Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bazı arkadaşları anlamıyorum çok acımasızca eleştiriyor tarihimizin en iyi forma kolleksiyonu çıktı .3 formayi begendigimi ilk defa hatirliyorum.biri zaten barca formasi barca giydi mi oo sahane bize geldimi berbat burada bazi arkadaşlar var muhalefet edinmeyi kendine vazife edinmişler

Yorum

• ben formaları oldukça güzel buldum, eleştirmek için de öyle kasacak değilim

Yorum

• Bordomu Beyazmi Karar Veremedim Yakindan Gorenler Yardimci Olabilir mi ?
        Twitter : @EY61_
        Youtube : EY61

Yorum

• Formaların 3 üde güzel

Yorum

• 2010-2011 sezonu formaları revize edilerek (ay yıldız eklenerek) tekrardan satışa çıkarılsın.
            Trabzonspor √
            Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
            İki Renk ve Asalet √
            BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Respect 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

---------------------------------------------
              Şimdi en büyük sorun kombinasyonlar.Bence forma-şort-çorap kombinasyonları şu şekilde olmalı.

İç saha 1 Çubuklu forma-Mavi şort-Mavi çorap
              İç Saha 2 Beyaz forma-Beyaz şort-Beyaz çorap
              Dış Saha 1 Beyaz forma-Mavi şort-Mavi çorap
              Dış saha 2 Bordo forma-Bordo şort-Bordo çorap
              Yedek Bordo forma-Mavi şort-Mavi çorap
              bence çubuklu bormanın altına beyaz şortta giyilmeli. çubuklu forma - beyaz şort ve mavi çorap çok güzel bir kombinasyon olur
              ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Beyazın uzun kokusu kötü gözüküyor..

Kumaşı önceki senelerde giydiğimiz beyaz ile aynı..

Yorum

• Formalar TS Club Mecidiyeköy mağazasında öğleden sonra satışta olacak(mış). Aradım, öyle söylediler...
                  Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• Beyaz forma hariç beğendim ama şı beyaz formayı bir türlü beceremiyoruz fanila gibi bisiklet yaka atlet gibi abi ya.

Yorum

• Armalar dikişli gibi duruyor yanılıyormuyum ?
                      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Nike'ın en sevdiğim hatta tek sevdiğim yanı renklerimizi şahane tutturmuş olması,
                        mavinin tonu muhteşem,bayılıyorum mavimize,bordo da tam istediğimiz gibi.

Yalnız her şey iyi hoş ta şu arka plana ne demeli,
                        benim teyzeoğullarının hurda dükkanı var,sanki onun önünde çekilmiş fotolar,
                        alt taraf çok şahane,slogan da şahane ama kafanı az yukarı kaldırıp bakarsan bizimkilerin hurdalık
                        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          http://www.trabzonspor.com.tr/catego...orma_MjU0.aspx

Armalar dikişli gibi duruyor yanılıyormuyum ?
                          Evet dikisli.
                          ...TRABZONSPOR...
                          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• FORMALAR sitede satışa sunuldu. hadi hucum. beyaz ve geçisli formayı siparisliyorum. diger forma icinde uzun kollu cikmasini bekleyecegim.
                            Bordo ~~ Mavi
                            'O halde varım...'

Yorum

• Bordo tam tutmuşmuş... :-)))

Yorum

• Bu forma çubuklu mu? paçalı mı? yok yok ikisinin karışımı bir şey mi?

Tam amatör işi olmuş her zamanki gibi formada hiç estetik yok tarz yok tarihimizin en kötü forması olmuş.
                                Eski kullanıcı adı: olikos61
                                Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                                Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X