kırmızının yerine hamsi grisi olsa hem de mavili yere denk gelse gri mavi uyumu on numara olurdu

Yorum

• barcanın formasının guzelliğine güzellik katan numara kısmının da çubuklu olması.türkiyede bu yasak olduğu için çubuklu formalar bir türlü albenilerini sergileyemiyor.
                      YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Forma sponsorumuz Türk firması olmasın ne oluyorsa olsun.

Yorum

• neden nike ki?

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                          Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

Forvet deyip forvet almayan yönetimin armadaki yıldızın büyüklüğünü düşündüğünü sanacak kadar safsınız hala ne güzel.

Şu iki satırı okuyunca moralim bozuldu. kabahat bizde doğru olanı istiyoruz.

acele yok! 2 yıldır forma almıyorum ve armadaki yıldız ne zaman gözüme girecek kadar büyük olur işte o zaman forma alırım. Biz bunlara doğruları yapın diyoruz, bunlar ise bu detaylara önem vermiyor.

Yorum

• İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şu iki satırı okuyunca moralim bozuldu. kabahat bizde doğru olanı istiyoruz.

acele yok! 2 yıldır forma almıyorum ve armadaki yıldız ne zaman gözüme girecek kadar büyük olur işte o zaman forma alırım. Biz bunlara doğruları yapın diyoruz, bunlar ise bu detaylara önem vermiyor.
                                Kabahata ortak oluyorsun forma almayarak. Takım kötü diye takımı tutmaktan seyretmekten vazgeçmiyorsun bunca yanlışa rağmen. Takıma sahip çıkmak sırf sloganla olmuyor artık kulübe yapılan ekonomik katkı önemli. Elin şikecisi çok mu beğendiğinden forma veya ürün alıyor yoksa aidiyet duygusundan mı?

Forma alan reklamını yapsın ama kimse forma almamanın reklamını yapmasın burada.

Biz her şey güzel olsun istiyoruz amenna. Olmalı da taraftar kulübün en büyük zenginliği. Ama her şey öyle ha deyince olmuyor. Hadi herkesin istediği bir yönetim seçin, para bulun, oyuncu bulun. Oluyor mu?

Elimizdekinin değerini kaybedince aramayalım. Sabır, şükür.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X