Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Her sezon formami aliyorum, tek şikayetim formalarin cok bol olmalari. Bol olunca insanin üstünde görsel acidan güzel durmuyor.

..
    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Arkadaşlar TSClub Sadri Şener Merkezindeki görevlilere bu formaları sordum, sadece TSClub Yıldızlı Outlet mağazasında satıldıklarını söylediler.

Yorum

• İlk olarak v.simsek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaşlar TSClub Sadri Şener Merkezindeki görevlilere bu formaları sordum, sadece TSClub Yıldızlı Outlet mağazasında satıldıklarını söylediler.

bilgi için sağolasın

Yorum

• Iyi kötü her sezonun formasini alirim.......

En son El_Matador tarafından düzenlendi; 02.01.2014, 17:41.

Yorum

• 2013 yaz kataloğu var fakat 2014 kış kataloğu satış sitesinde hala yok. Yaz sezonu başlayınca mı eklenecek? Ne bekleniyor?
            En son a f s tarafından düzenlendi; 02.01.2014, 18:19.
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Buyrun renkdaşlar sonbahar kış kataloğu Murat Türköz le buluşmaya gittiğimde ordan almıştım.

Discover the magic of the internet at Imgur, a community powered entertainment destination. Lift your spirits with funny jokes, trending memes, entertaining gifs, inspiring stories, viral videos, and so much more from users.
              En son the_storm_boy tarafından düzenlendi; 02.01.2014, 19:59.

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Buyrun renkdaşlar sonbahar kış kataloğu Murat Türköz le buluşmaya gittiğimde ordan almıştım.

http://imgur.com/a/OU6LX
                Albenisi olan bir ürün gözüme çarpmadı yine. Şunlar fena değil:

İkincisine de çok saçma bir arma yapmışlar.
                teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Armayı yakından görsen öyle demezsin kardeşim bence çok güzel olmuş. Başka türlü armalarda var.

Yorum

• Kulüpte ürün sıkıntısı var ne yazık ki, mağazalara ürün gönderilemiyor.
                    Yukarıda belirttiğim efsane çubuklu formayı da katalogda yer almasına rağmen mağazalarda göremiyoruz.

2013-14 Sonbahar/Kış sezonu kataloğu çok güzel olmuş ama dediğim gibi çoğu ürün stokta yok.

Gerçekten profesyonel bir yapıya bürünebilecek miyiz bakalım bir gün biz de..

Yorum

• bikaç tane güzel denilebilecek ürün yapıyorlar onda da stokta yok yıllardır nasıl iş
                      -

her zaman önce Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Armayı tam seçemedim ama o kadar kötüyse farklı bir amblemle kapatır giyerim. Renk uyumu ve kesim hoşuma gitti.
                        Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Arma bence güzel.

Yorum

• Antremanlarda bordo t-shirt'ün altına giyilen siyah eşortman TS Club'larda satılıyor mu?

Yorum

• arkadaşlar merhaba http://www.trabzonspor.org.tr/ sitenin girişinde bir kız çocugu var üzerindeki trabzonspor forması çok güzelmiş kızıma almayı düşünüyorum

ts club netden baktım ürünü bulamadım bu ürünü bilen varmı acaba nasıl bulabilirim
                              Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. "KAZIM KOYUNCU"
                              Ben ONUR demekten yoruldum o kurtarmaktan yorulmadı "ONUR RECEP KIVRAK"

Yorum

• !!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X