Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eğer buysa beyaz tahminim tuttu da ben bordo yapmıştım onlar mavi yapmış.
    Renklerimiz Sevdamızdır...

Yorum

• guzel gorunen tek sey adrıanın uzerınındekının bordodan mavıye gıdısı tam ters uygulamalar vardı forumda ve boylesı daha hos olmus alacagım ılk forma ne yazıkkı o olur
      TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34

Yorum

• beyaz leş.

Yorum

• cubuklu tam rezalet hadi geçtim kollarındaki mavi şeriti hiç sevmedim, yakından tekrar bakmak lazım

bi adrianın giydiği formayı sevdim, beyazı konusmuyorum bile
          ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
          ~Twitter ~

Yorum

• Formalar malesef hayal kırıklığı.
            hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• çubuklu hariç bence diger ikisi güzel..beyaz hosuma gitti sahsen..

Yorum

• Formaları Alanzinho'ya falan giydirmişler, formaların rezilliğini geçtim, manken seçmeyi de bilmiyorlar.

Aykut,Bamba,Zokora seçilseymiş formaların biraz gideri olurmuş yine
                And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• hani T bant delikler falan ?

üzerinde şanlı armamız olmasa söylenecek çok şey var ama nike devrini kapatmalıyız artık
                  22.05.2011-dost-düşman belli oldu, bugün geleceğin ilk günü...

Yorum

• Forma tanıtımı için çok zahmete girmişler. Şöyle pencereden bir silkeleselerdi yeterdi
                    En son Travelair tarafından düzenlendi; 16.07.2013, 11:59.
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Beyaz Everton modeli. En güzeli olmuş bence.

Bu forma mavi rengine gitmiş ama beyaza hiç gitmemiş.Bari düz mavi yapsalardı formayı.

Yorum

• Ynt: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri | Lansman Başladı

Şu formalara güzel diyenler var şaka gibi

Yorum

• Tehlikenin farkındamısınız ünal karaman eşofman giymemiş bugün

Yorum

• dün beklentilerin bu kadar yükselmesinin ardından yaşanan yine hayal kırıklığı.
                            Dayan, sabır gerek, yolumuz uzun...

Nam-ı Diğer: madman

Yorum

• O forma çubuklu değil. Parçalı formanın parçalanmışı.

Yorum

• kumaşı nasıldır bilemem ama bana kötünün iyisi olarak bordodan maviye inen forma iyi geldi.en azından koyudan açık renge inmeyi akıl edebilmişler.
                                ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                                Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X