Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu logunun dikişlerini nasıl beğeniyorsunuz anlamıyorum arkadaş bu kadar göze kötü gelen bir olay yoktur başka rezalet
    # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• NIKE... İğrenç tasarımların diğer adı...

Yorum

• Nike factory outlet Kocaeli'de 36 Tl ' ye düşmüştür fiyatı FCBarcelona forması ile beraber ilgilenen arkadaşların dikkatine

Mazallah bize böyle bir forma yaparsınız satış rekoru falan kırar sakın ha ! İteleyin 3 sezon önceki formaları da 70 liradan hala !

En son Sinan Akyıldız tarafından düzenlendi; 21.10.2013, 00:51.
        " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

• az önce mail yolladım kocaeli outlet e kargo yapabilirlerse alacağım inter formasından.
          liseye giderken 32 numara vieri formam vardı pazardan almıştım şimdi sıra geldi orjinaline
          En son DNA-TS tarafından düzenlendi; 21.10.2013, 10:50.

Yorum

• Forma alacaklara uyarı: L beden giyenler M sipariş versin formaların kalıpları biraz geniş.
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              az önce mail yolladım kocaeli outlet e kargo yapabilirlerse alacağım inter formasından.
              liseye giderken 32 numara vieri formam vardı pazardan almıştım şimdi sıra geldi orjinaline
              Orijinal font bulduğumda ben de 9 numara Ronaldo ile dolduracağım formamın arkasını
              " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

• æ stayla..

Alman milli takım forması üstünde bir font denemesi yaptım.

Yorum

• 3 formayi da aldim....Beyazi özellikle cok güzel...Genel görüsüm olumlu kesinlikle.
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Arkadaşlar Uzun kollu forma satışı Trabzon'daki Ts clup larda yapılıyormu bilgisi olan varmı ?
                    İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız. Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon Trabzon yazacağız.

CILGIN_LAZ

Yorum

• Arkadaşlar soruma cevap buldum uzun kollu formalar satışa çıkmış bulunmakta TS CLUP web sitesi üzerinden
                      İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız. Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon Trabzon yazacağız.

CILGIN_LAZ

Yorum

• Biran önce Nike ile anlaşma bitirilmeli..Ya Puma ya Kappa bunlara dönmeli yoksa Tsclubtan kimse bir kazanc beklemesin.Puma yada Kappaya dönün.
                        NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

• İlk olarak FURDUNA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Arkadaşlar Uzun kollu forma satışı Trabzon'daki Ts clup larda yapılıyormu bilgisi olan varmı ?
                          Ben TSCLUB'tan aldim ve ingiltere'de europa armasini kendim yapistirdim...

Yorum

• İlk olarak SADECETRABZON61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Biran önce Nike ile anlaşma bitirilmeli..Ya Puma ya Kappa bunlara dönmeli yoksa Tsclubtan kimse bir kazanc beklemesin.Puma yada Kappaya dönün.
                            NIKE ile yola devam, Puma bize en berbat formalari yapti.

Ya nike, yada adidas, gerisi yalan

Yorum

• * Bir takım'ın rengi her sene değişir mi ? Değişiyor işte ne yaparsın
                              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak SADECETRABZON61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Biran önce Nike ile anlaşma bitirilmeli..Ya Puma ya Kappa bunlara dönmeli yoksa Tsclubtan kimse bir kazanc beklemesin.Puma yada Kappaya dönün.
                                Kappa,Puma veya lotto hiç biri Nike'dan güzel forma yapmayacak.Emin ol.Ya nike ile devam edelim ya da Türkiye'ye yavaş yavaş gelen UnderArmour'la anlaşalım

İlk olarak unalforum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                NIKE ile yola devam, Puma bize en berbat formalari yapti.

Ya nike, yada adidas, gerisi yalan
                                Katılıyorum.

İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                * Bir takım'ın rengi her sene değişir mi ? Değişiyor işte ne yaparsın
                                Örnek gösterir misin?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X