Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Malouda reis numarasını paylaşmış..

Twitter hesabından..

Yorum

• Barrios ve Mbengue gelirse 3 tane forma almayi dusunuyorum.

Yorum

• Fontlarıda malouda sayesinde görmüş olduk Geçen seneyle aynı...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          O bizim elimizde değil reklam verenler altta reklamlar gözükmüyor diye üstte yer almasını istiyorlar. Neyse ki Avrupa maçlarında sırt reklamına izin verilmiyor...
          Onun farkındayım da her türlü kötü gözüküyor..
          Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• fontlar arial olmayacakmıydı bu sene tff öyle demişti.
            Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• Fontlar değişecektir. Galatasaray da hazırlık maçlarında geçen yıl ki fontu kullanıyor.

Yorum

• Formaları yakından görme fırsatım olmadı ama fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla geçen yıllara göre bordonun ayarıyla oynanmış sanki. Mor rengine kaymış gibi gözüküyor ya da bana öyle geldi.
                ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
                #Ziya Doğan

Yorum

• İlk çıktığında beğenmemiştim anak şimdi gözüme daha güzel gözüküyor formalar.
                  "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    işte bunları görüncede nike'den iyice soğuyor insan. gs'ye farklı bize farklı. bir an önce adidas'a geçmemiz gerekiyor. en kötü adidas en iyi nike'den daha iyi duruyor.

Yorum

• adidasçılar bir bitmediniz
                      Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Herkes adidas diyor ama adidas da bize gelince elit kategori forma mı yapacak sanıyorsunuz?

Yapacaklar bize de Sivas'ınki gibi formalar, sonra beşiktaşın formalarına gıpta ile bakıp söveceksiniz yine...
                        Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          işte bunları görüncede nike'den iyice soğuyor insan. gs'ye farklı bize farklı. bir an önce adidas'a geçmemiz gerekiyor. en kötü adidas en iyi nike'den daha iyi duruyor.
                          50 kere söyledim gene söylüyorum nike n kabahat yok eğer yöneticin çıkar

biz 7 çubuklu forma istiyoruz derse nike ta bu şartlarda alternatiflerini sunar gs shaktar vs sunduğu gibi

adidasa gelince şikebahçenin sadece malzeme tedarikçisi adidas tasarımları

kiğılıgiller yapıyordiğer ürünleride feneium zaten adidas değil ...

zaten şb de elit kategorisinde filan değil zaten adidasın...

diyelimki adidasa geçti bize özgü forma filan yapmicaklar omzumumuzda 3 çizgi

olacak o kadar eğer doğru kombinasyonlar seçilirse nike n kalıpları daha güzel

ve daha dar
                          En son Erkan YILMAZ tarafından düzenlendi; 18.07.2013, 14:28.

Yorum

• Fikir verir baabında

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• Bizim fontlar da böyle oldu.. Ortaya karışık

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                adidasçılar bir bitmediniz
                                adidas çok kötü gerçekten....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X