AFS abinin en son paylaşımı üzerine buradan bir haber paylaşmak istiyorum değerli renkdaşlar. Tslub yetkilileri ile yapmış olduğum mail yollu yazışmada bundan önce giydiğimiz formaları Barcelona,Man.United,Aston Villa gibi ''retro tshirt'' olarak satışa sunmayı planlıyorlarmış. Anlayacağınız bir dönem 70 li yıllarda giydiğimiz koyu bordo-mavi çubuklu forma gibi efsane olan formalarımız bizlerle buluşacak.Bu bilgiyi bizzat TsClub Marka Pazarlama Uzmanı Sn.Nazan AKDAĞLI' dan hanımdan aldım.hepimize şanlı tarihimizin formaları hayırlı olsun...
işte budur ya.
Formadan kar edemezsin ama bundan edersin işte.
67deki ve 2011deki formayı bekliyorummm
AFS abinin en son paylaşımı üzerine buradan bir haber paylaşmak istiyorum değerli renkdaşlar. Tslub yetkilileri ile yapmış olduğum mail yollu yazışmada bundan önce giydiğimiz formaları Barcelona,Man.United,Aston Villa gibi ''retro tshirt'' olarak satışa sunmayı planlıyorlarmış. Anlayacağınız bir dönem 70 li yıllarda giydiğimiz koyu bordo-mavi çubuklu forma gibi efsane olan formalarımız bizlerle buluşacak.Bu bilgiyi bizzat TsClub Marka Pazarlama Uzmanı Sn.Nazan AKDAĞLI' dan hanımdan aldım.hepimize şanlı tarihimizin formaları hayırlı olsun...
Süper haber düsünce güzel uygulamada iyi olur insallah. Bu arada nike ile olan sözlesmemiz bu sezon sonunda bitiyor sözlesme uzatilacak mi acaba ?
Nike ile sözleşme devam ediyor, kulübün forma sponsoru konusunda bir arayışı yok. Nike'ın forma konusunda dünya lideri olduğunu onlar da yakınen biliyorlar.
TS Club Genel Müdürümüz daha önce Adidas ile de çalıştı fakat forma konusunda tasarım ve kumaş kalitesi olarak dünyada Nike ve diğerleri kadar fark olduğunu düşünüyor bizim gibi.
Bir rivayete göre kaleci kazaklarının satışa çıkmamasının nedeni kulübe maliyetinin çok fazla olması. Maliyet fazla olunca satış fiyatı da artacak, duyduğum rakam doğruysa inanılmaz yüksek bir şey olur.
Ayrıca yaz koleksiyonu için Onur'un Kadıköy'de armayı ısırdığı fotoğraftan bir tshirt yapılacakmış.
Takımımız, Balıkesirspor ile oynayacağı müsabakada beyaz forma, beyaz şort ve beyaz çorapla mücadele edecek. Kalecimiz ise yeşil forma, yeşil şort ve yeşil çorap giyecek.
Yorum