Eğer buysa beyaz tahminim tuttu da ben bordo yapmıştım onlar mavi yapmış.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
guzel gorunen tek sey adrıanın uzerınındekının bordodan mavıye gıdısı tam ters uygulamalar vardı forumda ve boylesı daha hos olmus alacagım ılk forma ne yazıkkı o olurTRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34
Yorum
-
Forma tanıtımı için çok zahmete girmişler. Şöyle pencereden bir silkeleselerdi yeterdiEn son Travelair tarafından düzenlendi; 16.07.2013, 11:59.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyaz Everton modeli. En güzeli olmuş bence.
Bu forma mavi rengine gitmiş ama beyaza hiç gitmemiş.Bari düz mavi yapsalardı formayı.
Yorum
-
kumaşı nasıldır bilemem ama bana kötünün iyisi olarak bordodan maviye inen forma iyi geldi.en azından koyudan açık renge inmeyi akıl edebilmişler.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum