Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Ali teşekkürler kardeşim,
geçişlinin arka görüntü eleştiriliyordu görmüş olduk,
diğerlerini de yakından görmüş olduk iyi oldu.
Beyaz formanın koldaki 2 maviden şeritten birisi bordo olsaydı tadından yenmezdi,
nasıl düşünemezler bunu,veya düşünseler ellerinden bişi gelirmiydi çok merak ediyorum doğrusu.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyaz formanın koldaki şeritlerden biri bordo olabilirdi, var mı bunu yapabilecek biri öyle de görelim ?
Buyur abicim çok kaliteli olmadı ama#TRABZONSPOR#
Yorum
-
Burada bazı arkadaşlar var(fazla sinirli oldu
) forumu tam okumadan direk sorulara geçiyorlar.Biz İnşallah son kez yazıyoruz. Hologram yok, armalar dikişli,bordo formanın arkası dümdüz, çubuklumsu formamızla alay etmeyelim,tarihimizin en önemli formalarından biridir ve nostaljik açıdan bize de yapılmıştır. Bilip bilmeden bu formayı ağır eleştirenler çok fazla. Bi uyaralım dedik
Beyazın ve nostaljik formamızın kumaşı biraz daha iyi. Precision 2 modelimizde arkası daha iyi ama öndeki kumaş pazar malı
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleforma ne kadar alan varm ı
Metris Seni Çağırıyor ...
Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum