Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• *formalar rezalet
    *formalar harika
    *gördüğüm en kötü forma dizaynı
    *giydiğimiz en iyi forma dizaynı
    *renk tonunu ayarlamak bu kadar mı zor
    *ilk kez renk tonunu ayarlamayı becermişler
    *beyaz forma çok bol, pazar malı gibi
    *beyaz forma harika duruyor
    *geçişli forma rezalet, çok amatörce
    *bu geçişli forma harika dostum

......

başka forumlardan gelip okusalar gülmekten ölürler halimize
    Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• Bordo farmayi gecen sezon Precision gibi yapmislar, arka kumasi ile öndeki kumasi farkli.
      Steau bucharestin ve Sparta praha nin Precisionlari farkli. Onlarda Ön kumas ile arka kumas ayni ve Delikler falan var

“ Bu bizim sözlerimiz bitmez uşaklar bitmez. Şikeci Fenerbahçe, onlan kim dalga geçmez”

Yorum

• Ligin en şık formaları, daha iyisi olur muydu; olurdu.
        Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
        FIRTINAİHTİLALEFSANE
        we the north

Yorum

• Beyaz formanın kaliteli görsellerini görünce biraz daha ısındım diyebilirim. Ama kalıp meselesi önemli, dar forma yapılmıyor çuval gibi maşallah. Bu formalar ancak Malouda, Bamba, Zokora gibi vücuduna önem veren insanların üzerinde güzel görünür.

Kalın çubuklu ise benim şu an favorim. Tek eksiği altına beyaz şort giyilmemesidir.

Yorum

• merhaba renkdaşlar 1-2 gündür yazamadım bi yorum da ben yapim...

3 çubuklu formamızı ilk gördüğüm günü hatrlıyorum çubukludan çok psg ye daha cok benzettiğimi söylemiştim

lakin nevzat beyin sonradan süveter bu filan laflarından sonra kendimden şüphe ettim ama doğru görmüşüm malesef...

gydiğimiz 3 çubuklu forma gecen sene bordo formayla nerdeyse aynı (sağ sol çizgiden iki parça iniyor) onu gectim madem bunu giyoruz

be adamlar atık öğrenin çubuklunun altına beyaz şort giyilir hiçmi göz zevkinden anlamazlar bilmiyorum formayı boğuyorlar resmen...

2.forma da yanıldık bordodan maviye geçiş oldu daha hoş olmuş bence o kombnasyon güzel

beyaz forma ise kimsenin gormediği bilmediği bi formaydı ekrandan hoş gözüküyor onu almayı düşünüyorum bakalım

esas söyleyeceğim ise seneye ki formalarla ilgili yüksek beklentileriniz olmasın bu seneyi arayablrz ve sakın da nike ı suçlamayın

gercekten nike lık bişey yok tamamen nevzat aydının zevksizliği

Yorum

• Şunu merak ediyorum, bizim alternatif rengimiz neden beyaz?

Lütfen formalarımız tertemiz gibi cevaplarla gelmeyin

Yorum

• İlk olarak berabaskurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şunu merak ediyorum, bizim alternatif rengimiz neden beyaz?

Lütfen formalarımız tertemiz gibi cevaplarla gelmeyin
                evet bunu bende merak ediyorum siyah veya füme denenmeli artık

Yorum

• Geçişli forma böyle olması gerekirken arkası düz yine çaktın Nevzat Aydın.
                  Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu sonuncu hiç olmadı be Nevzat Aydın.Alırken pişman olacaktım neredeyse.
                    Yine kulübe destek bu yıl düşüşte olmasak zor aldırırdınız bu formayı

Yorum

• beyaz hariç diğer formaalardan hangisini alsam kesinlikle karar veremiyorum çok güzeller. ts clup ta denedikten sonra artık son kararı vericem

Yorum

• Çubuklu formanın kolları çok kötü.Kol rengi mavi uç kısımları bordo olmalıydı.

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Geçişli forma böyle olması gerekirken arkası düz yine çaktın Nevzat Aydın.
                          Türkiye'de tam çubuklu yok. Yani formaların arkası hep düzdür. Fenev bir sene çiğnedi bunu, akabinde hemen düz yaptılar.

Bu forma için de geçerli olabilir bu kural.
                          Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu 3 forma olursa çok sevinirim.

Beyaz formanın bu olacağına çok inandırmıştım kendimi.Geçişli formayı biraz beğendim.Diğerleri rezalet.Alırsam geçişliyi alırım.
                            Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• geçişli forma ve beyaz formayı aldım. beyaz forma o kadarda kötü değil çok güzel hatta beğenmeyen arkadaslara duyrulur üzerinizde görmeden karar vermeyin derim.
                              klasik formayı denemedim bile. denememe nedenim. uzun kollusu cikinca uzun kollu almak. simdi denemis olsaydım hemen onuda alırdım.
                              ankara ts cluba ürünler geldi ankarada bulunan arkadaslar yerinde gidip görebilir ve alabilirler.
                              Bordo ~~ Mavi
                              'O halde varım...'

Yorum

• Futbolcuların üzerinde gördüğümüz polo yakalı tişörtlerin de satışına başlanmış.
                                Son derece güzel ve kaliteli ürünler arkadaşlar.
                                90 TL gibi bir fiyatı var ama verilir yani
                                Hamiş

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X